Kulaktan dolma derken biraz internette araşyırirsaniz kulaktan dolma olmadigini anlayacaksiniz ayrica arastirma yapmadan kulaktan dolma seyler yazmam emin olun
3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.
Yaklaşık kaç dakka oturmak lazım buhara peki
Yumurtlama dönemindede kasık ağrısı oluyor canım bu günleri değerlendirin bence benimde bugün beklenen adet tarihim bakalım ne olacakBenimde takvkme gore bugun yumurtlama gunun kasiklarim.suanda fena agriogecen ayda bole olmustu sonuc husran knsallah bu ay beklocem bu ayda olmazsaa kafama takmicm artik baska seylerle ugrascm spra falan yazilirim zaten calisiyormdaaa puf
Böyle duygusu vicdanı yokmuş gibi konuşan insanları anlayamıyorum. Yani şu üç günlük dünyada böyle bilerek kalp kirmalari bile bile üzmek istemeleri. Ben sasip kaliyorum. Allah büyük zaten herkes kalbiyle ne ekerse onu bicer.Canını sıkıyorsa agzinin payini ver. Haddini bilsin biraz. Bazi insanlar hak ediyor.
Bende gecen sene ilk hamile oldugumu kaynanama söyledigimde hemen kendi 2 defa düşük yapmış onu anlatmaya başladi. Bende gelin kaynanaya çekermiş insallah bu çekmez dedim. Veee 2 defa düşuk yaptim. Kaynanam ne dese begenirsin. Sen bana böyle demistin ama bak seninde 2 defa oldu. Bi de bunu gülerek söylüyor
Hamileligimde kese gorunde ama bebegin kalp atisini duyamadik. Doktor hemen olumsuz olmayalim haftaya yine bakalim belki gec dollenme olmustur dedi. Kaynanam bana insallah haftaya duyariz diyecegine direk üzülme yine olur dedi. Allah' a havale ettim. O daha iyi bilir.
Hadi bakalmm insallah guzelbhaberlerini bekliyoruzzz gelsin bebislerr annelerine artikk dmi yaaYumurtlama dönemindede kasık ağrısı oluyor canım bu günleri değerlendirin bence benimde bugün beklenen adet tarihim bakalım ne olacak
Benim moralim sifir sifir sifir anlayin istekızlar tarihleriniz geçmiş ne durumadasınız ??
- @demlicaykeyfi 5 kasım
- @fato38
6 kasım - @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- @Caliskanbaharr 6 kasım
- @Pembepusula 6 kasım
- P PINR21 6 kasım
- @gamzeyzgn 6 kasım
sor canım burda herşeyden konuşabiliriz birbirimizin sıkıntılarını dinleyebilirizKızlar günaydın :) size hamilelik dışında birşey sorsm bana kızar mısınız ?
sor canım burda herşeyden konuşabiliriz birbirimizin sıkıntılarını dinleyebiliriz
Benim moralim sifir sifir sifir anlayin iste
Benimde takvkme gore bugun yumurtlama gunun kasiklarim.suanda fena agriogecen ayda bole olmustu sonuc husran knsallah bu ay beklocem bu ayda olmazsaa kafama takmicm artik baska seylerle ugrascm spra falan yazilirim zaten calisiyormdaaa puf
unutmuştur belki yüzüğü canım işin stresini yaşıyordur İnan ben de aşırı kıskanç bir insanım bazen abarttığımın farkına varıyorum eşimide çok seviyorum böyle yaparak kendimizden uzaklaştırırız emin ol eşinin içinde yoksa yapmaz zaten o yüzük bahane ..Kızlar birşey soracağım nasıl hareket edeceğimi bilemedim bugün eşim bir firma çalışanı ile birlikte bütün gün incelemede olacaklar (kız bekar ) aynı arabada gidip gelecekler ve ben kızlar konuşan görüşen biriyim hani firmaya bazen bende giderim dün akşam yüzüğün olmadan bu evden çıkma yarın yoksa eve almam dedim sabah kalktım kahvaltı yaptık evden çıkarken evrakları aldım mı diye çantasına baktı ama yüzük TV'nin önünde duruyordu ve söylemedim neyse çıktı tabi binadan çıkarken üzerine su attımbenim söylediğimi önemsemediği için
Hiç acımam bu konularda sonra aradı zaten bu su atma olayı bizim şaka muhabbetimiz birazda daha anlamamış aradı beni tutturamdın meleğim diye ben tabi bağırdım sen bu yüzüğü unuttun akşam gelme eve diye on kere aradı engelledim bende sinirlendim tamam kıskandım sonucta 2 incelemeye gidecekler arada 2 saatlik boşluk var bu benim haliyle zoruma gitti ama akşam bir süre kapıda bekleteceğim başka ne yapabilirim çok sinirliyim orası ayrı
Bu arada çok öyle yüzük tak diyen biri değilim bende tkmam ama. Bugün tkmasını istemiştim sadece
Canım yumurtlama için takvime bağlı kalma derim... Takvimler genelde yanıltıyor. Benim de kasık ağrım vardı birkaç gün normalde olsa kesin yumurtluyorum derdim. Ama bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve o ağrıların olduğu dönemde hala yumurtlamamıştım... Testle takip etmek en sağlamı bence
unutmuştur belki yüzüğü canım işin stresini yaşıyordur İnan ben de aşırı kıskanç bir insanım bazen abarttığımın farkına varıyorum eşimide çok seviyorum böyle yaparak kendimizden uzaklaştırırız emin ol eşinin içinde yoksa yapmaz zaten o yüzük bahane ..
ben de birşey istedim mi yapılmamasına sinir olurum haklısın ama çok ta üstüne gitme güzelce anlatDerdim yüzük değil aslında ondan bir şey istememdi yoksa yüzüğü arabaya koyar ben yokken ben nerden göreceğim sadece bir laf ettim ve onu dikkate almaması sinir etti beni
ben de birşey istedim mi yapılmamasına sinir olurum haklısın ama çok ta üstüne gitme güzelce anlat
kız yazık adama napıcanYa bu ara işleri yoğun farkındayım zaten çok da üzerine gitmiyorum ama bu 1 değil 2 değil her defasında unuttum lafı çileden çıkartıyor beni bu sefer konuşmak yerine birşey yapmam lazım
kız yazık adama napıcan
Biz kadınlardan korkulur vallaEn az 1 saat eve almıcam orası kesinde benim başka birşey yapmam lazım şimdi o gelince şımaracak biliyorum yemeğe gidelim diyecek o şekilde gönlümü almaya çalışacak ama benim başka birşey bulmam lazım
Canım yumurtlama için takvime bağlı kalma derim... Takvimler genelde yanıltıyor. Benim de kasık ağrım vardı birkaç gün normalde olsa kesin yumurtluyorum derdim. Ama bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve o ağrıların olduğu dönemde hala yumurtlamamıştım... Testle takip etmek en sağlamı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?