Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kulaktan dolma derken biraz internette araşyırirsaniz kulaktan dolma olmadigini anlayacaksiniz ayrica arastirma yapmadan kulaktan dolma seyler yazmam emin olun

Internette yazan hersey dogru degildir canim.Genellemedir.
Dunde yazdim ben mide bulantisi kusmayasamadim ilk gebeligimde,hicte sorun yasamadim.
Kendini uzme diye soyluyorum cunku cocuk dogunca boyle bilgiler daha fazla uzer.

3 gecededemi girilecek ilişkiye canim,bide reglden hemen sonra yumurtlama olmuyorki nasil olcak.
Yaklaşık kaç dakka oturmak lazım buhara peki

Reglden hemen sonra yumurtlama olmuyor diye iliskiye girmediginde olmuyordur insallah :)

50 sayfa okudum kitap gb :)))))
Arada hicbisy okumadan çıkışmalar olmus üzüldüm, Arel13 tebrik ederim sakinliğin için :)))))

CansuErhan52 Merak etmistim dun giremedim ama sen ne yazdin diye baktim :) Şaşkın doktor :))) iyi haberler al da insallah gec olsun guc olmasin.

Hamilelik haberi verenler gozunuzaydiiinnn❤

O kadar sayfa okuyunca 15 gun gecti gb oldu.Bu ayda bi bitse hayirlisiyla

Benimde takvkme gore bugun yumurtlama gunun kasiklarim.suanda fena agriogecen ayda bole olmustu sonuc husran knsallah bu ay beklocem bu ayda olmazsaa kafama takmicm artik baska seylerle ugrascm spra falan yazilirim zaten calisiyormdaaa puf
Yumurtlama dönemindede kasık ağrısı oluyor canım bu günleri değerlendirin bence benimde bugün beklenen adet tarihim bakalım ne olacak

Böyle duygusu vicdanı yokmuş gibi konuşan insanları anlayamıyorum. Yani şu üç günlük dünyada böyle bilerek kalp kirmalari bile bile üzmek istemeleri. Ben sasip kaliyorum. Allah büyük zaten herkes kalbiyle ne ekerse onu bicer.

sor canım burda herşeyden konuşabiliriz birbirimizin sıkıntılarını dinleyebiliriz

Kızlar birşey soracağım nasıl hareket edeceğimi bilemedim bugün eşim bir firma çalışanı ile birlikte bütün gün incelemede olacaklar (kız bekar ) aynı arabada gidip gelecekler ve ben kızlar konuşan görüşen biriyim hani firmaya bazen bende giderim dün akşam yüzüğün olmadan bu evden çıkma yarın yoksa eve almam dedim sabah kalktım kahvaltı yaptık evden çıkarken evrakları aldım mı diye çantasına baktı ama yüzük TV'nin önünde duruyordu ve söylemedim neyse çıktı tabi binadan çıkarken üzerine su attım benim söylediğimi önemsemediği için

Hiç acımam bu konularda sonra aradı zaten bu su atma olayı bizim şaka muhabbetimiz birazda daha anlamamış aradı beni tutturamdın meleğim diye ben tabi bağırdım sen bu yüzüğü unuttun akşam gelme eve diye on kere aradı engelledim bende sinirlendim tamam kıskandım sonucta 2 incelemeye gidecekler arada 2 saatlik boşluk var bu benim haliyle zoruma gitti ama akşam bir süre kapıda bekleteceğim başka ne yapabilirim çok sinirliyim orası ayrı

Bu arada çok öyle yüzük tak diyen biri değilim bende tkmam ama. Bugün tkmasını istemiştim sadece

Benimde takvkme gore bugun yumurtlama gunun kasiklarim.suanda fena agriogecen ayda bole olmustu sonuc husran knsallah bu ay beklocem bu ayda olmazsaa kafama takmicm artik baska seylerle ugrascm spra falan yazilirim zaten calisiyormdaaa puf

Canım yumurtlama için takvime bağlı kalma derim... Takvimler genelde yanıltıyor. Benim de kasık ağrım vardı birkaç gün normalde olsa kesin yumurtluyorum derdim. Ama bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve o ağrıların olduğu dönemde hala yumurtlamamıştım... Testle takip etmek en sağlamı bence

unutmuştur belki yüzüğü canım işin stresini yaşıyordur İnan ben de aşırı kıskanç bir insanım bazen abarttığımın farkına varıyorum eşimide çok seviyorum böyle yaparak kendimizden uzaklaştırırız emin ol eşinin içinde yoksa yapmaz zaten o yüzük bahane ..

Aynen sağlamı ovulasyon testi

Derdim yüzük değil aslında ondan bir şey istememdi yoksa yüzüğü arabaya koyar ben yokken ben nerden göreceğim sadece bir laf ettim ve onu dikkate almaması sinir etti beni

ben de birşey istedim mi yapılmamasına sinir olurum haklısın ama çok ta üstüne gitme güzelce anlat

Ya bu ara işleri yoğun farkındayım zaten çok da üzerine gitmiyorum ama bu 1 değil 2 değil her defasında unuttum lafı çileden çıkartıyor beni bu sefer konuşmak yerine birşey yapmam lazım

Nasil oluyo o test hic bilmiyorm inannin adetin kacinci gununde yapiosn kac kere yapiyosn ayy cok soru sordm kafamda deli sorularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…