En az 1 saat eve almıcam orası kesinde benim başka birşey yapmam lazım şimdi o gelince şımaracak biliyorum yemeğe gidelim diyecek o şekilde gönlümü almaya çalışacak ama benim başka birşey bulmam lazım
Aman o zaman sende kulak ardi edecen bacim diğer bireyler iimis oma şükür kendiyle problemi olanlar diger insanlardan cikartiyor acisini..Kiz anam var onunda gizli sakli ceviriyo isi. Bizde akil erdiremedik hatta bana birinde 1 kizim 1 oglum var dedi resimlerine kadar gosterdi ama resmiyette evli faln degil baba evinde kaliyo. Geceleri gidiyor kadinin yanina diyolar muallakta. Iclerinde bi o var yoksa esimin ailesi cok iyidir kaynanam falan tek bi laf etmez bana.
Nasil oluyo o test hic bilmiyorm inannin adetin kacinci gununde yapiosn kac kere yapiyosn ayy cok soru sordm kafamda deli sorularr
Bazi insanlarin gozleride fenaaa oluyor cnm gebe kaldiginda da ins 3 ay soyleme o katneeeem kariyaaaKaynanam da çok korkuyo ondan oku kızım diyo kendini sürekli bende korkuyorum ondan ona hamileliğimi söylediğim an kahverengi kanamam oldu bebeğim o an ölmüş
Ahhh ahh uyku gözlerimden akiyor valla cnm yaaa ama mecbur geldim laboratuar karanlik sadece bilg isiklari falan tam uyumalik ama farkina bi varirlarsa dillerinden dusemem vallaa ahahah:)Sabah 8 de dersin var ve uyumuyosun ben şok ben şimdi akşam 4 kadar yatarım kızlar bu uykuyu nasıl çözcem gündüz uyuyorum gece uyumuyorum
Aynen öyle :)Biz kadınlardan korkulur valla
bence sende onun sevdiği istediği bir şeyi yapma sorunca da unuttum de... Sonra da işte böyle hissediyorum son zamanlarda sen dediğim şeyleri unutunca falan diye böyle ılımlı bir şekilde anlat.
erkekler işteher şey akıllarından çok çabuk çıkıyor.
iyiyim sizGünaydın nasılsınız
İnşallah canım bizim ikinci denememiz daha 15 aylık evliyiz öncesinde istemedik biraz gezelim birbirimize zaman ayıralım diye isteyince insan bir tuhaf oluyormuş günler geçmiyor sanki :)Hadi bakalmm insallah guzelbhaberlerini bekliyoruzzz gelsin bebislerr annelerine artikk dmi yaa
Sağolun bende iyiyim bugün tedirginim adet günüm bugün gelcek mi gelmicek mi diye beklemedeyimiyiyim siz
canım gittigidiyor da satılıyor ben laboquick marka aldım 30 tane. Her gün sabah akşam iki tane yapıyorum. Hamilelik testi gibi düşün idrarla yapılıyor.
Adetim bittikten birkaç gün sonra başladım ben yapmaya çift çizgi görene dek yapıcam. Çift çizgi demek yumurtlamışsın demek oluyor. Çizgi koyulaşınca da çatlıyor. Çift çizgi dönemi ilişki olursa şansın artıyor.
Cok tsk edermm canmm ya smdi wzcaneden aldm btane benm adetim duzenlii bugunde yumurtlama gunu olmasi lazm oyuzdn aldm dogrumu diye yoksa yaniyormuyumm bi denicmm bakalmm olmaazsa 30lu olandan alirim
Bu arada kızlar siz folik asit kullanıyor musunuz
kizlar smdi yaptimm normalde bugun takvime gore yumurtlama gunum ama teste biri kipkirmizi digeri belli belirsiz cok hafif yumurtlama gnum deilms yanii inanmiorm yaa cok sasirdimm ee ben smdi digerini ne zaman yapim kizlar cok sasirdmm bosuna ugrasiyormusum yarica ederim canım. Sonucu yaz merak ederim
ben kullanıyorum neredeyse 4 aydır
kizlar smdi yaptimm normalde bugun takvime gore yumurtlama gunum ama teste biri kipkirmizi digeri belli belirsiz cok hafif yumurtlama gnum deilms yanii inanmiorm yaa cok sasirdimm ee ben smdi digerini ne zaman yapim kizlar cok sasirdmm bosuna ugrasiyormusum ya
Cok sasirdim valla bide yarin yapim yarinda silik cikarsaa kasim 1de adet oluyorm adetten 3 gun sonra bakcam bide eger oda yoksa daha ugrasmicm cok skldm vallahi cok yiprandim 2 aydir bide senelerce bekliyenler var rabbim yardim etsinn gercekten 2 ay boleyse seneleri dusunemiyorm bu ayida gecirdm anlicaginzz bosss saglik olsn napalimmmAzıcık şımarık olalım ve ne olacak sanki bizim de hakkımız
Canım takvime güvenme akşama bir daha yap bakalım yada yarın
takvım benımde bugun gösterıyor ,çok az kahverengi leke geldi ,adet gelcek sanırımSağolun bende iyiyim bugün tedirginim adet günüm bugün gelcek mi gelmicek mi diye beklemedeyim
kizlar smdi yaptimm normalde bugun takvime gore yumurtlama gunum ama teste biri kipkirmizi digeri belli belirsiz cok hafif yumurtlama gnum deilms yanii inanmiorm yaa cok sasirdimm ee ben smdi digerini ne zaman yapim kizlar cok sasirdmm bosuna ugrasiyormusum ya
Ama insanin hevesi kiriliyoo yaa en mantiklisi hergun adami rahat brakmamak tutarsa iste hahahah ay manyaklastim iyiceeeecanım tamamen kopkoyu cıkana kadar sabah aksam yapmaya devam et bence...
Yumurtlama gününü yakalasak bile şans %100 olmuyor hemen moral bozma öylezafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?