Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bence sende onun sevdiği istediği bir şeyi yapma sorunca da unuttum de... Sonra da işte böyle hissediyorum son zamanlarda sen dediğim şeyleri unutunca falan diye böyle ılımlı bir şekilde anlat.

erkekler işte her şey akıllarından çok çabuk çıkıyor.

Aman o zaman sende kulak ardi edecen bacim diğer bireyler iimis oma şükür kendiyle problemi olanlar diger insanlardan cikartiyor acisini..

Nasil oluyo o test hic bilmiyorm inannin adetin kacinci gununde yapiosn kac kere yapiyosn ayy cok soru sordm kafamda deli sorularr

canım gittigidiyor da satılıyor ben laboquick marka aldım 30 tane. Her gün sabah akşam iki tane yapıyorum. Hamilelik testi gibi düşün idrarla yapılıyor.

Adetim bittikten birkaç gün sonra başladım ben yapmaya çift çizgi görene dek yapıcam. Çift çizgi demek yumurtlamışsın demek oluyor. Çizgi koyulaşınca da çatlıyor. Çift çizgi dönemi ilişki olursa şansın artıyor.

Kaynanam da çok korkuyo ondan oku kızım diyo kendini sürekli bende korkuyorum ondan ona hamileliğimi söylediğim an kahverengi kanamam oldu bebeğim o an ölmüş
Bazi insanlarin gozleride fenaaa oluyor cnm gebe kaldiginda da ins 3 ay soyleme o katneeeem kariyaaa

Sabah 8 de dersin var ve uyumuyosun ben şok ben şimdi akşam 4 kadar yatarım kızlar bu uykuyu nasıl çözcem gündüz uyuyorum gece uyumuyorum
Ahhh ahh uyku gözlerimden akiyor valla cnm yaaa ama mecbur geldim laboratuar karanlik sadece bilg isiklari falan tam uyumalik ama farkina bi varirlarsa dillerinden dusemem vallaa ahahah:)

Biz kadınlardan korkulur valla
Aynen öyle :)

Ben bunu denedim ama aşkım özür dilerim dedi gene yaptı bu sefer onu kalbinden vuracağım şimdi gelince hadi yemeğe gidelim alışveriş yapalım diyecek bende şuan onun parsı olmadığını bildiğim için oda sanacak ki Merve almayacak ama bu sefer o kredi kartının dibini göstereceğim baya ağır olacak bu sefer fatura ona kaç oldu bu ya unuttum işlerim yoğun lan işini de umut o zaman evrak çantana bakıyorsun karın birşey demiş bir bak bakalım yok ama işi var onun yediricem ben onun işini ama aklımda kaç tilki dolanıyor ahh bir bilseniz şuan çok şımarık hissettim kendimi

Hadi bakalmm insallah guzelbhaberlerini bekliyoruzzz gelsin bebislerr annelerine artikk dmi yaa
İnşallah canım bizim ikinci denememiz daha 15 aylık evliyiz öncesinde istemedik biraz gezelim birbirimize zaman ayıralım diye isteyince insan bir tuhaf oluyormuş günler geçmiyor sanki :)

Cok tsk edermm canmm ya smdi wzcaneden aldm btane benm adetim duzenlii bugunde yumurtlama gunu olmasi lazm oyuzdn aldm dogrumu diye yoksa yaniyormuyumm bi denicmm bakalmm olmaazsa 30lu olandan alirim

Cok tsk edermm canmm ya smdi wzcaneden aldm btane benm adetim duzenlii bugunde yumurtlama gunu olmasi lazm oyuzdn aldm dogrumu diye yoksa yaniyormuyumm bi denicmm bakalmm olmaazsa 30lu olandan alirim

rica ederim canım. Sonucu yaz merak ederim

Bu arada kızlar siz folik asit kullanıyor musunuz

ben kullanıyorum neredeyse 4 aydır

rica ederim canım. Sonucu yaz merak ederim

ben kullanıyorum neredeyse 4 aydır
kizlar smdi yaptimm normalde bugun takvime gore yumurtlama gunum ama teste biri kipkirmizi digeri belli belirsiz cok hafif yumurtlama gnum deilms yanii inanmiorm yaa cok sasirdimm ee ben smdi digerini ne zaman yapim kizlar cok sasirdmm bosuna ugrasiyormusum ya

Günaydınlar tatlış hamiş ve hamiş adayları tabi bide şımarık hamiş adaylarımız merveeeeeeeee717

Azıcık şımarık olalım ve ne olacak sanki bizim de hakkımız

Canım takvime güvenme akşama bir daha yap bakalım yada yarın

Azıcık şımarık olalım ve ne olacak sanki bizim de hakkımız

Canım takvime güvenme akşama bir daha yap bakalım yada yarın
Cok sasirdim valla bide yarin yapim yarinda silik cikarsaa kasim 1de adet oluyorm adetten 3 gun sonra bakcam bide eger oda yoksa daha ugrasmicm cok skldm vallahi cok yiprandim 2 aydir bide senelerce bekliyenler var rabbim yardim etsinn gercekten 2 ay boleyse seneleri dusunemiyorm bu ayida gecirdm anlicaginzz bosss saglik olsn napalimmm

canım tamamen kopkoyu cıkana kadar sabah aksam yapmaya devam et bence...
Yumurtlama gününü yakalasak bile şans %100 olmuyor hemen moral bozma öyle zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler

canım tamamen kopkoyu cıkana kadar sabah aksam yapmaya devam et bence...
Yumurtlama gününü yakalasak bile şans %100 olmuyor hemen moral bozma öyle zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler
Ama insanin hevesi kiriliyoo yaa en mantiklisi hergun adami rahat brakmamak tutarsa iste hahahah ay manyaklastim iyiceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…