- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
Evetttt tabikim ay ben yapamıyorum böyle şeyler benim yerindede yapAzıcık şımarık olalım ve ne olacak sanki bizim de hakkımız
Canım takvime güvenme akşama bir daha yap bakalım yada yarın
Ama insanin hevesi kiriliyoo yaa en mantiklisi hergun adami rahat brakmamak tutarsa iste hahahah ay manyaklastim iyiceeee
Cok sasirdim valla bide yarin yapim yarinda silik cikarsaa kasim 1de adet oluyorm adetten 3 gun sonra bakcam bide eger oda yoksa daha ugrasmicm cok skldm vallahi cok yiprandim 2 aydir bide senelerce bekliyenler var rabbim yardim etsinn gercekten 2 ay boleyse seneleri dusunemiyorm bu ayida gecirdm anlicaginzz bosss saglik olsn napalimmm
Evetttt tabikim ay ben yapamıyorum böyle şeyler benim yerindede yap
Bend eoyle duydummn ama zaten 24 saat canli kaliyormuss elbet olur yaa aslinda akisina birakmak lazm gercektnn rabbimin vardir bildgi dun esim diyoo ugrasma boyle seylerle dur baklmm bekle vardir rabbimin bi bildigi biz bu seklde kendi piskolojimizide bozuyorz ben cok duyuyorm bizim gbi bebek isteyen ve ugrasip umitleri bitincee brakiyo baska seylerle ilgilenio snra hamile kaliyorlar birazda stres enn buyuk etken benim bu ayda gecdi saglik olsn ugrasmim diorm daha fazla hayalim esime dogum gununde hamile olgumu solemekti ama gecti aralik 18 dogum gnu rabbim duysun sesimizi yaher gün yapınca da kalite düşüyor yine ihtimal azalıyor canım adetten sonra gün aşırı çalışmak gerek ama valla ben de çok yoğun çalışıyorum bu ara haftasonu bile eve geç geldim yorgun oluyorum o yüzden de düzenli çalışamadık. Düzenli çalışma için yumurtlamayı bekliyorum
Ay Yok kuzu benim koca çok alıngan böyle şeylerde öyle kıskançlık şeylerinde hiç hoşlanmıyor bide yanında bir sürü asistan avukat falan bayan varsa gerçi bende sürekli şirkette olduğum için ama yinede insan özeniyor şımarıklık yapmaya :)Aslında 2 ay çok kısa bir süre hemen ovulasyon almasaydın keşke bira bekleseydin birde adetten sonra aslında düzenli ilişki şart bence
Sende yap eğlenceli
Evet kendi moralimi kendim bozuyorm 2 ay zaten 1 ayi enfeksiyon kapmistim idrar yollarindan antibiyodik kullandmm en mantiklisi adetten snra duzenli iliskii 1 kasimda basliyo adetim 6 kasimda bitio calismalara baslarimartikk inslalah 18 aralikta guzel haber alirimda esime dogum gnunde hediyesini veririm ayyy insallahAslında 2 ay çok kısa bir süre hemen ovulasyon almasaydın keşke bira bekleseydin birde adetten sonra aslında düzenli ilişki şart bence
Sende yap eğlenceli
enfeksiyonda engelliyor dikkat ed canım gerçi sana söylüyorum ama 1 senedir tekrarlayan enfeksiyon dan gelmiyor bu sıpaEvet kendi moralimi kendim bozuyorm 2 ay zaten 1 ayi enfeksiyon kapmistim idrar yollarindan antibiyodik kullandmm en mantiklisi adetten snra duzenli iliskii 1 kasimda basliyo adetim 6 kasimda bitio calismalara baslarimartikk inslalah 18 aralikta guzel haber alirimda esime dogum gnunde hediyesini veririm ayyy insallah
Enfeksiyon evet ama napalimm hemen enfeksiyon kapiyorz bi caresi ykki surekli antibiyodik falan ne oluyoo kendomzle ugrasiyorz cocukla zorr insallah gelor cnmm 2018 ze ufakliginla beraber gorersnn bende derimm darisi basima uzulme vardir rabbimin bildigiii diyelimmenfeksiyonda engelliyor dikkat ed canım gerçi sana söylüyorum ama 1 senedir tekrarlayan enfeksiyon dan gelmiyor bu sıpa
Enfeksiyon evet ama napalimm hemen enfeksiyon kapiyorz bi caresi ykki surekli antibiyodik falan ne oluyoo kendomzle ugrasiyorz cocukla zorr insallah gelor cnmm 2018 ze ufakliginla beraber gorersnn bende derimm darisi basima uzulme vardir rabbimin bildigiii diyelimm
Ay Yok kuzu benim koca çok alıngan böyle şeylerde öyle kıskançlık şeylerinde hiç hoşlanmıyor bide yanında bir sürü asistan avukat falan bayan varsa gerçi bende sürekli şirkette olduğum için ama yinede insan özeniyor şımarıklık yapmaya :)
Evet kendi moralimi kendim bozuyorm 2 ay zaten 1 ayi enfeksiyon kapmistim idrar yollarindan antibiyodik kullandmm en mantiklisi adetten snra duzenli iliskii 1 kasimda basliyo adetim 6 kasimda bitio calismalara baslarimartikk inslalah 18 aralikta guzel haber alirimda esime dogum gnunde hediyesini veririm ayyy insallah
Ayy yazik demek ki pisman, valla ben hic durmam boyle yapinca hemen affederim hic kus kalamamBenim eşim de öyle canım ama ben alınmasına izin vermem ben alınırım çünkü :))) şimdi WhatsApp dan yazıp resim atıyor devamlı :)
Aynen canım sen moralini bozma sakın :)
Ayy yazik demek ki pisman, valla ben hic durmam boyle yapinca hemen affederim hic kus kalamam
İnşllah canım isteyen herkese içlerindede bizlere nasip olsun inşllahEnfeksiyon evet ama napalimm hemen enfeksiyon kapiyorz bi caresi ykki surekli antibiyodik falan ne oluyoo kendomzle ugrasiyorz cocukla zorr insallah gelor cnmm 2018 ze ufakliginla beraber gorersnn bende derimm darisi basima uzulme vardir rabbimin bildigiii diyelimm
Bende epeydir burda aktifim listeye adımı ekleyin dedim kimse oralı olmadi neden acabaamin cnım hoşgeldın aramıza beklenen adet tarihin ne @Arel13 arkadaşımız senı listeye eklesin
Ayneb oyle cnmm vardir rabbimin bildigii diyelimm tsk ederm verdgin bilgiler icin kefiri denicemm bence sende fazla ustunde durma at kafandan baska seylerle oyalan ben oyle yapmaya karar verdimmm sizinle sohbet ediyorm iyi oluyo moral oluyo diye geliyorm buraa ama geldikcede aklima dusuyocanım hiç moral bozma her şeyin hayırlısı eşinle mutlu ol sağlıklı ol da çocuk da alnınızda yazılı ise zaten gelecek bizim de geçen ay olmadı ama yine bu ayki gibi öylesine 2 kere denedik sadece
bu ayda ovu yapayım hadi dedim ama yine düzenli çalışmıyoruz... Vereceği varsa verecek Allah zaten biz uğraşsak ne uğraşmasak ne diyorum eğlencesine bakıyoruz işin
enfeksiyon için de bence probiyotik takviyesi ve bol kefir yoğurt tüketerek kontrol altına almaya çalış... antibiyotik bir yeri yaparken bir yeri yıkıyor ve malesef bir süre sonra beden onlara bağışıklık kazanıyor ve hiçbir işe yaramıyorlar
benim arkadaşım sadece probiyotik takviyesi ve kefirle geçirdi doktorunun önerisiyle
Aynen canim. Sorunlu bi tip zaten sallamiyorum ilk baslarda baya bi tartismamiz falan oldu bide ayni is yerinde calisiyoduk simdi isten ayrildiktan sonra kafam rahat oh kirk yilda bir bile gormuyorumAman o zaman sende kulak ardi edecen bacim diğer bireyler iimis oma şükür kendiyle problemi olanlar diger insanlardan cikartiyor acisini..
Hangisini kullanıyorsunuz ben trifolic asit kullanmıştım o 1 aylıktı şimdi folic 1 kullanıyorum bu 3 aylıkrica ederim canım. Sonucu yaz merak ederim
ben kullanıyorum neredeyse 4 aydır
Bende takvim 13 ü gösteiryordu ama geçti bakalım bugünde hiç belirtim yok benim ara ara sağ kasığma sancı giriyor iğne batar gibi o kadartakvım benımde bugun gösterıyor ,çok az kahverengi leke geldi ,adet gelcek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?