tatlım bende çalışıyorum ama sabah 7 de gelcek ben 8 de gıdıyom o ara olabılır yada akşam 10 da gıdıcek o aara yapıcazBenim eşimde vardiyalı çalışıyo şahsen o 8 de geldiğinde bende onunla yatıyorum akşama kadar ama şöyle yapabilirsin gece vardiyası benim eşiminki gibiyse saat akşam 12 de gitmiyomu 11 de yap ilişki olsun eşin işe gitsin sende yat
bugun doktora gıttım 15 i geçtikten sonra sıkıntı dedı ondan da degıl canım muhtemelen neyden bende bılmıyorumAcaba pıhtılaşmamı var diye düşünmüştüm iyi ki yokmuş ama tansiyondan olcagını sanmıyorm benim eltimin büyük tansiyonu 15 den aşagı inmiyodu hep haataydı 28 haftalıkken 19 tansiyonla acile kaldırdık gebelik zehirlenmesi olmş bebegi aldılr 920 gr dogdu 28 haftalk yoksa anneyi kaybedicz tansiyon beynine ve böbreklerine vurucak demişti doktr 4 gün eltim yogun bakımda kaldı bebekte 2 ay küvezde kaldı iyilr çok şükür şimdi ama tansiyonunu ihmal etme sende canım araştırma hastanesine bi git
adet terihini yaz e zaman olcaksan arkadas ekler canım senı görmemıstırBende epeydir burda aktifim listeye adımı ekleyin dedim kimse oralı olmadi neden acaba
Canmm banada doktor ilaclar verdi antibiyoduk falan ama bitane daha bse verdi ilac gbi ama ilac deildir yaziyor lady berry diye turna yemisi adacayi ve c vitamini iceren takviye edici gidaymis onu kullaniyorm hergun bol suyla iciliyoo bence ondanda al 50 tl fyati hamile olsanda zararsiz buSessiz sessiz takip ediyorum sizi kızlar .Benimde rahimde enfeksiyon var son 5,6 senedir kullanmadigim ilaç, iğne, serum kalmadı ama geçmiyor. Süt, maydanoz kuru kafama yattı onu deneyim en iyisi....
Hangisini kullanıyorsunuz ben trifolic asit kullanmıştım o 1 aylıktı şimdi folic 1 kullanıyorum bu 3 aylık
Bende takvim 13 ü gösteiryordu ama geçti bakalım bugünde hiç belirtim yok benim ara ara sağ kasığma sancı giriyor iğne batar gibi o kadar
Canim benim cok sagol .Bozma moralini tatlım
Canım listeye baktın mı ilk günden beri adın yazıyor kimse oralı olmadı diyosun daBende epeydir burda aktifim listeye adımı ekleyin dedim kimse oralı olmadi neden acaba
Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Canim benim cok sagol .
Bu ay karar verdim akisina birakacam herşey i.... olmasini isteyince psikolojik olarak belirtiler goruyorsun.
Ornek ben tum bellirtiler sen hamilesin diyordu..psikolojim hamileydi ama brn degildim :))))
Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Ekrandan çok belli olmuyor canım kan versen aslında imkan varsa.. Sen çizgiyi görüyorsan kanda 50.lerde falan çıkar sonucun. Hadi inşallah :))
Aynen canım o zaman alkış sana :)
Canım ben göremedim ya çizgiyi kameradan sanırım sen bir kaç gün daha bekleyip birdaha yp istersen
Pazar günü adet günüm bekleyeyim olmazsa yarın yine yapayım umutlanmak istemiyorum çünkü tek ilişki oldu. Yarın yine yaparım olmazsa inşallah vardır.Canım bende göremedim biraz daha bekle öyle yap canım inşllah vardır sen görüyorsundur benlik resimden görünmüyordur altına ışık tutup öyle çekip at bide
aynen canım umutlanma valla be ncok üzüldüm çok mutsuz oldum bu ay artık kendımı cok kaptırmamaya çalışıcamPazar günü adet günüm bekleyeyim olmazsa yarın yine yapayım umutlanmak istemiyorum çünkü tek ilişki oldu. Yarın yine yaparım olmazsa inşallah vardır.
Bende dedğinizi kullandım ilk başta yanlış yazmışım adını ben 3 lü şekilde kullanmıştım onu. Ne güzel en sağlıklısı bende hiç yok o takıntıben folic trio aktif kullanıyorum günde 3 tane içiliyor bu da bir aylık ama ben şimdilik 2 tane alıyorum fazla gelmesin diye.
Yeşil yapraklı sebze ve kuruyemiş çok tüketiyorum çünkü folik asite ek olarak da probiyotik, d vitamini, k2 vitamini, balık yağı ve 1000 mg b12 kullanıyorum her gün
şimdi bir de çörek otu yağına başladım
ama bunlar sadece bebek için değil ben 2 yıldır aralıklarla bunları kullanıyorum zaten bebek düşünmeden önce de kullanıyordum yani. Sağlıklı beslenme takıntım var azıcık
Pazar günü adet günüm bekleyeyim olmazsa yarın yine yapayım umutlanmak istemiyorum çünkü tek ilişki oldu. Yarın yine yaparım olmazsa inşallah vardır.
Pazar günü adet günüm bekleyeyim olmazsa yarın yine yapayım umutlanmak istemiyorum çünkü tek ilişki oldu. Yarın yine yaparım olmazsa inşallah vardır.
Bende dedğinizi kullandım ilk başta yanlış yazmışım adını ben 3 lü şekilde kullanmıştım onu. Ne güzel en sağlıklısı bende hiç yok o takıntı
Kesinlikle bende o zamanı bekliyorum gelsinde dikkat edeyim kendime:)canım ben de göremedim ekrandan yarına inşallah belirginleşirtek ilişki ile hamile kalan çok hiç belli olmaz
olsun nasıl olsa bebişler gelince mecburen öğreniliyor sağlıklı beslenme siz de o zaman başlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?