Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm bu kür nasl ve ne zamn yapılıor. kaçırdım ben galiba

Hakkinda hayirlisi olsun canim bak herseyin ne guzel normal cikicak insallah.daha o uzgun surat niye ki sabredeceksin insallah birbirimize destek olucaz bu yol uzun ve zor oyle hemen uzulmek yok. Allah korusun ya sorun var deseydi demi buna sukur

Hakkinda hayirlisi olsun canim bak herseyin ne guzel normal cikicak insallah.daha o uzgun surat niye ki sabredeceksin insallah birbirimize destek olucaz bu yol uzun ve zor oyle hemen uzulmek yok. Allah korusun ya sorun var deseydi demi buna sukur

ayne ncanım bunada şükür ne bılım gerıye dönüp bakıyorum 3 tane gebelık bı tane cocugum yok en azından hamıle kalabılıyorum da acele etmeye gerek yok dedı ya ona o üzgün surat :)

canm bu kür nasl ve ne zamn yapılıor. kaçırdım ben galiba
Adet biter bitmez 3 gün üst üste yapıyorsun. Bir litre süt u kaynatıp sonra yarım demet maydonoz koy biraz daha kaynatıp altını kapat. Sonra banyoda herhangi bi kaba bosaltip ilk sıcaklığı gitsin. Sonra üzerine cömel üzerini de havluyla sar ki buhar dışarıya gitmesin. Yarım saat kadar duruyorsun bu şekilde.

ayne ncanım bunada şükür ne bılım gerıye dönüp bakıyorum 3 tane gebelık bı tane cocugum yok en azından hamıle kalabılıyorum da acele etmeye gerek yok dedı ya ona o üzgün surat :)
Yani ama dogru be gulum bizde ha deyince olsun istiyoruz ilk gittigim doktorum bakkaldan ekmekmi aliyosun demisti cok gulmustum ona. 2 ay olmadi diye gidince adam haliyle o lafi soyledi simdi bu ay daha sakinim 6.ayim daha hilal ooo sende ne insanlar var neler yasayip neler cekiyolar diye kendime telkin veriyorum ise yariyor cok sukur

hayırlı sonuçlar olsun canım inşallah

Aynen canim. Sorunlu bi tip zaten sallamiyorum ilk baslarda baya bi tartismamiz falan oldu bide ayni is yerinde calisiyoduk simdi isten ayrildiktan sonra kafam rahat oh kirk yilda bir bile gormuyorum
Aman yarrppim ayni is yerimi yoksa omu tanistirdi esinle seni :)

Üzme kendini cidden,kayıplar bize hep daha da fazla dayanma gücü.Anneler güçlüdür seçme şansı olmadan :)))))

Bugun dogdu bi bebis mesela 8 sene sonra❤ umut hep var.

Toz olanımi kullanıyorsun canım,benim esim tablet olanı almış onu kullandım bu ay.
Diğer ay toz olanı kullanıcam bende,günde kaç doz aliyorsun

Aman yarrppim ayni is yerimi yoksa omu tanistirdi esinle seni :)
Yok aman Allah korusun esim zaten ayni yerde calisiyordu benimle orda tanistik canim esim patronumun cok cok eski elemaniydi kucukluktrn beri taniyolardi yani. Bu benden once calismista bi ara isten ayrilmis ben basladiktan sonra sansima geri girdi ise. En son ben ayrildim simdi kayinvalideme gidersek oda kirk yilda bir ancak goruyorum ama muhattap olmuyorum catliyor

sağol canm

Kizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…