canm bu kür nasl ve ne zamn yapılıor. kaçırdım ben galibaKizlar dün sut maydanoz buhar kürünü yaptim ya gece yumurtlama akintisini gördüm. Dünü değerlendirmistim kurdun hemen sonra. Ama sabah kalktım karnimin altı agriyordu ara ara kasik ağrı oluyor şimdi ve de beyaz seffaf akinti geldi bugün. Yumurtluyor muyum yoksa yumurtladim mi hemen. ?
Hakkinda hayirlisi olsun canim bak herseyin ne guzel normal cikicak insallah.daha o uzgun surat niye ki sabredeceksin insallah birbirimize destek olucaz bu yol uzun ve zor oyle hemen uzulmek yok. Allah korusun ya sorun var deseydi demi buna sukurkızlar bende doktora gittim adetın 4. günü bugun hem alttan baktı hem alttan ultrasonla baktı hersey iyi dedi rahmin düzgün dedı süt hormonu yuksek olabılır mı dedım düzenli adet oluyomusun dedı evet dedım muhtemelen duzenlı adett olunca yuksek olmuyo sanırım beta hcg de istemiş ne alakaysa sımdı sonuclaru takip ediyorum da hcg cıkmıs 2 yazıo diğer sonuçlarda çıkarsa tamamdır gebe kalmada bır sorunun yok sanırım dedı yaşında geç dedi acele etme falan dedısaat 3 te sonuclaar için tekrar gidicem bakalım
Hakkinda hayirlisi olsun canim bak herseyin ne guzel normal cikicak insallah.daha o uzgun surat niye ki sabredeceksin insallah birbirimize destek olucaz bu yol uzun ve zor oyle hemen uzulmek yok. Allah korusun ya sorun var deseydi demi buna sukur
Adet biter bitmez 3 gün üst üste yapıyorsun. Bir litre süt u kaynatıp sonra yarım demet maydonoz koy biraz daha kaynatıp altını kapat. Sonra banyoda herhangi bi kaba bosaltip ilk sıcaklığı gitsin. Sonra üzerine cömel üzerini de havluyla sar ki buhar dışarıya gitmesin. Yarım saat kadar duruyorsun bu şekilde.canm bu kür nasl ve ne zamn yapılıor. kaçırdım ben galiba
Yani ama dogru be gulum bizde ha deyince olsun istiyoruz ilk gittigim doktorum bakkaldan ekmekmi aliyosun demisti cok gulmustum ona. 2 ay olmadi diye gidince adam haliyle o lafi soylediayne ncanım bunada şükür ne bılım gerıye dönüp bakıyorum 3 tane gebelık bı tane cocugum yok en azından hamıle kalabılıyorum da acele etmeye gerek yok dedı ya ona o üzgün surat :)
kızlar bende doktora gittim adetın 4. günü bugun hem alttan baktı hem alttan ultrasonla baktı hersey iyi dedi rahmin düzgün dedı süt hormonu yuksek olabılır mı dedım düzenli adet oluyomusun dedı evet dedım muhtemelen duzenlı adett olunca yuksek olmuyo sanırım beta hcg de istemiş ne alakaysa sımdı sonuclaru takip ediyorum da hcg cıkmıs 2 yazıo diğer sonuçlarda çıkarsa tamamdır gebe kalmada bır sorunun yok sanırım dedı yaşında geç dedi acele etme falan dedısaat 3 te sonuclaar için tekrar gidicem bakalım
Aman yarrppim ayni is yerimi yoksa omu tanistirdi esinle seni :)Aynen canim. Sorunlu bi tip zaten sallamiyorum ilk baslarda baya bi tartismamiz falan oldu bide ayni is yerinde calisiyoduk simdi isten ayrildiktan sonra kafam rahat oh kirk yilda bir bile gormuyorum
ayne ncanım bunada şükür ne bılım gerıye dönüp bakıyorum 3 tane gebelık bı tane cocugum yok en azından hamıle kalabılıyorum da acele etmeye gerek yok dedı ya ona o üzgün surat :)
Toz olanımi kullanıyorsun canım,benim esim tablet olanı almış onu kullandım bu ay.Kızlar yumurta gelişimi için İnofolic Combi kullanabilirsiniz. Gebelik sonrası herhangi bir folic asid uygun oluyor. Gebeliğin 10. haftasında zaten multi vitamine başlayıp folic asidi bırakıyorsunuz.
Benim 1 yumurtam zar zor gelişirken inofolic le 4 yumurtam gelişmişti.
Yok aman Allah korusunAman yarrppim ayni is yerimi yoksa omu tanistirdi esinle seni :)
sağol canmAdet biter bitmez 3 gün üst üste yapıyorsun. Bir litre süt u kaynatıp sonra yarım demet maydonoz koy biraz daha kaynatıp altını kapat. Sonra banyoda herhangi bi kaba bosaltip ilk sıcaklığı gitsin. Sonra üzerine cömel üzerini de havluyla sar ki buhar dışarıya gitmesin. Yarım saat kadar duruyorsun bu şekilde.
amin cnm inşhayırlı sonuçlar olsun canım inşallah
Ah bu pazar gelsın ama adet gelmesınPazar günü adet günüm bekleyeyim olmazsa yarın yine yapayım umutlanmak istemiyorum çünkü tek ilişki oldu. Yarın yine yaparım olmazsa inşallah vardır.
Üzme kendini cidden,kayıplar bize hep daha da fazla dayanma gücü.Anneler güçlüdür seçme şansı olmadan :)))))
Bugun dogdu bi bebis mesela 8 sene sonra❤ umut hep var.
Hahaha evet ya bende aynen oyle kiziyorum ama hemen unutuyorumPişman unuttum diyor bende diyorum unutmadın beni umursamadın azcık kök söktürmem lazım
Kız bende hemen barışırım 10 da kızdığım şeyi unuturum
Hahaha evet ya bende aynen oyle kiziyorum ama hemen unutuyorum
Yapma oyle canim, unut gitsin ne olacak, bak hamile kalmayi da engelliyor sinir, sen unut daha iyi hahahahNeyse şimdi unutmamak için devamlı dolduruyorum kendimi
Canim stres zararli bize ama. Boşver germe kendini. Erkekler bizim gibi hassas degiller maalesef. Akşama kadar gününu mahvetme canim.Neyse şimdi unutmamak için devamlı dolduruyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?