Kizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?
Canim adete kadar her sabah tekrar dene istersen. Insallah koyulaşırYa kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
BiZde aynıyız bu ay hastalanırsam 2 olcak bizimde ama biz şimdiden yok bizim çocuğumu olmayacak nasıl olcak pskolojisine girdik :) doktor çok doğru söylemiş gerçekten bizde ne bu acelecilik hiç bilmiyorumYani ama dogru be gulum bizde ha deyince olsun istiyoruz ilk gittigim doktorum bakkaldan ekmekmi aliyosun demisti cok gulmustum ona. 2 ay olmadi diye gidince adam haliyle o lafi soyledisimdi bu ay daha sakinim 6.ayim daha hilal ooo sende ne insanlar var neler yasayip neler cekiyolar diye kendime telkin veriyorum ise yariyor cok sukur
Canım kendini bir güzel viksle göğsünü sırtını sonra bir güzel gir yorgan battaniye ne bulursan altına terlet kendini sonrada sıcak bir duş çok iyi gelirKizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?
Hic gecmeyecek gibi. Ihlamur da fayda etmedi bir tutlu. Eşim serum taktiralim istersen dedi ama ondan da korktum birsey olur diye. Gecti mi senin canim?vLL ben de ilaç içmedim çektim öyle abartmamak şartıyla ıhlamur içebilirsin
öksürüğüm hala var geçmedi balgamda var doktora gıtıım ilaç verdı hamıleysem dıye içmedim sımdı adetım ya içeyim barı de geçer inşHic gecmeyecek gibi. Ihlamur da fayda etmedi bir tutlu. Eşim serum taktiralim istersen dedi ama ondan da korktum birsey olur diye. Gecti mi senin canim?
BiZde aynıyız bu ay hastalanırsam 2 olcak bizimde ama biz şimdiden yok bizim çocuğumu olmayacak nasıl olcak pskolojisine girdik :) doktor çok doğru söylemiş gerçekten bizde ne bu acelecilik hiç bilmiyorumbirde biz şuan etrafımızdan o kadar çok hamile haberi alıyoruz ki o da psikolojimizi bozuyor bizim
Canım kendini bir güzel viksle göğsünü sırtını sonra bir güzel gir yorgan battaniye ne bulursan altına terlet kendini sonrada sıcak bir duş çok iyi gelir
Bir dahaki aya hamileyim yazarsın inşallah canımve hastalandım
Sana da gecmis olsun canim. Ic iyi ol tekrar etmesin.öksürüğüm hala var geçmedi balgamda var doktora gıtıım ilaç verdı hamıleysem dıye içmedim sımdı adetım ya içeyim barı de geçer inş
Hic gecmeyecek gibi. Ihlamur da fayda etmedi bir tutlu. Eşim serum taktiralim istersen dedi ama ondan da korktum birsey olur diye. Gecti mi senin canim?
hayırlısı olsun kısmet değilmiş cnmBir dahaki aya hamileyim yazarsın inşallah canımbenimde kasık ağrılarım fazlalaştı geliyor benimkide sanırım akşama bende yazarım hastalandım diye
Bende geçen hafta öyleydim canım dediğim gibi yaptım çok iyi geldi bana umarım sende de işe yarar. Birde adet tarihi geçene kadar içilen ilaçların bir etkisi olmuyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum dikkat etmekte fayda var yinedeAyy iyi gelir mi dersin. Hamilelik varsa zarar olur diye birseyler yapmaya korkuyorum. Aksam gelirken esime aldirayim.
Hayırlı zamanda gelsinler inşallah canımhayırlısı olsun kısmet değilmiş cnm
Canım alırım da kokusu tadı baskın şeyleri icemiyorum maalesef. Soğan kurunu de yapamadım icemem diye...Canmm banada doktor ilaclar verdi antibiyoduk falan ama bitane daha bse verdi ilac gbi ama ilac deildir yaziyor lady berry diye turna yemisi adacayi ve c vitamini iceren takviye edici gidaymis onu kullaniyorm hergun bol suyla iciliyoo bence ondanda al 50 tl fyati hamile olsanda zararsiz bu
Canim zencefilin adet söktürücü özelligi var. Dikkat et lütfen. Fazlasi zararli olur. Tesekkur ederim önerin için.ben de bir ay önce yakalandım salgına ilaçsız atlattım sabah akşam taze zencefille bal ve çörekotu yiyip ıhlamur ıçtım üstüne sıcak sıcak.
Bir de ıhlamuruma hindistancevizi yağı karıştırdım içerken. Mikrop kırıcı iltihap giderici etkisi vardır
Canım ben göremedim ama sen gorduysen vardır büyük ihtimalYa kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Biz icmeyelim yine de canim. Sabrederiz bir sekilde. Aksam deneyecegim bende.Bende geçen hafta öyleydim canım dediğim gibi yaptım çok iyi geldi bana umarım sende de işe yarar. Birde adet tarihi geçene kadar içilen ilaçların bir etkisi olmuyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum dikkat etmekte fayda var yinede
Canim zencefilin adet söktürücü özelligi var. Dikkat et lütfen. Fazlasi zararli olur. Tesekkur ederim önerin için.
Ben zencefil bal tarcin çubuğu ve limon karisimi yapip dolabimda hep hazir bulundururdum kışları. Normal zamanda deneyebilirsiniz.minicik parmak ucu kadar yedim canım hepaksine geçen ay adetim gecikti bilsem söktürücü olduğunu daha çok yerdim ama acı meret de çok yenmiyor zaten rica ederim
Yapma oyle canim, unut gitsin ne olacak, bak hamile kalmayi da engelliyor sinir, sen unut daha iyi hahahah
Canim stres zararli bize ama. Boşver germe kendini. Erkekler bizim gibi hassas degiller maalesef. Akşama kadar gününu mahvetme canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?