Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim adete kadar her sabah tekrar dene istersen. Insallah koyulaşır agrilar birbinine benzer oluyormuş.

BiZde aynıyız bu ay hastalanırsam 2 olcak bizimde ama biz şimdiden yok bizim çocuğumu olmayacak nasıl olcak pskolojisine girdik :) doktor çok doğru söylemiş gerçekten bizde ne bu acelecilik hiç bilmiyorum birde biz şuan etrafımızdan o kadar çok hamile haberi alıyoruz ki o da psikolojimizi bozuyor bizim

Kizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?
Canım kendini bir güzel viksle göğsünü sırtını sonra bir güzel gir yorgan battaniye ne bulursan altına terlet kendini sonrada sıcak bir duş çok iyi gelir

Hic gecmeyecek gibi. Ihlamur da fayda etmedi bir tutlu. Eşim serum taktiralim istersen dedi ama ondan da korktum birsey olur diye. Gecti mi senin canim?
öksürüğüm hala var geçmedi balgamda var doktora gıtıım ilaç verdı hamıleysem dıye içmedim sımdı adetım ya içeyim barı de geçer inş

Ayy iyi gelir mi dersin. Hamilelik varsa zarar olur diye birseyler yapmaya korkuyorum. Aksam gelirken esime aldirayim.

Hic gecmeyecek gibi. Ihlamur da fayda etmedi bir tutlu. Eşim serum taktiralim istersen dedi ama ondan da korktum birsey olur diye. Gecti mi senin canim?

ben de bir ay önce yakalandım salgına ilaçsız atlattım sabah akşam taze zencefille bal ve çörekotu yiyip ıhlamur ıçtım üstüne sıcak sıcak.
Bir de ıhlamuruma hindistancevizi yağı karıştırdım içerken. Mikrop kırıcı iltihap giderici etkisi vardır

Ayy iyi gelir mi dersin. Hamilelik varsa zarar olur diye birseyler yapmaya korkuyorum. Aksam gelirken esime aldirayim.
Bende geçen hafta öyleydim canım dediğim gibi yaptım çok iyi geldi bana umarım sende de işe yarar. Birde adet tarihi geçene kadar içilen ilaçların bir etkisi olmuyormuş diye okumuştum ama ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum dikkat etmekte fayda var yinede

Canım alırım da kokusu tadı baskın şeyleri icemiyorum maalesef. Soğan kurunu de yapamadım icemem diye...

Canim zencefilin adet söktürücü özelligi var. Dikkat et lütfen. Fazlasi zararli olur. Tesekkur ederim önerin için.

Canım ben göremedim ama sen gorduysen vardır büyük ihtimal

Biz icmeyelim yine de canim. Sabrederiz bir sekilde. Aksam deneyecegim bende.

Canim zencefilin adet söktürücü özelligi var. Dikkat et lütfen. Fazlasi zararli olur. Tesekkur ederim önerin için.

minicik parmak ucu kadar yedim canım hep aksine geçen ay adetim gecikti bilsem söktürücü olduğunu daha çok yerdim ama acı meret de çok yenmiyor zaten rica ederim

minicik parmak ucu kadar yedim canım hep aksine geçen ay adetim gecikti bilsem söktürücü olduğunu daha çok yerdim ama acı meret de çok yenmiyor zaten rica ederim
Ben zencefil bal tarcin çubuğu ve limon karisimi yapip dolabimda hep hazir bulundururdum kışları. Normal zamanda deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…