Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zencefil bal tarcin çubuğu ve limon karisimi yapip dolabimda hep hazir bulundururdum kışları. Normal zamanda deneyebilirsiniz.

ben de yapıyorum canım bunu üşenmediğim zamanlar zerdeçal da katıyorum içine hatta çok baharat ot çöp kullanıyorum ben normalde bebek düşünmeye başlayınca azalttım bakma hatta sprulina diye bir yosun tozu var onu kullandım 2 sene burnum bile akmadı öyle güçlendi ki bağışıklığım, süper insan gibi oldum sabahları alarm çalmadan uyanır her yere koşarak giderdim cidden tam bir süper besin ama o da tsh yükseltiyor iyot barındırdığı için normalde sıkıntı olmuyor ama gebelik için biraz yüksek değere getiriyor malesef...

bebişim olsa doğsa büyüse de yeniden başlasam otlarıma çöplerime

Yok canim sakin oyle bi duruma dusup doktora hemen gitme bak benim 6.ayim tedavimde 4.ayim isteyeli. Bu ay doktorumu degistim acele etmissin cok erkenmis tedavi icin dedi. Diger doktorda dayadi ilaci hemen hic bekle demedi boylesi hayirliymis diyorum ama bu surec uzun ve zor oyle hemen bu duruma dusecekseniz ohoo cok takarsiniz relax

Ot çöp demişken çok mu etki ediyor acaba :)

Ot çöp demişken çok mu etki ediyor acaba :)

bazı şeylerin evet etkisi oluyor canım mesela bu spirulina gibi... bedenime etkisi cidden çok iyiydi gerçekten 2 sene boyunca hiç hasta olmamıştım ve çok enerjiktim. Ama işte söz konusu bebek olunca işin rengi değişiyor

özellikle bitki çaylarını çok seviyorum ben mesela hele yeşil çay... çay kahve içmem çok ama bitki çaylarını çok seviyorum. Şimdi yeşil çayı da bırakmaya çalışcam hamileyken o da yasakmış nasıl geçer yeşil çaysız hayat bakalım

Kız bende senin gibiyim ve dün yeşil çay aldım papatya rezene anason tarçın ne güzel nimetler şuan hayaller oldu çöp

kızlar maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın bi girmiyorum 100 sayfa ilerlemiş :) inşallah tez zamanda bebklerimizide konusuruz. benimde ilk adet bitti öbür ayda geçsin aranızdayım inşallah :)

Biz icmeyelim yine de canim. Sabrederiz bir sekilde. Aksam deneyecegim bende.
Aynen canım sağlama alalım biz işimizi :) inşallah yarar sende de iyi olursun biran önce hastalık çok zor
Bazı doktorlar öyle oluyor hemen dayıyor ilacı doktorun iyisine denk gelmek şans işi valla. Sizde erken başlamışsınız bizde ki acelecilik bir kaç ay olmadımı hemen bir şey var tedaviye başla durumuna düşüyor insan. Bu ay boşverdik bakalım nasıl olcak yumurlama döneminde yaralarım vardı çok değerlendiremedik adet tarihimi bekliyorum şimdi bakalım normalde bugün gelmesi gerekiyor

Kız bende senin gibiyim ve dün yeşil çay aldım papatya rezene anason tarçın ne güzel nimetler şuan hayaller oldu çöp

ayyy resmen bir hazineeeee hele tarçın bayılırımm
onlar hele bi gelsin büyüdüklerinde başlarına kakarız ben senin yüzünden ne yeşil çaylardan ne papatya çaylarından vazgeçtimm anneye karşı gelinmez diye

Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle

Eklentiler

• 29175B44-3EF8-4C65-B0F5-273AC58F9330.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 7C31F7D4-DFD1-455E-B095-22EE8D32ECE5.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 83
Canım sonucları atabilir misin buraya fikir edinelim olur mu

Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle

ben de çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum

yaa hadi inşallah hamilesindir başkaaaann

çizgi şimdi gayet belli cnm hadi bakalım daha erken olmasına rağmen çıktı bence var birşeyler inşallah koyulaşır istersen yarında dene diğer günde güzel haberler gelecek inanıyorum

Bebiş dogunca da sütün çogalsın diye yaparsin artik

Çizgi var canım hadi hayırlı olsun bn gördüm günün geçti mi
Yok canım pazar yada Pazartesi günü adet tarihim diye bekliyordum daha geçmedi inşallah yanıltmaz :)

çizgi şimdi gayet belli cnm hadi bakalım daha erken olmasına rağmen çıktı bence var birşeyler inşallah koyulaşır istersen yarında dene diğer günde güzel haberler gelecek inanıyorum
Yarında deneyecem canım yarında çıkarsa ona göre umutlanırım, yanıltan test çok oluyo malesef ama olsun anlık sevinç olur bu da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…