Ben zencefil bal tarcin çubuğu ve limon karisimi yapip dolabimda hep hazir bulundururdum kışları. Normal zamanda deneyebilirsiniz.
Yok canim sakin oyle bi duruma dusup doktora hemen gitme bak benim 6.ayim tedavimde 4.ayim isteyeli. Bu ay doktorumu degistim acele etmissin cok erkenmis tedavi icin dedi. Diger doktorda dayadi ilaci hemen hic bekle demedi boylesi hayirliymis diyorum ama bu surec uzun ve zor oyle hemen bu duruma dusecekseniz ohoo cok takarsiniz relaxBiZde aynıyız bu ay hastalanırsam 2 olcak bizimde ama biz şimdiden yok bizim çocuğumu olmayacak nasıl olcak pskolojisine girdik :) doktor çok doğru söylemiş gerçekten bizde ne bu acelecilik hiç bilmiyorumbirde biz şuan etrafımızdan o kadar çok hamile haberi alıyoruz ki o da psikolojimizi bozuyor bizim
Canım kendini bir güzel viksle göğsünü sırtını sonra bir güzel gir yorgan battaniye ne bulursan altına terlet kendini sonrada sıcak bir duş çok iyi gelir
Toz olanımi kullanıyorsun canım,benim esim tablet olanı almış onu kullandım bu ay.
Diğer ay toz olanı kullanıcam bende,günde kaç doz aliyorsun
ben de yapıyorum canım bunu üşenmediğim zamanlar zerdeçal da katıyorum içine hatta çok baharat ot çöp kullanıyorum ben normalde bebek düşünmeye başlayınca azalttım bakmahatta sprulina diye bir yosun tozu var onu kullandım 2 sene burnum bile akmadı öyle güçlendi ki bağışıklığım, süper insan gibi oldum sabahları alarm çalmadan uyanır her yere koşarak giderdim cidden tam bir süper besin ama o da tsh yükseltiyor iyot barındırdığı için normalde sıkıntı olmuyor ama gebelik için biraz yüksek değere getiriyor malesef...
bebişim olsa doğsa büyüse de yeniden başlasam otlarıma çöplerime
Canım listeye baktın mı ilk günden beri adın yazıyor kimse oralı olmadı diyosun da
Ot çöp demişken çok mu etki ediyor acaba :)
Tşk ederim cvp verdiginadet terihini yaz e zaman olcaksan arkadas ekler canım senı görmemıstır
bazı şeylerin evet etkisi oluyor canım mesela bu spirulina gibi... bedenime etkisi cidden çok iyiydi gerçekten 2 sene boyunca hiç hasta olmamıştım ve çok enerjiktim. Ama işte söz konusu bebek olunca işin rengi değişiyor
özellikle bitki çaylarını çok seviyorum ben mesela hele yeşil çay... çay kahve içmem çok ama bitki çaylarını çok seviyorum. Şimdi yeşil çayı da bırakmaya çalışcam hamileyken o da yasakmışnasıl geçer yeşil çaysız hayat bakalım
Aynen canım sağlama alalım biz işimizi :) inşallah yarar sende de iyi olursun biran önce hastalık çok zorBiz icmeyelim yine de canim. Sabrederiz bir sekilde. Aksam deneyecegim bende.
Bazı doktorlar öyle oluyor hemen dayıyor ilacı doktorun iyisine denk gelmek şans işi valla. Sizde erken başlamışsınız bizde ki acelecilik bir kaç ay olmadımı hemen bir şey var tedaviye başla durumuna düşüyor insan. Bu ay boşverdik bakalım nasıl olcak yumurlama döneminde yaralarım vardı çok değerlendiremedik adet tarihimi bekliyorum şimdi bakalım normalde bugün gelmesi gerekiyorYok canim sakin oyle bi duruma dusup doktora hemen gitme bak benim 6.ayim tedavimde 4.ayim isteyeli. Bu ay doktorumu degistim acele etmissin cok erkenmis tedavi icin dedi. Diger doktorda dayadi ilaci hemen hic bekle demedi boylesi hayirliymis diyorum ama bu surec uzun ve zor oyle hemen bu duruma dusecekseniz ohoo cok takarsiniz relax
Kız bende senin gibiyim ve dün yeşil çay aldım papatya rezene anason tarçın ne güzel nimetler şuan hayaller oldu çöp
Canım sonucları atabilir misin buraya fikir edinelim olur mukızlar bende doktora gittim adetın 4. günü bugun hem alttan baktı hem alttan ultrasonla baktı hersey iyi dedi rahmin düzgün dedı süt hormonu yuksek olabılır mı dedım düzenli adet oluyomusun dedı evet dedım muhtemelen duzenlı adett olunca yuksek olmuyo sanırım beta hcg de istemiş ne alakaysa sımdı sonuclaru takip ediyorum da hcg cıkmıs 2 yazıo diğer sonuçlarda çıkarsa tamamdır gebe kalmada bır sorunun yok sanırım dedı yaşında geç dedi acele etme falan dedısaat 3 te sonuclaar için tekrar gidicem bakalım
Çizgi var canım hadi hayırlı olsun bn gördüm günün geçti miÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
çizgi şimdi gayet belli cnm hadi bakalım daha erken olmasına rağmen çıktı bence var birşeylerÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Bebiş dogunca da sütün çogalsın diye yaparsin artikben de yapıyorum canım bunu üşenmediğim zamanlar zerdeçal da katıyorum içine hatta çok baharat ot çöp kullanıyorum ben normalde bebek düşünmeye başlayınca azalttım bakmahatta sprulina diye bir yosun tozu var onu kullandım 2 sene burnum bile akmadı öyle güçlendi ki bağışıklığım, süper insan gibi oldum sabahları alarm çalmadan uyanır her yere koşarak giderdim cidden tam bir süper besin ama o da tsh yükseltiyor iyot barındırdığı için normalde sıkıntı olmuyor ama gebelik için biraz yüksek değere getiriyor malesef...
bebişim olsa doğsa büyüse de yeniden başlasam otlarıma çöplerime
Boyle daha net belli oluyor canim.Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Yok canım pazar yada Pazartesi günü adet tarihim diye bekliyordum daha geçmedi inşallah yanıltmaz :)Çizgi var canım hadi hayırlı olsun bn gördüm günün geçti mi
Yarında deneyecem canım yarında çıkarsa ona göre umutlanırım, yanıltan test çok oluyo malesef ama olsun anlık sevinç olur bu da :)çizgi şimdi gayet belli cnm hadi bakalım daha erken olmasına rağmen çıktı bence var birşeylerinşallah koyulaşır istersen yarında dene diğer günde güzel haberler gelecek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?