Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahhh olmasi gereken bu zaten hem onca seyi yapacak hemde sen yuzune mi gulcen afferin sana :)) ay bu ikinci kez klomen beni mahvetti yaaa midem cok kotu basim firfir donuyo napsam bilemedim

Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Hayutli olsin canim görünmus cift cizgi :) allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallaahhhj cnm smile koyduktan sonra silmiyor uygulama sikinti var sanirim nazar boncugu o deli kafalar

Canimmm adetinden 6 gun once belli olan testlerdenmi yaptin hafid bulaniksada hamilesndr yuregini ferah tut

Hayutli olsin canim görünmus cift cizgi :) allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallaahhhj cnm smile koyduktan sonra silmiyor uygulama sikinti var sanirim nazar boncugu o deli kafalar
Amin inşallah varsa test doğruysa hepimize de nasip olsun inşallah :) anladım ben canım o kafalar nazar boncuğu niyetine olsun :)

Canimmm adetinden 6 gun once belli olan testlerdenmi yaptin hafid bulaniksada hamilesndr yuregini ferah tut
Yok canım normal test yaptım erken olanlardan yapmadım, aslında o da var evde ama ilk idrar gittiği için tekrar erken gebelik testini yapmak istemedim açıkçası :)

Kızlar nolur biriniz bana bilgi versin yardımcı olsun. Şimdi genetik test sonucumu aldım ve kan pıhtılaşması çıktı. Çok korkuyorum beni nasıl bi süreç bekliyor? Gebe kalmadan önce ne giib tedavi gerekli...

Canim sakin ol korkulacak bisey yok.bende de var. Coraspin iciyorum her gun. Hamile kalinca da igneye baslayacagim. Daha once dusuk mu yapmistin

Canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı tablet kullanıyorsun gebeliğe kadar . Gebelik oluştuktan sonra da günlük iğne kullanılıyor . Bilgim bu kadar .

Ayyy çok heyecanlıııııııı inşallah vardır yaaaaa.Ekranı aşağı yukarı yapınca belli belirsiz bişi görülüyor sanki ama tekrarlasana.

Kizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?

Canım çok çok geçmiş olsun bende geçen ay öyleydim boğazım falan şişmişti ve ya varsa diye ilaç bile içmemiştm.Bol bol ıhlamur falan demledim.Bl tarçın zencefil karıştırıp yedim.Çok iyi geldi.

Sabaha erken gebelik testi yapsan inşllah vardır

Merhaba, korkma sakın.test sonucunda hangi mutasyonu tasidigini soylermisin?Dr.un ona gore tedavi plani yapacaktir.bende de pihtilasma sorunu var.corasprin kullaniyorum.eger Dr.gerek gorurse hamilelige kadar corasprin ile devam edip hamile kaldiktan sonra kan sulandirici igneye devam edebilir.Daha once gebelik kayibin olmusmuydu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…