Hahhh olmasi gereken bu zaten hem onca seyi yapacak hemde sen yuzune mi gulcen afferin sana :)) ay bu ikinci kez klomen beni mahvetti yaaa midem cok kotu basim firfir donuyo napsam bilemedimYok aman Allah korusunesim zaten ayni yerde calisiyordu benimle orda tanistik canim esim patronumun cok cok eski elemaniydi kucukluktrn beri taniyolardi yani. Bu benden once calismista bi ara isten ayrilmis ben basladiktan sonra sansima geri girdi ise. En son ben ayrildim simdi kayinvalideme gidersek oda kirk yilda bir ancak goruyorum ama muhattap olmuyorum catliyor
Öyle yapcam canım hayırlısı neyse o olsun, kendimi paklıyorum böyle :)) hiç çizgi görmedim demem en azından :)Boyle daha net belli oluyor canim.Hadi insallah. Yarinda yap.
Hayutli olsin canim görünmus cift cizgi :) allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallaahhhjÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Bebiş dogunca da sütün çogalsın diye yaparsin artik
Hahahh :) inşallah canım hiç umut yok ama bakalım ne olacak :) “başkan” a çok güldüm, Allah da seni güldürsün :)ben de çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum
yaa hadi inşallah hamilesindir başkaaaann
Canimmm adetinden 6 gun once belli olan testlerdenmi yaptin hafid bulaniksada hamilesndr yuregini ferah tutYok canım pazar yada Pazartesi günü adet tarihim diye bekliyordum daha geçmedi inşallah yanıltmaz :)
Yarında deneyecem canım yarında çıkarsa ona göre umutlanırım, yanıltan test çok oluyo malesef ama olsun anlık sevinç olur bu da :)
Amin inşallah varsa test doğruysa hepimize de nasip olsun inşallah :) anladım ben canım o kafalar nazar boncuğu niyetine olsun :)Hayutli olsin canim görünmus cift cizgi :) allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallaahhhjcnm smile koyduktan sonra silmiyor uygulama sikinti var sanirim nazar boncugu o deli kafalar
Yok canım normal test yaptım erken olanlardan yapmadım, aslında o da var evde ama ilk idrar gittiği için tekrar erken gebelik testini yapmak istemedim açıkçası :)Canimmm adetinden 6 gun once belli olan testlerdenmi yaptin hafid bulaniksada hamilesndr yuregini ferah tut
Hahahh :) inşallah canım hiç umut yok ama bakalım ne olacak :) “başkan” a çok güldüm, Allah da seni güldürsün :)
Canim sakin ol korkulacak bisey yok.bende de var. Coraspin iciyorum her gun. Hamile kalinca da igneye baslayacagim. Daha once dusuk mu yapmistinKızlar nolur biriniz bana bilgi versin yardımcı olsun. Şimdi genetik test sonucumu aldım ve kan pıhtılaşması çıktı. Çok korkuyorum beni nasıl bi süreç bekliyor? Gebe kalmadan önce ne giib tedavi gerekli...
Ben de gördüm çizgi var. Gün geçtikçe daha da koyulasir InşaAllah :) insaallah senden de güzel haberleri alicazzÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı tablet kullanıyorsun gebeliğe kadar . Gebelik oluştuktan sonra da günlük iğne kullanılıyor . Bilgim bu kadar .Kızlar nolur biriniz bana bilgi versin yardımcı olsun. Şimdi genetik test sonucumu aldım ve kan pıhtılaşması çıktı. Çok korkuyorum beni nasıl bi süreç bekliyor? Gebe kalmadan önce ne giib tedavi gerekli...
Ya kızlar çizgi çok çok silik var gibi ama emin olamadım sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu ben daha net görüyorum, olabildiğince belli olacak şekilde çekmeye çalıştım. Ama her an adet olacak gibi hafif ağrılarım da var. Bu arada adete 3 gün var.
Kizlar ben şifayi fena kaptim. Burun alintisi,hapsuruk, halsizlik, baş agrisi...
Ilac icmiyorum 9 gun oldu gecmiyor. Ne yapabilirim. Bilginiz var mi?
Sabaha erken gebelik testi yapsan inşllah vardırYok canım pazar yada Pazartesi günü adet tarihim diye bekliyordum daha geçmedi inşallah yanıltmaz :)
Yarında deneyecem canım yarında çıkarsa ona göre umutlanırım, yanıltan test çok oluyo malesef ama olsun anlık sevinç olur bu da :)
Kızlar nolur biriniz bana bilgi versin yardımcı olsun. Şimdi genetik test sonucumu aldım ve kan pıhtılaşması çıktı. Çok korkuyorum beni nasıl bi süreç bekliyor? Gebe kalmadan önce ne giib tedavi gerekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?