canım seni yeni gördüm hamişler listesinde gözünaydın rabbim sag saglım kucağına almanı nasıp etsin cnm.Kızlar merhaba ben pkoluyum 8ay önce hamıle kalmıstım 2,5aylıkkrn bebegın kalbı durdu kurtaj olamk zorunda kalmıstım pkolu oldugum ıcın hamıle kalmk bıraz bunyeden bunyeye zorluyor o hamıle kalmamda sogan suyu kullanmıstım ozellıkle pkolular ıcın cok faydalı daha snra hotmonlarım yukslmıs doktor gelmene gerk yok hamıle kalabılıosn demıstı basım donuor gozum kararıor degısıklık war dedm tahlıl yaptrmam gerk sanırım prolaktın yukseldı gdıp baktrdım qe gerckten yukselmatı wıcut kendını hamıle sanıyor goguslerın sut doluor hocaya maj attım we dostınex ılac werdı 1ay kullandım tahlıl yaptık dusmus smdı dedm tam sırası sogan suyu kullanmam gerk sogan suyu kullandm ekım 17hastaydım yarın ayın 17sı hastsa olmam gerekııor dun ıdrar tahlılı yaptım sabah cıkmadı bgunde yapmak ıstedm bekleyemedm sılık cızgı cıktı daha esıme bıle haber wermeden yazmak ıstedım 8ay snra yenıden Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
cnm hayırlısı inşallah bir daha ki ay kalırsın hamiş yeni bat tarihini verirsen eklenirsinKızlar bende kırmızı kartı gördüm bugundiger aya kaldı umutlar
canım on güne hiç çıkar mı yumurtlamadan 6 gün sonra rahme yerleşiyor olsa daha yerleşmedi bileBata 10 gün var,az once dayanamadim test yaptim negatif
Aslında bu kadar erken çıkmaz ama yinede ümit ediyor insan
Yaparkende çıkmayacağını biliyordum aslında,ne biliyim işte duramıyorumcanım on güne hiç çıkar mı yumurtlamadan 6 gün sonra rahme yerleşiyor olsa daha yerleşmedi bile
İnşallah benim de ilk ayim di bu ay olmadı öbürü aya insallahDevam devam onun sayesinde ilk aydan gebe kalanlar var cnm
beklemek çok zor evetYaparkende çıkmayacağını biliyordum aslında,ne biliyim işte duramıyorum
Ben hastalandım canımAy ne güzel ya 19 hamişimiz var maşallah sayımız katlansın inşallahyarında başkandan alacagız güzel haber edecek 20 ohh ohhh darısı bekleyenlerin inşallah
kızlar hastalanan veya test yapananız var mı ??
Chester15 15 kasım - @Selinokay 15 kasım
- E ela basak 15 kasım
- D Dilara0909 15 kasım
- C CerenTurna5834 15-16 kasım
RanaZ33 16 kasım - C Cagrii04 16 kasım
supurgelicadi 16 kasım - D Dilara0909 16 kasım
Merhaba benim bugun son ben drnemeyi birakmadim fakat ovulasyon testinde 2 aydir catlama olmadi. Oyle bakalim nasipSoğan kürü yapan arkadaşlar birşey soracağım bu kuru yaptığımız ay bebek denemelerini ertelemiyoruz değil mi aynen devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?