Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım seni yeni gördüm hamişler listesinde gözünaydın rabbim sag saglım kucağına almanı nasıp etsin cnm.

Bana da biri söylemişti memnun kalan var mı acaba

Akademik makaleler okudum ikna oldum ben hatta geç bile kalmışım en kısa sürede ulaşıcam biraz pahalı ama olsun çok etkiliymiş hem erkek hem kadın için
Etkilerini paylaşırım

Bata 10 gün var,az once dayanamadim test yaptim negatif
Aslında bu kadar erken çıkmaz ama yinede ümit ediyor insan

canım sen hamileymişsin C CerenTurna5834 gözün aydın hayırlı olsun bebeşine. başka topikte gördüm yazmışsın buraya da keşke yazsaydın allahım sag saglım kucagına almanı nasıp etsin inşallah

Kızlar merhaba benim de bat başladı bugün. Eşimin sperm sayısı hızı ve morfoloji si düşük çıktı. Tesviye başladı ilk aydı zaten bu ay. İnşallah en yakın hayırlı zamanda güzel haberler alırız

Gunaydinlarr kizlarr ne guzel haberler bunlar hamiss annelerrr hayrlisi olsunnnn cok sevindim sabah sabah yizumdeko tebessume sebeb oldunuz rabbim kucaginiza almayi nasip etsin bizede dua edinn.. bene dun ovulasyon testi yaptm silik cikti 2 cisi bugun yine yapcm normalde 26 gunde oluyorum takvime gore deilms yumurtlamam bugunde bakcam yumurtlama yksa 1 aralikta adetliyim adetimin 10 .gnde baslicamm bu ayida es gecelimmm ins bi dahaki aya hamisiz.. bu arada ben cok duydum ovulasyon testiyle hamile kalanlari ve sogan kurunu bende denicem adetten hemen sonra suan hic bse yapmicm beklemedeyimm

Merhaba
Hamile kalanları tebrik ederim hayırlıca sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Beklemedeyim bende
Bat 26"27 kasım

Bekleyince zaman da geçmiyor bir türlü
Bu ay ilk denemelerimiz bebiş için

Hayırlı sağlıklı gelsin inşalllah bebişler

Arkadaslar ben 1.65 boyundayim kilom 64,63 arasi dr pko icin kilo vermelisin dedi. Dikkat etsemde pek basarili degil. Kilo vermek icin sabahlari limonlu su icmek istiyorum ama hamile kalmayi etkiler mi acaba. Ya da kalirsam zarari olur mu. Hic benim gibi olup bunun gibi bir sey yapan var mi? Limon degilde baska bir seyde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…