Ah ah o bacaklar havadayken giyinmek yerimden kipirdamicam diye sekilden sekle girmek ne garip. Ama olsunda :)Iliskiden sonra 15-20 dakika bacaklarin havada dur tatlim ben hep oyle yaptim birde kesinlikle stres yapma hadi guzel haberlerini bekliyorum
Ben hastalandım canım
Kızlar merhaba benim de bat başladı bugün. Eşimin sperm sayısı hızı ve morfoloji si düşük çıktı. Tesviye başladı ilk aydı zaten bu ay. İnşallah en yakın hayırlı zamanda güzel haberler alırız
bu gün test yapacaktın tekrar galiba yaptın mı kızYeni tarihler ne kızlar?
Yaptım canım yine çok çok silik aynı dünkü gibi, test ile alakalı bence kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçbu gün test yapacaktın tekrar galiba yaptın mı kız
Eğer regl olursam bende başlıcam önümüzdeki ay ne var ne yok yapcam bende :)kızlar bugun reglim bitmek üzere incir kürüne yarın mı başlayım aksammı başlayım bı de bunu aksamdan aksama yapsam olmazmı ya sabah işe yetişemem yoksa
Daha gelen giden yok: )Ay ne güzel ya 19 hamişimiz var maşallah sayımız katlansın inşallahyarında başkandan alacagız güzel haber edecek 20 ohh ohhh darısı bekleyenlerin inşallah
kızlar hastalanan veya test yapananız var mı ??
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 kasım
- D Dilara0909 15 kasım
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @supurgelicadi 16 kasım
- D Dilara0909 16 kasım
inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin canım silik de olsa çıkması olduğu anlamına geliyor bence çünkü 4 günüm geçmesine rağmen hayalet çizgi bile yok bendeYaptım canım yine çok çok silik aynı dünkü gibi, test ile alakalı bence kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiçgidip kan vermek de istemiyorum adet gününü beklicem olmazsam öyle giderim. Yumurtlamadan itibaren 11. Günüm bugün
Eğer regl olursam bende başlıcam önümüzdeki ay ne var ne yok yapcam bende :)
evet canım bende burdayımHoşbuldum canımsende mi burdasın ne güzel tanıdık birisi çıktı. bugün adetim bitti eşimde hafta sonu gelecek inşallah çalışmalara başlıcaz bakalım. Artık önceki aylardaki heyecanım kalmadı içimde ama yinede bir umut bekliyorum yinede işte.
Amin canım inşallahevet canım bende burdayımsakın umudunu yitirme bak göreceksin bebeklerimizle ilgili konuştuğumuz günlerde gelecek
Benimde bitti bakalim nolcak pazartesi gidecem insallah guzel gelismeler olmustur.İnşallah benim de ilk ayim di bu ay olmadı öbürü aya insallah
Canım hamileligimde 18 kilo almştm dogumdan sonra bende su kaynattım kaynadıktan sonra bir sürahiye 1 limonu sıkıp içine attım bir gece beklemesi lazım sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 du bardagı akşam yemeginden yarım saat önce 1 su bardagı içtim tabi bnm üzüntüm stresimden vardı piskolojik sorunlarım falan derken 5 ayda 16 kilo verdim ama çok içmedm limonlu suyu şekr kullanmyrm ekmekte kullanmıyorm abur cubur çok yiyodum onlarıda bıraktım tabi çikolata hariçArkadaslar ben 1.65 boyundayim kilom 64,63 arasi dr pko icin kilo vermelisin dedi. Dikkat etsemde pek basarili degil. Kilo vermek icin sabahlari limonlu su icmek istiyorum ama hamile kalmayi etkiler mi acaba. Ya da kalirsam zarari olur mu. Hic benim gibi olup bunun gibi bir sey yapan var mi? Limon degilde baska bir seyde olur
O Tarifi sogani kaynayan suya atip 5 dakika haslayip 15 gun nuyunca gunde iki kez suyunu iciyoruz diye biliyorum ben .. hatta suanda da uyguluyorum .kisti olan arkadaşlar saraçoğlunun bi tarifi bakın isterseniz
yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
geçmiş olsun canım Allahın izniyle sağlıklı gebeliklerimizde olacak üzülmek moral bozukluğu yokBenimki kimyasal mış değerim düşmüş
kısmet canım geçmiş olsun rabbim bir an önce sağlıklı gebelikler nasip etsin demek ki sağlıklı değilmiş canım ama şuna sevin en azından hamile kalabiliyorsun canım bunu bilmek de güzelBenimki kimyasal mış değerim düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?