Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugun reglim bitmek üzere incir kürüne yarın mı başlayım aksammı başlayım bı de bunu aksamdan aksama yapsam olmazmı ya sabah işe yetişemem yoksa

bu gün test yapacaktın tekrar galiba yaptın mı kız
Yaptım canım yine çok çok silik aynı dünkü gibi, test ile alakalı bence kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç gidip kan vermek de istemiyorum adet gününü beklicem olmazsam öyle giderim. Yumurtlamadan itibaren 11. Günüm bugün

kızlar bugun reglim bitmek üzere incir kürüne yarın mı başlayım aksammı başlayım bı de bunu aksamdan aksama yapsam olmazmı ya sabah işe yetişemem yoksa
Eğer regl olursam bende başlıcam önümüzdeki ay ne var ne yok yapcam bende :)

inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin canım silik de olsa çıkması olduğu anlamına geliyor bence çünkü 4 günüm geçmesine rağmen hayalet çizgi bile yok bende

kisti olan arkadaşlar saraçoğlunun bi tarifi bakın isterseniz

yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

evet canım bende burdayım sakın umudunu yitirme bak göreceksin bebeklerimizle ilgili konuştuğumuz günlerde gelecek

Canım hamileligimde 18 kilo almştm dogumdan sonra bende su kaynattım kaynadıktan sonra bir sürahiye 1 limonu sıkıp içine attım bir gece beklemesi lazım sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 du bardagı akşam yemeginden yarım saat önce 1 su bardagı içtim tabi bnm üzüntüm stresimden vardı piskolojik sorunlarım falan derken 5 ayda 16 kilo verdim ama çok içmedm limonlu suyu şekr kullanmyrm ekmekte kullanmıyorm abur cubur çok yiyodum onlarıda bıraktım tabi çikolata hariç

O
O Tarifi sogani kaynayan suya atip 5 dakika haslayip 15 gun nuyunca gunde iki kez suyunu iciyoruz diye biliyorum ben .. hatta suanda da uyguluyorum .

Benimki kimyasal mış değerim düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…