- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
canım moralini bozma sabah çatladıysa bile 24 saat canlı kalıyor sen yine akşamı değerlendir rabbim nasip etmek istesin yeter ki bir kere ilişkide bile hamile kalıyorlar sen bol bol duanı et bu günü değerlendir inşallah rabbim bir an önce bebişlerimizi bize nasip edecekGunaydin kizlar bana bilgisi olan yardimci olsun canim cok sıkkın ya. Dun 2.5ta catlatma ignesi yapildi. Doktorda iliski saatlerini yazip verdi. Dun gece 2.5 bugun gece 2.5 ve ctesi ptesi seklinde yazmis. Ben salak dunu carsamba saniyorum ve bugun iliski diye dun yapmadim. Doktoru arayip sordum oda bugunu ve diger yazili gunleri degerlendirin dedi. Ilk gittigim doktorum 36 saat sonra diyodu ondanda kafam karisti sanirim. Bu ayni gun yazmis simdi ben kacirdimmi acaba catladimi sabaha karsi cok agrim artti uf ya moralim cok bozuldu
25 Aralık bat benimYeni tarihler ne kızlar?
Insallah ya sabaha karsi dank etti bi kostum kagida baktim meger dunmus. Dedim bundada vardir bi hayir adamida kaldiramamki uykusundan halbuki yapalim demisti :) bide cok baktim netten ilk gun hic iliski tavsiye etmiyo doktorlar bu niye acele etti anlamadim canimcanım moralini bozma sabah çatladıysa bile 24 saat canlı kalıyor sen yine akşamı değerlendir rabbim nasip etmek istesin yeter ki bir kere ilişkide bile hamile kalıyorlar sen bol bol duanı et bu günü değerlendir inşallah rabbim bir an önce bebişlerimizi bize nasip edecek
Benimki kimyasal mış değerim düşmüş
canım ilk günüyse hiç sıkıntı etme zaten 36 saat sonra çatlıyor iğneden doktor garantiye almak istemiş erken başlatmış galiba canım ya da yumurta baya gelişmişse erken çatlar ihtimaliyle belki canım önemli olan diğer günler bundan sonra aksatma rabbim nasip eder inşallahInsallah ya sabaha karsi dank etti bi kostum kagida baktim meger dunmus. Dedim bundada vardir bi hayir adamida kaldiramamki uykusundan halbuki yapalim demisti :) bide cok baktim netten ilk gun hic iliski tavsiye etmiyo doktorlar bu niye acele etti anlamadim canim
Insallah canim yumurtan cok guzel hemen catlatalim deyip verdi zaten igneyi. Genelde 36 saat sonrayi tavsiye ediyolar dedigin gibi garantiye almak istedi heralde benimde aklima o geldicanım ilk günüyse hiç sıkıntı etme zaten 36 saat sonra çatlıyor iğneden doktor garantiye almak istemiş erken başlatmış galiba canım ya da yumurta baya gelişmişse erken çatlar ihtimaliyle belki canım önemli olan diğer günler bundan sonra aksatma rabbim nasip eder inşallah
Benimde derdim ayni cok kilom yok ama doktor cok onemli dedi ama pkosu olan kisinin insulin direncide oldugu icin kilo vermesi zorlasiyor napcaz bilmiyorum vallaArkadaslar ben 1.65 boyundayim kilom 64,63 arasi dr pko icin kilo vermelisin dedi. Dikkat etsemde pek basarili degil. Kilo vermek icin sabahlari limonlu su icmek istiyorum ama hamile kalmayi etkiler mi acaba. Ya da kalirsam zarari olur mu. Hic benim gibi olup bunun gibi bir sey yapan var mi? Limon degilde baska bir seyde olur
Ayy gozun aydin ne buyuk hikmet yaa insan masi bunaliyor olmayincaKızlar çok şükür adet oldum
Sakinn sikma canini cnm genellikle 36 saat sonra oluyor doktorun garantiyr almak istemis demekki 24 saat yasiyor zaten yumurta hemen catlayip kaybolmuyor. O sebeple sikinti etme iliskiyi gorev gibi gorme inss guzel haberlerini aliriz cnmGunaydin kizlar bana bilgisi olan yardimci olsun canim cok sıkkın ya. Dun 2.5ta catlatma ignesi yapildi. Doktorda iliski saatlerini yazip verdi. Dun gece 2.5 bugun gece 2.5 ve ctesi ptesi seklinde yazmis. Ben salak dunu carsamba saniyorum ve bugun iliski diye dun yapmadim. Doktoru arayip sordum oda bugunu ve diger yazili gunleri degerlendirin dedi. Ilk gittigim doktorum 36 saat sonra diyodu ondanda kafam karisti sanirim. Bu ayni gun yazmis simdi ben kacirdimmi acaba catladimi sabaha karsi cok agrim artti uf ya moralim cok bozuldu
Yeni tarih ne canım?Kızlar çok şükür adet oldum
Ağrı olur canım. Benim dün adet bitti bugün 8. Günü yumurtlama ağrılarım şimdiden başladı. öyle hassas oluyor ki acaba herkes böyle hissediyor mu diyorum. Yürürken oturup kalkarken kasıklarım çok hassasKizlar yumurta catladiginda ağrı olur mu? Benim 15 kasimda yumurtlama akıntısı geldi dün de ağrım çok oldu kasik ve bel ağrısı. Bugün biseyim yok. Dün catlamis midir yani?
Insallah cuma hurmetine Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin. Ne kadar takilmicam desekte elde degil ya ben hemen moralmen dusuyorum. Halbuki cogu yerde okudum netten ilk gun ilski onerilmiyor diye. Dedigin gibi garanti olsun istedi sanirim. Allahtan hyirlisi vardir bundada bi hikmetSakinn sikma canini cnm genellikle 36 saat sonra oluyor doktorun garantiyr almak istemis demekki 24 saat yasiyor zaten yumurta hemen catlayip kaybolmuyor. O sebeple sikinti etme iliskiyi gorev gibi gorme inss guzel haberlerini aliriz cnm
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun gelecek ay olur inşallahBenimki kimyasal mış değerim düşmüş
Evet dün benim de oyleydi. Ama bugün sadwce sol kasigima hafif ağrı vurdu ama Dünkü gibi deil. Bir de şu zamana kadar ilk defa yumurtlama agrisi gördum. InşaAllah catlamistir tabi. O zaman bu ağrı iyiye işaret?Ağrı olur canım. Benim dün adet bitti bugün 8. Günü yumurtlama ağrılarım şimdiden başladı. öyle hassas oluyor ki acaba herkes böyle hissediyor mu diyorum. Yürürken oturup kalkarken kasıklarım çok hassas
10 aralık benim canımYeni tarihler ne kızlar?
Uzulmee hamile kaldin soncta bence en kisa zamanda yine hamile kalcaksinnn insallahkısmet canım geçmiş olsun rabbim bir an önce sağlıklı gebelikler nasip etsin demek ki sağlıklı değilmiş canım ama şuna sevin en azından hamile kalabiliyorsun canım bunu bilmek de güzel
bende kırmızı kart gördümAy ne güzel ya 19 hamişimiz var maşallah sayımız katlansın inşallahyarında başkandan alacagız güzel haber edecek 20 ohh ohhh darısı bekleyenlerin inşallah
kızlar hastalanan veya test yapananız var mı ??
Chester15 15 kasım - @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 kasım
- @Dilara0909 15 kasım
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
supurgelicadi 16 kasım - @Dilara0909 16 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?