Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bugunde avilasyon testi yaptm bugunde yumurtlama yk benm kesn adetimden snra 9. 10 11 12 yaomam lazmm yumurtlamam ozaman kesn

kızlar bilgisi olan cevaplayabilir mi. bugun eşim sperm testi yaptırdı sonuçlar şu şekilde
görünüm: kirli beyaz
volüm(ml): 3cc
sperm sayısı: 110 milyon
ph: alkali
A4(İLERİ HIZLI): %2
A3(İLERİ YAVAŞ): %28
A1(ÖLÜ): %50
AÇIKLAMA: HER SAHADA 12-14 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
İLTİHAP VAR DEMİŞ BİKAÇ ŞEY DHA SYLEMİŞ DE ANLAMAMIŞ GALİBA

Zaten sorunumda o gebeliklerim sağlıksız oluyor bir 5 aylık bir 2 aylık kaybım var

Ben atlamış olabilirim tüm mesajları okuyamıyorum kusura bakma pıhtılaşma problemi olup olmadığına bakıldı mı? Genetik testler 2-3 kayıptan sonra yapılıyormuş devlette.. özelde de pahalı sanıyorum. Yaptırdın mı?

pko var canım bu ay da rahim filmi çekilecek hasta olmayı bekliyorum kısmet filmden sonra aşılama düşünüyorum bakalım nasıl ilerleyecek zaman
Hadi hayrlisi olsn cnm benm yengeminde 7 sene olmadi asilamayla hamile kaldi inslalah seninde benimde burdaki butun kizcelerinde bebek isteyen hersinde bebisi olur diyelmm moralimizi yuksek tutmamiz lazmm hersey rabbimden bende 2.5 aylik evliyim bende cok istiorm bakalmm bu ayda gecti bende aralikta adetimden snra calismalara baslicm insallah guzel haberler veririz birbirimize ☺

daha cok yeniymişsin canım hemen strese girip kendini sıkıntıya sokmasaydın keşke vücudun hazırlanma süresi oluyormuş bazen

Evet dün benim de oyleydi. Ama bugün sadwce sol kasigima hafif ağrı vurdu ama Dünkü gibi deil. Bir de şu zamana kadar ilk defa yumurtlama agrisi gördum. InşaAllah catlamistir tabi. O zaman bu ağrı iyiye işaret?
Bebek istediğimiz için kendimizi dinliyoruz canım galiba o yüzden daha çok hissediyoruz. Yumurtlama akıntın başladı mı peki? Benim arada bacağımada vuruyor ağrı.

Aynen benim dr aynı gün iliski tavsiye etmedi üzerinden 36 saat geçmesi gerek dedi ve 3 gün ara ara ilişkiye girin dedi.

Benimki kimyasal mış değerim düşmüş
canım benimde 5 gösterip kimyasal yaşamıştım. o yüzden beşi sınır olarak sayıyorlar. üzülme kimyasal gebelikten sonra gebe kalman daha yüksekmiş rahim gebeliğe hazırlıyor çünkü başka topiklerde de okudum benimde başıma gelmişti. inşallah bir daha ki ay hamile kalırsın

Bebek istediğimiz için kendimizi dinliyoruz canım galiba o yüzden daha çok hissediyoruz. Yumurtlama akıntın başladı mı peki? Benim arada bacağımada vuruyor ağrı.
Evet bu ayin 15 inde yumurtlama akintisi geldi. Dün de sulu beyaz akinti geldi ve aksama kadar adet sancisi gibi ama çok şiddetli deil ağrı oldu. Benim normalde böyle ağri adete bir iki gün kala baslardi. Şimdi yumurtlama zamanindayim ilk kez hissettim. Belki dediğin gibi bekarken oluyordur hatırlamıyorum. Ama şu son 4 aydır hiç olmadiydi. Sende mi yumurtlama zamanindasin. Bat a kaç gün var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…