- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Tamam bu aksami da değerlendiriyim insaallah. Çok teşekkür ederim:)sen yine de 3 günü değerlendir cnm
Bakıldı eşimde sıkıntı varBen atlamış olabilirim tüm mesajları okuyamıyorum kusura bakma pıhtılaşma problemi olup olmadığına bakıldı mı? Genetik testler 2-3 kayıptan sonra yapılıyormuş devlette.. özelde de pahalı sanıyorum. Yaptırdın mı?
Yeni tarih ne canım?bende kırmızı kart gördüm
Hoşgeldin canım bizde bugün itibariyle 4 aylık evliyiz :) aynıymışız sizinle:)Merhabalar hanımlar ben yeni üye :) bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim 4 aylık evliyiz bir türlü olmuyor bat falan yazmışsınız :) o kadar bi haberim ki onu bile anlamadım
Merhaba canım hoşgeldin :) adet tarihini söyle listeye ekleyeyim seni deMerhaba arkadaşlar!
33 yaşındayım. Iki yıllık evliyim. Anne olmayı ben de sizin gibi çok istiyorum.
herhangi bir zaman da yapabirsin. yalnız su alımına dikkat edeceksin son 2 saatte su çay vs sıvı alma o yüzden en güzel vakit sabah ilk tuvalete gittiğin zaman değilde ikinci gidişinde yapman. Kesinlikle sabah ilk idrarınla yapma ovulasyon testlerini seni yanıltır yoksa.Arel13 bat 11 aralık günceller misiniz?Birde hanımlar ovülasyon testi aldım çalışıyorum günün hangi saatinde yapsam daha iyi sonuç alırım
Benim adet tarihi aralık 1 :) bugün de kasıkta batma var çok ağrı çekiyorum sizce ne olabilir ?Hoşgeldin canım bizde bugün itibariyle 4 aylık evliyiz :) aynıymışız sizinle:)
Bat (beklenen adet tarihi) demek, senin de adet tarihin neyse söyle listeye ekleyeyim
Yumurtlama dönemleri olabilir ondan ağrı olabilir.Benim adet tarihi aralık 1 :) bugün de kasıkta batma var çok ağrı çekiyorum sizce ne olabilir ?
Galiba bugüne denk geliyor bu hesaplamayı bir türlü çözemedimYumurtlama dönemleri olabilir ondan ağrı olabilir.
Ben sadece yumurtlama akintisindan anlayabiliyordum bir de ilk kasik agrisi olunca öğrendik ki yumurta catlicak:) ağrı olması iyi anladigim kadarıyla. O yüzden bugünleri degerlendirmelisinizGaliba bugüne denk geliyor bu hesaplamayı bir türlü çözemedim
Teşekkür ederim öyle yapalım inşaAllah Allah her isteyene nasip ederBen sadece yumurtlama akintisindan anlayabiliyordum bir de ilk kasik agrisi olunca öğrendik ki yumurta catlicak:) ağrı olması iyi anladigim kadarıyla. O yüzden bugünleri degerlendirmelisiniz
bugünü ve bir gün arayla yine degerlendirin cnm. çünkü akıntılar yumurtlamadan 2 veya 3 gün önce olurmuş.Tamam bu aksami da değerlendiriyim insaallah. Çok teşekkür ederim:)
Amin insaallahhTeşekkür ederim öyle yapalım inşaAllah Allah her isteyene nasip eder
Insaallah değerlendireceğim ve insaallah tutar Allah'ın izniyle :)bugünü ve bir gün arayla yine degerlendirin cnm. çünkü akıntılar yumurtlamadan 2 veya 3 gün önce olurmuş.
Yumurtan çatlıyor sanırım canım, yumurtlama olurken öyle ağrı oluyor sen bu günleri değerlendir mutlaka:) bugün ve yarın özellikleBenim adet tarihi aralık 1 :) bugün de kasıkta batma var çok ağrı çekiyorum sizce ne olabilir ?
Peki günde sadece 1 kere yapsam yeterli mi sabah ilk idrarımı yaparım işe gidene kadar su içmem iş yerinde yaparım olur mu sizceherhangi bir zaman da yapabirsin. yalnız su alımına dikkat edeceksin son 2 saatte su çay vs sıvı alma o yüzden en güzel vakit sabah ilk tuvalete gittiğin zaman değilde ikinci gidişinde yapman. Kesinlikle sabah ilk idrarınla yapma ovulasyon testlerini seni yanıltır yoksa.
olur tabi önemli olan sıvı almaman. günde bir yetiyor bence ya da çok varsa testin çift çizgiyi aynı koyulukta gördügün gün birde akşam da yaparsın silikleşmiş mi diye filan sen bilirsin cnmPeki günde sadece 1 kere yapsam yeterli mi sabah ilk idrarımı yaparım işe gidene kadar su içmem iş yerinde yaparım olur mu sizce
çok sağolun son birşey sorcam bilgilisiniz diye 2 çizgide koyu olunca mı ilişkiye girmeliyimolur tabi önemli olan sıvı almaman. günde bir yetiyor bence ya da çok varsa testin çift çizgiyi aynı koyulukta gördügün gün birde akşam da yaparsın silikleşmiş mi diye filan sen bilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?