Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıldı eşimde sıkıntı var

Arel13 bat 11 aralık günceller misiniz?Birde hanımlar ovülasyon testi aldım çalışıyorum günün hangi saatinde yapsam daha iyi sonuç alırım

Merhabalar hanımlar ben yeni üye :) bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim 4 aylık evliyiz bir türlü olmuyor bat falan yazmışsınız :) o kadar bi haberim ki onu bile anlamadım

Merhabalar hanımlar ben yeni üye :) bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim 4 aylık evliyiz bir türlü olmuyor bat falan yazmışsınız :) o kadar bi haberim ki onu bile anlamadım
Hoşgeldin canım bizde bugün itibariyle 4 aylık evliyiz :) aynıymışız sizinle:)
Bat (beklenen adet tarihi) demek, senin de adet tarihin neyse söyle listeye ekleyeyim

Arel13 bat 11 aralık günceller misiniz?Birde hanımlar ovülasyon testi aldım çalışıyorum günün hangi saatinde yapsam daha iyi sonuç alırım
herhangi bir zaman da yapabirsin. yalnız su alımına dikkat edeceksin son 2 saatte su çay vs sıvı alma o yüzden en güzel vakit sabah ilk tuvalete gittiğin zaman değilde ikinci gidişinde yapman. Kesinlikle sabah ilk idrarınla yapma ovulasyon testlerini seni yanıltır yoksa.

Hoşgeldin canım bizde bugün itibariyle 4 aylık evliyiz :) aynıymışız sizinle:)
Bat (beklenen adet tarihi) demek, senin de adet tarihin neyse söyle listeye ekleyeyim
Benim adet tarihi aralık 1 :) bugün de kasıkta batma var çok ağrı çekiyorum sizce ne olabilir ?

Peki günde sadece 1 kere yapsam yeterli mi sabah ilk idrarımı yaparım işe gidene kadar su içmem iş yerinde yaparım olur mu sizce

Peki günde sadece 1 kere yapsam yeterli mi sabah ilk idrarımı yaparım işe gidene kadar su içmem iş yerinde yaparım olur mu sizce
olur tabi önemli olan sıvı almaman. günde bir yetiyor bence ya da çok varsa testin çift çizgiyi aynı koyulukta gördügün gün birde akşam da yaparsın silikleşmiş mi diye filan sen bilirsin cnm

olur tabi önemli olan sıvı almaman. günde bir yetiyor bence ya da çok varsa testin çift çizgiyi aynı koyulukta gördügün gün birde akşam da yaparsın silikleşmiş mi diye filan sen bilirsin cnm
çok sağolun son birşey sorcam bilgilisiniz diye 2 çizgide koyu olunca mı ilişkiye girmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…