evet cnm ikisi de çok koyu olduğu zaman 24 ve 36 saat içinde yumurtlayacagını gösterir yumurtlama çatlarken yumurtalıklarında sperm olması lazım bu yüzden çift çizgiyi gördügün gün ve yarını ve ertesi günü yani 3 gün ardarda degerlendirin. inşallah güzel haberler alırsın. bende ilk yaptığım ay hamile kalmıştım. allah sana da nasıp etsinçok sağolun son birşey sorcam bilgilisiniz diye 2 çizgide koyu olunca mı ilişkiye girmeliyim
Sperm sayısı çok iyi..İleri hız düşük canım hamile kalmak için çok önemli ileri hız diye biliyorum.. takviye ilaçlarla deger yükseliyor ama hiç korkma.. morfoloji ye bakılmamis mı acaba en önemlisi o aslında.. sperm ne kadar çok olursa olsun morfoloji bozuksa zorlaşıyor hamile kalmakkızlar bilgisi olan cevaplayabilir mi. bugun eşim sperm testi yaptırdı sonuçlar şu şekilde
görünüm: kirli beyaz
volüm(ml): 3cc
sperm sayısı: 110 milyon
ph: alkali
A4(İLERİ HIZLI): %2
A3(İLERİ YAVAŞ): %28
A1(ÖLÜ): %50
AÇIKLAMA: HER SAHADA 12-14 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
İLTİHAP VAR DEMİŞ BİKAÇ ŞEY DHA SYLEMİŞ DE ANLAMAMIŞ GALİBA
MORFOLOJİ YOK TESTTE. 15 GÜN SONRA İLTİHAP İÇİN GDECEK O ZAMAN SORDURAYIM MORFOLOJİYİ. PEKİ HIZ İÇİN NE İYİ BİLİYOR MUSUNSperm sayısı çok iyi..İleri hız düşük canım hamile kalmak için çok önemli ileri hız diye biliyorum.. takviye ilaçlarla deger yükseliyor ama hiç korkma.. morfoloji ye bakılmamis mı acaba en önemlisi o aslında.. sperm ne kadar çok olursa olsun morfoloji bozuksa zorlaşıyor hamile kalmak
Canım okuduklarim kadarıyla takviye ilaç veriyor doktor hızın artması için doktora görünmesi lazım yani üroloji doktoruna.. ama morfolojiyede baktirip öyle gitmeli doktora.. ona neden bakmadılar anlamadım.. ne kadar süredir deniyorsunuz.. keçi boynuzu sperm sayısı için iyi diye biliyorum ama eşinin sperm sayısı gayet iyi..MORFOLOJİ YOK TESTTE. 15 GÜN SONRA İLTİHAP İÇİN GDECEK O ZAMAN SORDURAYIM MORFOLOJİYİ. PEKİ HIZ İÇİN NE İYİ BİLİYOR MUSUN
Canım her labaratuvar bakmıyor sanırım morfolojiye.. siz morfolojiye bakan bir yer bulun bence tüp bebek merkezlerinde baktırin orda her şeye bakıyorlar diye biliyorumüroloji dr una gtti zaten canm. iltihap içinde hız içinde verdi ilaç. 15 gün snra iltihap için gdecek 3 ay snrada hız için miş. morfoloji için tekrar mı bu testten yaptırılmalı şimdi
Canim eşine ilişkiden önce türk kahvesi içirirsen spermlerin hareketlenmesini sağlar. Keçi boynuzu pekmezi de yiyebilir.MORFOLOJİ YOK TESTTE. 15 GÜN SONRA İLTİHAP İÇİN GDECEK O ZAMAN SORDURAYIM MORFOLOJİYİ. PEKİ HIZ İÇİN NE İYİ BİLİYOR MUSUN
teşekkür ederim canmgmzhrn canim yazdklarini okudum ama bence tüm sorularinin net cevabi doktorunda. Cunku genelde kadinlarla ilgli durumlari biliyoruz ama erkeklerle ilgli konulari bazen bilemeyebiliyoruz. Aklini hic karistirma arkdslar yardmci olmaya calisiyor ama yine de doktorunuza hersyinj sorun
keçiboynuzuna bi iki gndr başladık kahveyi de deniyelim canm biz ne kadar sevmese deCanim eşine ilişkiden önce türk kahvesi içirirsen spermlerin hareketlenmesini sağlar. Keçi boynuzu pekmezi de yiyebilir.
öyle yapalım canm sağolCanım her labaratuvar bakmıyor sanırım morfolojiye.. siz morfolojiye bakan bir yer bulun bence tüp bebek merkezlerinde baktırin orda her şeye bakıyorlar diye biliyorum
Şifa niyetine canim. Çokta takilma sayilara derim ben. Sadece 1 tane spermle döllenme oldugunu unutma.keçiboynuzuna bi iki gndr başladık kahveyi de deniyelim canm biz ne kadar sevmese de
Ben dun ogrendm hamileligimj. Asıri bi akintm yoktu ama hafif hafif oldu kuzu. Ama cok yogunmuydu koyumuydu dikkat etmedim. Kendimde belirti aramaya baslamadim psikolojm bozulmasin diye. Sdce bel agrim vardi hala devam ediyor gerci..Kızlar merhaba dünden belli giremedim misafirim vardır okuyamadımda iyisindir inşllah Yen’i hamiş haberlerde vardır umarımArel13 testi tekrarladınmı merak ettim. Bide hamişler birşey sorcam yoğun şekilde kremsi akıntısı olan oldumu belirti olarak çok soru sordum yine :)
Kızlar merhaba dünden belli giremedim misafirim vardır okuyamadımda iyisindir inşllah Yen’i hamiş haberlerde vardır umarımArel13 testi tekrarladınmı merak ettim. Bide hamişler birşey sorcam yoğun şekilde kremsi akıntısı olan oldumu belirti olarak çok soru sordum yine :)
Yaptım canım yine dünkü gibi çok çok silik belli belirsiz, beklemiyorum zaten hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. O görüntü de test den kaynaklanıyo diye düşünüyorumKızlar merhaba dünden belli giremedim misafirim vardır okuyamadımda iyisindir inşllah Yen’i hamiş haberlerde vardır umarımArel13 testi tekrarladınmı merak ettim. Bide hamişler birşey sorcam yoğun şekilde kremsi akıntısı olan oldumu belirti olarak çok soru sordum yine :)
Ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla kucağına meleğiniBen dun ogrendm hamileligimj. Asıri bi akintm yoktu ama hafif hafif oldu kuzu. Ama cok yogunmuydu koyumuydu dikkat etmedim. Kendimde belirti aramaya baslamadim psikolojm bozulmasin diye. Sdce bel agrim vardi hala devam ediyor gerci..
Yaptım canım yine dünkü gibi çok çok silik belli belirsiz, beklemiyorum zaten hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. O görüntü de test den kaynaklanıyo diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?