Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim bugun son ben drnemeyi birakmadim fakat ovulasyon testinde 2 aydir catlama olmadi. Oyle bakalim nasip
Hayırlısı canım bende yapacağım bu ay ama ovulasyon testi yapmicam oluruna bırakacağım biraz bende düzensiz adet var biraz da onun için yapmayı dusunuyorum

Kesinlikle cnm o yuzdrn bu geceyi ii degerlendirim öncesinde bi turk kahvesi spoerm kalitesini yukseltiyormus onuda unutma :)

haklısın canm . dr unu aradım şimdide morfolojiye bakılmıyormus o hastanede. 15 gün ilacı kullansın bakalım hem iltihabına bakarız hem başka bi hastaneye gderiz dha detaylı test alırız inşaalah

Hadi insallah canim rabbim guldursun yuzumuzu. Sende belirti var mi?
Valla canım belirti Çarda enfeksiyon da olabilir oda aynı gebelik belirtisi gibi olduğu için bir senedir her ay hamilelik belirtisi sanıyorum bugün yoğun aynı krem gibi akıntı geldi bu her iki durumdada olabilir sırt ağrısı bulantı kaşık ya batma geri ikisinde oluyor bu sefer inşllah bebek içindir her ay ağla ağla içim çıktı valla :)

Bende 10 gundur griple ugrasiyorum. Cok halsizim. 4 gün kasık batmasi oldu. Ama bugun kesildi.
Sende bayaa belirti varmiş. Insallah bebek oldugu icindir. Olumsuz olursa da üzme cok kendini. Hemen yeni ay için hazirlan. Ben oyle yapip kendimi motive ediyorum.

Yaptım canım yine dünkü gibi çok çok silik belli belirsiz, beklemiyorum zaten hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. O görüntü de test den kaynaklanıyo diye düşünüyorum
ilk beş dakika içinde çıkıyorsa vardır belki pazar günü tekrar yaparsın o zaman belli olur cnm

Evet olmazsada yapacak birşeyimiz Yok tabi umut edeceğiz regli zamanı biraz zor geçiyor ama yumurtlama günleri yaklaşınca tekrar umut ediyoruz

İnsAllah faydasi olmuştur evet benim akıntı mida kesmişti soğan suyu :)

Incir kürünun tarifi nasıl acaba.Bu arada sayfaya Çok kez msj attin bilgilenme amaçlı onu nasıl takip edecem yorum yapılmış mi yapılmamış mi diye.

canım sağ üst köşede bildirimlervr ordan kontrol edebılırsın ınternete yazarsan ahmet marankının tarıfı var bende ona göre yapıcam regli bitince başlıyosun hemen klorsuz kaynamakta olan suyun içine kuru incrleri yıkayıp ikiye bölüp 10 dk kapağı kapalı kaynasın sonra incirleri alip suyunu sabah aksam istersen öğlende isçenilirsin 21 gün içiçeksin 7 gun ara vercen adetten sonra bıdaha başlıcan öyle

Ya kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
eşimle birliktelik sonrasinda belimin altina yastik koyup en az yarım saat,1 saat falan yatiyorum...
Ama sonra kalktığım an sanki bütün meni anında akıyor,hemde saniyede.banyoya bile yetişemiyorum
Peki ilişki sonrası uyuyanlar nasıl yapıyor ya,yada banyo yapmadan üstünü giyinenler varmis bendemi sorun var anlamadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı .. Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?

Canim ne olur sen olumsuz düşünme,bence sağ salim doğacak.daha kötüsünü asla aklına getirme ❤
Benim komsum ebe ona sordum değeri biraz düşük ama sorun olacağını sanmıyorum,sorunlu gebeliklerde artış çok daha az olur dedi,ferah tut içini ve bol bol dua et
Bide özel hastaneye git bence,o aptal doktoruda takma sakin kafana

Yahu belki geç döllendi nasıl bir kafayla böyle davrandı canımı o kadar sıktı ki .. Gerçekten gebe miyim değil miyim ondan bile endişe eder oldum 9 Kasımda betahcg 79 du 16 kasımda 1913e yükselmiş . Son adetim de 9 ekim . Artışının güzel olduğunu düşünmüştüm ben bütün heveslermi kursağıma dizdi çok huysuzum . Özel hastanelerde 1 haftadan önce boşluk yok Oooooooooofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…