Canım bende de aynısı oluyor ya sorun bizde yada onlar çok maarifetliYa kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
eşimle birliktelik sonrasinda belimin altina yastik koyup en az yarım saat,1 saat falan yatiyorum...
Ama sonra kalktığım an sanki bütün meni anında akıyor,hemde saniyede.banyoya bile yetişemiyorum
Peki ilişki sonrası uyuyanlar nasıl yapıyor ya,yada banyo yapmadan üstünü giyinenler varmisbendemi sorun var anlamadim
Canim inan okurken deli oldum. Bu nasil bir terbiyesizlik. Sikayet etmissindir umarim. Etmediysende etmelisin. Bu kadar hassas bir konuda daha duyarli olmalari lazim.Bakmadan boyle soylemesi boş laf sadece. Sen icini ferah tut canim. Bana gayet normal geldi degerin. Artislarda cok iyiydi. Daha ne olmasi lazimmis.Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Canım o akan sperm sıvısı merak etme spermler o sıvının içinde yaşıyor yani yumurtaya giden gidiyor rahimde kalan kalıyor o sıvıyla taşınıyorlar rahime. geriye çıkan sıvı artık olanlar öyle düşün sen hissetmesende sağlıklı olanlar içerdeler yani. sadece çok sıcak suyla duş alma sıcak su spermlere zarar veriyor.Ya kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
eşimle birliktelik sonrasinda belimin altina yastik koyup en az yarım saat,1 saat falan yatiyorum...
Ama sonra kalktığım an sanki bütün meni anında akıyor,hemde saniyede.banyoya bile yetişemiyorum
Peki ilişki sonrası uyuyanlar nasıl yapıyor ya,yada banyo yapmadan üstünü giyinenler varmisbendemi sorun var anlamadim
Canım çok geçmiş olsun sabır lazım gerçekten stres yapma bende bugün kendimi çok kötü hissettim çarpıntı falan vardı doktora gittim ultrason la üstten görmeye çalıştı tabiki tam göremedi daha küçük olduğu için dış gebelik olabilir dedi panik yaptırdı beni betamı istedi 1606 çıktı diğer kan testlerini falan istedi onlarda normal çıktı sonuçları görüncede dış gebelik olmayadabilir dedi yinede içime kurt düşürdü pazartesi kendi doktoruma gidicem bende 4+5im Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi. Dediğim gibi stres yapma kanaman falanda yoksa değerlerin artar Allahın izniyle.Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Canim bende altima yastik koyup birde bacaklarimi kaldiriyorum. Yarim saat sonra kalkiyorum peceteyle temizliyorum. Ustumu giyiniyorum.Doktorum sabah banyo yapmami soylemisti. Hatta 15 dk yeterli demisti. Ama öyle yatmadim hic.Ya kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
Kızlar benim bat aralık 11 de normalde telefondan kullandığım yumurtlama gününe daha 4 gün var fakat bugün doktor kontrolünde 20 mlik çatlamak üzere bir yumurta olduğunu öğrendim . Bunu söyleme sebebim geçen ay hep takvime göre ovulasyon testi yaparak denedim ama şimdi anlıyorum ki tamamen değişen birsey yumurtlama zamanı gebe kalmaya çalışan bir grubuz bilginiz olsun istedim
Ağlamaktan kendime gelemedim o kadar üzdü ki beni .. Tekrar sırf onun keyfini kaçırmak için şikaye edeceğim . Ne olması getektiğini bende bilmiyorum .. Ah bilsem ..Canim inan okurken deli oldum. Bu nasil bir terbiyesizlik. Sikayet etmissindir umarim. Etmediysende etmelisin. Bu kadar hassas bir konuda daha duyarli olmalari lazim.Bakmadan boyle soylemesi boş laf sadece. Sen icini ferah tut canim. Bana gayet normal geldi degerin. Artislarda cok iyiydi. Daha ne olmasi lazimmis.
Kızlar benim bat aralık 11 de normalde telefondan kullandığım yumurtlama gününe daha 4 gün var fakat bugün doktor kontrolünde 20 mlik çatlamak üzere bir yumurta olduğunu öğrendim . Bunu söyleme sebebim geçen ay hep takvime göre ovulasyon testi yaparak denedim ama şimdi anlıyorum ki tamamen değişen birsey yumurtlama zamanı gebe kalmaya çalışan bir grubuz bilginiz olsun istedim
Pozitif düşünmek o kadar zor ki .. Randevular en az 1 hafta sonra tüm hastaneler çok kalabalık özeller dahil .. Allahım hayırlısını versin . İnşallah güzel şeyler olur ..Canım sen hiç sıkılma üzülme yoksa bu seni kötü etkiler ardından bebeğe yansır.Pozitif düşün herşey iyi olsun de.Doktorunu değiştirme ihtimalin yokmu acaba?Değerlerin güzel neden öyle ded ki.
Canim once sakinlestir kendini sadece bebegini düşün. Hersey cok guzel olacak emin ol. Pazartesi gunu icin baska bir doktordan randevu al istersen. Sakin kendini yipratma lutfen.Ağlamaktan kendime gelemedim o kadar üzdü ki beni .. Tekrar sırf onun keyfini kaçırmak için şikaye edeceğim . Ne olması getektiğini bende bilmiyorum .. Ah bilsem ..
Reglimin üstünden 9 gün geçti çokta erken gittiğimi düşünmüyorum . Takipli doktoruma gideceğim diye çok doktor arayışına girmedim en erken randevu bulabileceğim birine aldım almaz olaydım . Aklımı oynattırdı bana sersem . Umarım herşey hepimiz için iyiye gider ..CANIM GÜNÜNE GÖRE BETA NORMAL SAKİN SEN ONA BAKMA RAHAT OLABILIR BİZ HASTANEYE ERKEN GİTTİĞİMİZ İÇİN OLUYOR ASLINDA BUNLAR RAHAT OL ACELE ETME KENDINE BASKA BI DOKTOR BUL BU İŞLER ÇOCUK OYUNCAGI DEGIL DEVLETTEKİ DOKTORLARIN HEPSİ AYNI BEN BEBEGIMI ORDAKI DOKTORUN SALAKLIGI YUZUNDEN KAYBETTIM ACELE ETME BI HAFTA GECSIN BASKA BI DOKTORA GIT ACIL ILAC TAKVIYESINE BASLAMALISIN PROGESTAN VE GYNO SANOL FERRO BANA ÖZELDEKI DOKTORUM BUNLARI VERMSTI HERSEY DAHA İYİ YE GİDİYO
Pozitif düşünmek o kadar zor ki .. Randevular en az 1 hafta sonra tüm hastaneler çok kalabalık özeller dahil .. Allahım hayırlısını versin . İnşallah güzel şeyler olur ..
Yok canım adetim 4 gün önce bitti dedim bi kontrole gideyim bende pko var acaba herşey normal mi diye doktor adetimin 5. Günü muayene etti bana bugün gelmemi söyledi bende gittim süper dedi yumurtlamada sıkıntı yok hatta şuanda 20 mm yumurtan çatlamak üzere dedi . Şok oldum . Bu gece pazar ve salı günü ilişki dedi çarşamba kontrole gel bakalım çatlamada sıkıntı var mı ona bakalım dedi . Yani takvime sakin uymayın en güzeli 2 günde bir düzenli ilişki canlarİYİ DE BEN ANLAMADIM SEN SUAN ADET DEGILMISIN BENIM BAT DA 9 ARALIK AMA REGLIYIM SUAN NASI YUMURTLAMA GUNUNE 4 GUN VAR
Sakin kalmaya çalışıyorum ama endişe kemiriyor insanı .. Elimi karnıma koyduğumda kalbim kımıldardı şimdi diyorum ki boşa heyecan yapma hiçbişey yok .. Bu duyguyu badtırmak çok güçCanim once sakinlestir kendini sadece bebegini düşün. Hersey cok guzel olacak emin ol. Pazartesi gunu icin baska bir doktordan randevu al istersen. Sakin kendini yipratma lutfen.
İnşallah canım Allah razı olsun .. Rabbim herşeyden önce sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize ..Dualarmız seninle Allah ım inşallah yüzünü güldürsün bir an önce.Ayrıca inanıyorum ki sağlıklı bir bebeğin olacak.
Çok sinirlendim bende okurken insan önce bir karşısındakini düşünür kötü bir şey söyleyeceksin karşındakinin ilk hamileliği olduğunı düşünde anlat dimi ama. Zaten genelde devlette erken tarihteki randevular hep kötü doktorlar oluyor iyi doktorlar bir kaç hafta sonra oluyorReglimin üstünden 9 gün geçti çokta erken gittiğimi düşünmüyorum . Takipli doktoruma gideceğim diye çok doktor arayışına girmedim en erken randevu bulabileceğim birine aldım almaz olaydım . Aklımı oynattırdı bana sersem . Umarım herşey hepimiz için iyiye gider ..
Canim senin de degerin normal. Ne olmasi gerekiyormus anlamadim valla. Kendi doktorundan guzel haberler alacaksin insallah. Hic canini bos yere sıkma.Canım o akan sperm sıvısı merak etme spermler o sıvının içinde yaşıyor yani yumurtaya giden gidiyor rahimde kalan kalıyor o sıvıyla taşınıyorlar rahime. geriye çıkan sıvı artık olanlar öyle düşün sen hissetmesende sağlıklı olanlar içerdeler yani. sadece çok sıcak suyla duş alma sıcak su spermlere zarar veriyor.
Canım çok geçmiş olsun sabır lazım gerçekten stres yapma bende bugün kendimi çok kötü hissettim çarpıntı falan vardı doktora gittim ultrason la üstten görmeye çalıştı tabiki tam göremedi daha küçük olduğu için dış gebelik olabilir dedi panik yaptırdı beni betamı istedi 1606 çıktı diğer kan testlerini falan istedi onlarda normal çıktı sonuçları görüncede dış gebelik olmayadabilir dedi yinede içime kurt düşürdü pazartesi kendi doktoruma gidicem bende 4+5im Allahım sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi. Dediğim gibi stres yapma kanaman falanda yoksa değerlerin artar Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?