Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir sağlıksız gebelikte olabilir tabiiki ben bunun bilincindeyim ama bilgisizim ve tecrübesizim . Başıma ne geleceğini bilmiyorum insanı endişeye düşürmek neden .. Kafamda o kadar tilki dönüyor ki .. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ..

Canim senin de degerin normal. Ne olmasi gerekiyormus anlamadim valla. Kendi doktorundan guzel haberler alacaksin insallah. Hic canini bos yere sıkma.
Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..

kubra5505 Çok tşk ederim bilgilendirdigin için.Bu ay bat 28 de bakalım şayet gebe kalmadıysam incir kürü yaparim.Fakat benim dr miyom var dedi gebeliğe engel olabilir onu ameliyatla almak zorunda kalacaz dedi.Kafam çok karışık ne yapacağımı tam bilemedim.

Sakin kalmaya çalışıyorum ama endişe kemiriyor insanı .. Elimi karnıma koyduğumda kalbim kımıldardı şimdi diyorum ki boşa heyecan yapma hiçbişey yok .. Bu duyguyu badtırmak çok güç Mutsuzum ..
Ah canim benim. Allah yardimcin olsun sana bu yasadiklarini unuttursun insallah. Hakkimizda herseyin hayirlisi. O doktoru da Allah bildigi gibi yapsin vicdansiz.

Sakin kalmaya çalışıyorum ama endişe kemiriyor insanı .. Elimi karnıma koyduğumda kalbim kımıldardı şimdi diyorum ki boşa heyecan yapma hiçbişey yok .. Bu duyguyu badtırmak çok güç Mutsuzum ..
Canim oncelikle sakin ol hersey normalse suan uzulerek ve strese girerek bebeginede zarar veriyosun aksam kendi testlerime bakip soyleyecegim sana ben surekli takip ettirmistim ama gec dollenme olmus olabilir guzel dusunki guzel olsun bunu sen soyluyodun pozitif enerji yani birde su var hersey allahtan olumlu yada olumsuz engelleyebilecegimiz tek sey stres ve üzüntü kalbini ferah tut lutfeeeen

ccnm kanaman olmadıgı takdirde sen aldırma kan yapıcı şeyler yemelisin. mesela üzüm kayısı ceviz domates gibi yiyecekleri ye. gerisini takma kafaya. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Onun takdiri olmadan hiçnirşey olmaz sen dua et bizimde dualarımız seninle

Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..
Lutfen bu surecte arastirma yapma. Hicbir zaman iyi seyler yazmaz zaten daha cok canin sıkılır. Herkesin degeri ayni olmaz farklilik gosterir.

Reactions: D-E
Aynen canım Arkadaşım bende uzun zamandır bu soruyu sormak istiyordum çekiniyordum. Iyi oldu sorman hiç olmazsa bende bilgilenmiş olurum.Tsk ederim

Evet zaten ilk gebelik insanda heyecan korku hepsi bir arada oluyor başına ne gelceğini bilmiyor. Umarım kendi doktorunuZdan hayırlı haberler alırsınız. Amin cümlemizi inşallah. Bu arada Kese görünmedi demişsiniz ya kaç haftalık hamilesiniz

Sakin kalmak inanılmaz zor .. Sürekli endişe halinde hissediyorum kendimi .. Tabii ki rabbimin verdiği iyiye de kötüye de boynumuz kıldan ince .. Ama belirsizlik .. Zor ..

canım çok normal öyle olması bütün hepsi rahimde kalamaz ko belli sayı da sperm kalıyor gerisini dışara atacak elbette sadece yumurtaya bir sperm ulaşacak yani kafaya takma

Allah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..

Bakmadı ki hiçbirşeye .. Görünüp görünmediğini de bilmiyorum . 5+4 teyim bugün ..

5 parmağımızn 5 i birden aynı değilken bütün insanların hormon değerlerinin aynı olması nasıl beklenebilirki.Ozaman robottan farkımız kalmaz.Ayda iki kere yumurtlayan bile varken bence herşey matematiksel değildir bu hayatta.
Birinin yavaş artar birini çok hızlı.Herkesin bünyesi ve değerleri farklıdır.
Kafanızı boşaltın kızlar dert etmeyin.Herşeyin başı stres.
Söylemek yazmak kolaydır yaşayan bilir ama yinede bir nebze olsun rahatlatın kendinizi.

Aynen canım Arkadaşım bende uzun zamandır bu soruyu sormak istiyordum çekiniyordum. Iyi oldu sorman hiç olmazsa bende bilgilenmiş olurum.Tsk ederim
Hahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.
Ama iste ben abdest almadan uyumak istemedigim icin,oylece yatip kalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…