- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Olabilir sağlıksız gebelikte olabilir tabiiki ben bunun bilincindeyim ama bilgisizim ve tecrübesizim . Başıma ne geleceğini bilmiyorum insanı endişeye düşürmek neden .. Kafamda o kadar tilki dönüyor ki .. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ..Çok sinirlendim bende okurken insan önce bir karşısındakini düşünür kötü bir şey söyleyeceksin karşındakinin ilk hamileliği olduğunı düşünde anlat dimi ama. Zaten genelde devlette erken tarihteki randevular hep kötü doktorlar oluyor iyi doktorlar bir kaç hafta sonra oluyor
Canım benim üzme kendini stres yapma oda hissediyor olumlu düşün güzel olacak herşey inş. Hepimizin Hakkında hayırlısı.S Shezofren88 Gebeliğimi sorgular oldum insanı o kadar üzüyor ki .. Zaten hormonlar hassas .. Umarım senin için de güzel sonuçlar çıkar
Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..Canim senin de degerin normal. Ne olmasi gerekiyormus anlamadim valla. Kendi doktorundan guzel haberler alacaksin insallah. Hic canini bos yere sıkma.
İnşallah Rabbim hepimize hayırlısını versin ..Canım benim üzme kendini stres yapma oda hissediyor olumlu düşün güzel olacak herşey inş. Hepimizin Hakkında hayırlısı.
canım sağ üst köşede bildirimlervr ordan kontrol edebılırsın ınternete yazarsan ahmet marankının tarıfı var bende ona göre yapıcam regli bitince başlıyosun hemen klorsuz kaynamakta olan suyun içine kuru incrleri yıkayıp ikiye bölüp 10 dk kapağı kapalı kaynasın sonra incirleri alip suyunu sabah aksam istersen öğlende isçenilirsin 21 gün içiçeksin 7 gun ara vercen adetten sonra bıdaha başlıcan öyle
İnşallah canım göremedi ya keseyi ondan salladı gibi alttan bakmak istedi ben istemedim güvenemedimCanim senin de degerin normal. Ne olmasi gerekiyormus anlamadim valla. Kendi doktorundan guzel haberler alacaksin insallah. Hic canini bos yere sıkma.
Ah canim benim. Allah yardimcin olsun sana bu yasadiklarini unuttursun insallah. Hakkimizda herseyin hayirlisi. O doktoru da Allah bildigi gibi yapsin vicdansiz.Sakin kalmaya çalışıyorum ama endişe kemiriyor insanı .. Elimi karnıma koyduğumda kalbim kımıldardı şimdi diyorum ki boşa heyecan yapma hiçbişey yok .. Bu duyguyu badtırmak çok güçMutsuzum ..
Canim oncelikle sakin ol hersey normalse suan uzulerek ve strese girerek bebeginede zarar veriyosun aksam kendi testlerime bakip soyleyecegim sana ben surekli takip ettirmistim ama gec dollenme olmus olabilir guzel dusunki guzel olsun bunu sen soyluyodun pozitif enerji yani birde su var hersey allahtan olumlu yada olumsuz engelleyebilecegimiz tek sey stres ve üzüntü kalbini ferah tut lutfeeeenSakin kalmaya çalışıyorum ama endişe kemiriyor insanı .. Elimi karnıma koyduğumda kalbim kımıldardı şimdi diyorum ki boşa heyecan yapma hiçbişey yok .. Bu duyguyu badtırmak çok güçMutsuzum ..
ccnm kanaman olmadıgı takdirde sen aldırma kan yapıcı şeyler yemelisin. mesela üzüm kayısı ceviz domates gibi yiyecekleri ye. gerisini takma kafaya. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Onun takdiri olmadan hiçnirşey olmaz sen dua et bizimde dualarımız seninleYahu belki geç döllendi nasıl bir kafayla böyle davrandı canımı o kadar sıktı ki .. Gerçekten gebe miyim değil miyim ondan bile endişe eder oldum9 Kasımda betahcg 79 du 16 kasımda 1913e yükselmiş . Son adetim de 9 ekim . Artışının güzel olduğunu düşünmüştüm ben bütün heveslermi kursağıma dizdi çok huysuzum . Özel hastanelerde 1 haftadan önce boşluk yok Oooooooooofffff
Allah razı olsun .. Allahım gönlümüzdekileri hayırlımız eylesin .. Sabr diyorum ..Ah canim benim. Allah yardimcin olsun sana bu yasadiklarini unuttursun insallah. Hakkimizda herseyin hayirlisi. O doktoru da Allah bildigi gibi yapsin vicdansiz.
Lutfen bu surecte arastirma yapma. Hicbir zaman iyi seyler yazmaz zaten daha cok canin sıkılır. Herkesin degeri ayni olmaz farklilik gosterir.Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..
Aynen canım Arkadaşım bende uzun zamandır bu soruyu sormak istiyordum çekiniyordum.Ya kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
eşimle birliktelik sonrasinda belimin altina yastik koyup en az yarım saat,1 saat falan yatiyorum...
Ama sonra kalktığım an sanki bütün meni anında akıyor,hemde saniyede.banyoya bile yetişemiyorum
Peki ilişki sonrası uyuyanlar nasıl yapıyor ya,yada banyo yapmadan üstünü giyinenler varmisbendemi sorun var anlamadim
Evet zaten ilk gebelik insanda heyecan korku hepsi bir arada oluyor başına ne gelceğini bilmiyor. Umarım kendi doktorunuZdan hayırlı haberler alırsınız. Amin cümlemizi inşallah. Bu arada Kese görünmedi demişsiniz ya kaç haftalık hamilesinizOlabilir sağlıksız gebelikte olabilir tabiiki ben bunun bilincindeyim ama bilgisizim ve tecrübesizim . Başıma ne geleceğini bilmiyorum insanı endişeye düşürmek neden .. Kafamda o kadar tilki dönüyor ki .. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi ..
Sakin kalmak inanılmaz zor .. Sürekli endişe halinde hissediyorum kendimi .. Tabii ki rabbimin verdiği iyiye de kötüye de boynumuz kıldan ince .. Ama belirsizlik .. Zor ..Canim oncelikle sakin ol hersey normalse suan uzulerek ve strese girerek bebeginede zarar veriyosun aksam kendi testlerime bakip soyleyecegim sana ben surekli takip ettirmistim ama gec dollenme olmus olabilir guzel dusunki guzel olsun bunu sen soyluyodun pozitif enerji yani birde su var hersey allahtan olumlu yada olumsuz engelleyebilecegimiz tek sey stres ve üzüntü kalbini ferah tut lutfeeeen
Canim ustten gorebilmesi icin degerinin cok fazla olmasi lazim. Alttan baksa icin rahatlardi.İnşallah canım göremedi ya keseyi ondan salladı gibi alttan bakmak istedi ben istemedim güvenemedim
canım çok normal öyle olması bütün hepsi rahimde kalamaz ko belli sayı da sperm kalıyor gerisini dışara atacak elbette sadece yumurtaya bir sperm ulaşacak yani kafaya takmaYa kızlar size bisey soyluycem ama ne olur gülmeyin.
eşimle birliktelik sonrasinda belimin altina yastik koyup en az yarım saat,1 saat falan yatiyorum...
Ama sonra kalktığım an sanki bütün meni anında akıyor,hemde saniyede.banyoya bile yetişemiyorum
Peki ilişki sonrası uyuyanlar nasıl yapıyor ya,yada banyo yapmadan üstünü giyinenler varmisbendemi sorun var anlamadim
Allah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..ccnm kanaman olmadıgı takdirde sen aldırma kan yapıcı şeyler yemelisin. mesela üzüm kayısı ceviz domates gibi yiyecekleri ye. gerisini takma kafaya. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Onun takdiri olmadan hiçnirşey olmaz sen dua et bizimde dualarımız seninle
Bakmadı ki hiçbirşeye .. Görünüp görünmediğini de bilmiyorum . 5+4 teyim bugün ..Evet zaten ilk gebelik insanda heyecan korku hepsi bir arada oluyor başına ne gelceğini bilmiyor. Umarım kendi doktorunuZdan hayırlı haberler alırsınız. Amin cümlemizi inşallah. Bu arada Kese görünmedi demişsiniz ya kaç haftalık hamilesiniz
Hahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.Aynen canım Arkadaşım bende uzun zamandır bu soruyu sormak istiyordum çekiniyordum.Iyi oldu sorman hiç olmazsa bende bilgilenmiş olurum.Tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?