Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde korkum şuan hamileysem bu ay çok ilaç kullandım bebeğe bir şey olmuşmudur acaba düşün düşün bir hal oldum

Allah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..
Doktorlar bazen cidden haddini aşıyor. Siz arkadaşların dediği gibi daha sakin kalın dua edin bu sürede bol bol. Rabbim isterse çok güzel sağlıklı şekilde doğuma kadar gider elinize de alırsınız. Bir de doktorlar kendilerini bişey sanıp cidden insanları onemsemeden konusabiliyorlar. Böyle gereksiz tipleri kesinlikle şikayet etmeli. Ki bir daha yapamasinlar. Siz de meryem süresini okuyun bol bol dua edin. Rabbim içinize ınsirah versin ki bebek de sağlıklı şekilde büyüsün. Insaallah

Canım öncelikle strese sokma kendini. Yarin baska bi doktora git mutlaka. Hatta cevrende özel var ise mutlka git muayne ettir ve tahlil ver tekrardan. Güzel düşün ki hep güzel şeyler olsun.

CansuErhan52 canim oncelikle yaptigin davranis icin cok tesekkur ediyorum sana. Herkes ayni duyarliligi yapsa zaten boyle olamaz doktorlarda. Maslesef herkes amaan bosver derdinde daha cok tepemize cikiyorlar. Saglik bakanligi sikayet hattina dr u sikayet efebilirsin yada bimere.
Haftana talilma test tarihinden iki gun sonra auni saatte yine kan testi yaptir. Degerin iki kati artiyorsa gayet saglikli bir gebeliktir. Tek degerle bunu soylemesi cok yanlis olmus. Kendibi uzme yipratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…