Bende yarın kan testi yaptırcamda ondan sordum benimde eğer olursa programa göre 4+4 diyorda ondan merak ettimBakmadı ki hiçbirşeye .. Görünüp görünmediğini de bilmiyorum . 5+4 teyim bugün ..
Sağlıklı olsun inşallahBende yarın kan testi yaptırcamda ondan sordum benimde eğer olursa programa göre 4+4 diyorda ondan merak ettim
Amin inşallah. Hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavuşalım en hayırlı zamanda inşallahSağlıklı olsun inşallah
Alttan da güvenemedim işte bi korku var düşük riski oluyormuş diyorlar ondan. Pazartesi kendi doktorum çağırmıştı zaten bakalım o ne diyecekCanim ustten gorebilmesi icin degerinin cok fazla olmasi lazim. Alttan baksa icin rahatlardi.
Doktorlar bazen cidden haddini aşıyor. Siz arkadaşların dediği gibi daha sakin kalın dua edin bu sürede bol bol. Rabbim isterse çok güzel sağlıklı şekilde doğuma kadar gider elinize de alırsınız. Bir de doktorlar kendilerini bişey sanıp cidden insanları onemsemeden konusabiliyorlar. Böyle gereksiz tipleri kesinlikle şikayet etmeli. Ki bir daha yapamasinlar. Siz de meryem süresini okuyun bol bol dua edin. Rabbim içinize ınsirah versin ki bebek de sağlıklı şekilde büyüsün. InsaallahAllah tazınolsun .. Yahu birşeyler yerken bile kalpim pır pır ediyordu hevesimi aldı götürdü tavırları .. Rabbim büyük .. Ne diyelim ..
Cnm olmadin dimi masaallahBende yarın kan testi yaptırcamda ondan sordum benimde eğer olursa programa göre 4+4 diyorda ondan merak ettim
Kötü dusunme cnm yaBenimde korkum şuan hamileysem bu ay çok ilaç kullandım bebeğe bir şey olmuşmudur acaba düşün düşün bir hal oldum
Yok canım olmadım daha bakalım yarın kan testi yaptırcam işteCnm olmadin dimi masaallah
Hadi ins cnm ilk cocukmuYok canım olmadım daha bakalım yarın kan testi yaptırcam işte
Canım öncelikle strese sokma kendini. Yarin baska bi doktora git mutlaka. Hatta cevrende özel var ise mutlka git muayne ettir ve tahlil ver tekrardan. Güzel düşün ki hep güzel şeyler olsun.Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
13 aralik cnm ama programima guvenmiyorumYeni tarih ne canım?
Bende kendime onu tekrar ediyorum hep canım kötü düşünme kötü düşünme diye ama anlamadan aklım ona kayıyor hep. Hayırlısı diyeceğiz artık her şey AllahtanKötü dusunme cnm ya
İlk olacak canım inşallahHadi ins cnm ilk cocukmu
Period tracker kullaniyorum.Kizlar hangi adet programini kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?