Canim uzulme ne olur bak stres kotu etkiler seni, dualarimiz seninle insallah hersey yolunda giderMerhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
@Sosyaljo Ewt normalmiş dikkatimi birşey daha çekti bir arkadaş yazmış duşa girdiğin zaman sıcak su spermi öldürüyormuş ben hep sıcak kullanıyorum.Gercekten gebeliğe engel mi ya ?Hahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.
Ama iste ben abdest almadan uyumak istemedigim icin,oylece yatip kalamiyorum
bendede aynı canım ama gece boyu yattın mı öyle çok akmıyor bir saat yatıp kalktım mı baya akıyor.. hemen duş alma bu arada doktorlar da vajinal duşu önermiyor herhangi birşeyde vajinaya sürmeHahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.
Ama iste ben abdest almadan uyumak istemedigim icin,oylece yatip kalamiyorum
Merhaba hanımlar .. Yine ben ve yine sıkıntı ..Bugün sonuçlarım için hastaneye gittim . Belki alttan bakıp keseyi görürüm heyecanı da var içimde tabii .. Birde ne olsa iyi .. Son adetine göre değerin düşük sağlıklı bir gebelik olacağını sanmıyorum birşey olmazsa 15 gün sonra yine gel dedi . Bende alttan ultrason ile görme şansımız yok mu kese oluşmuştur belki kontrol ettirmek isterim dedim . Ne kesesi falan gibi bişeyler mırıldandı 15 gün sonra gel bakalım dedi . Bende tam kapıdan çıkıyordum el ayak zangır zangır titriyor döndüm benim ilk gebeliğim olacak size günde 80 hasta geliyor olabilir kimseye bu şekilde konuşmayın insanları yıkıma itiyorsunuz herşeyin bir söyleniş şekli olur kontrol etmediğiniz için de söylediklerinizi de geçerli görmüyorum dedim . Yanındaki hemşire yada ebe kimdiyse artık çıkar şunu derdim başımdan aşkın falan dedi kadın kalktı canım sakin ol diye geldi yanıma . Kişisel sorunlarınızı hastalara asla yansıtamazsınız devlet hastanesi diye keyfii nazlarınıza kimse tahammül etmek zorunda değil başhekime çıkıyorum şuan dedim bi sakin ol illa baktırmak istiyosan geç bakalım falan dedi bende kapıyı çekip çıktım .. Yıprandığım kendimi yediğim kanıma kar kaldı Eşim sınırda onun gerginliği doktorun artistliği hormonlarda iyice boğdu beni .. Dün 5+3 tüm 1913 tü betahcg. Fikirlerinize ihtiyacım var Tecrübeli arkadaşlarım ne düşünüyorsunuz ?
Benimde yumurtlama akıntım takvimden hep önceki günlere denk geliyor.28 günde bir adet olurum demekki takvim yanıltıcı olabiliyor sanırım..Anlayamadım ben bu işi.
Canim benimde 4+2de 2062ydi.Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..
Kizlar hangi adet programini kullaniyorsunuz
Ben Takvimim Adlı Programı kullanıyorum çokta memnum net bilgi veriyorPeriod tracker kullaniyorum.
Yok oyle birsey canim icin rahat olsun. Belki kendi doktorunda alttan bakar. Iyi haberlerini bekliyorum canimAlttan da güvenemedim işte bi korku var düşük riski oluyormuş diyorlar ondan. Pazartesi kendi doktorum çağırmıştı zaten bakalım o ne diyecek
10 gundur griple savasiyorum. Hic ilac almadim ama bitmis durumdayim. Bende hamileysem bu kadar griple birsey olur mu diye endiseleniyorum.Benimde korkum şuan hamileysem bu ay çok ilaç kullandım bebeğe bir şey olmuşmudur acaba düşün düşün bir hal oldum
Insan yapimina degil Allah'in duzenine guven :) yani tabii yardimci olsunlarda
Haftada 2-3 kez duzenli iliskide zaten yumurtlamada yakalanir.
Endişelenme canım benimde aşılamayla oldu ve aşılama olduğu gün boğaz ağrısından konuşamıyordum bile bitki çayları falan içmiştim olmaz kesin demiştim sadece ilaç kullanmamaya çalışBende
10 gundur griple savasiyorum. Hic ilac almadim ama bitmis durumdayim. Bende hamileysem bu kadar griple birsey olur mu diye endiseleniyorum.
Evet canım yumurtlama zamanına girdim benim yumurtlama erken oluyor dün adetim bitti bugün şeffaf akıntı az gelmeye başlamış. Bat 6 aralık canım daha çalışmalara hafta sonu başlıcaz bakalım inşallah bu ay olur. Benim yumurtalıklarım çok hassas galiba sürekli hissettiriyor kendilerini :)Evet bu ayin 15 inde yumurtlama akintisi geldi. Dün de sulu beyaz akinti geldi ve aksama kadar adet sancisi gibi ama çok şiddetli deil ağrı oldu. Benim normalde böyle ağri adete bir iki gün kala baslardi. Şimdi yumurtlama zamanindayim ilk kez hissettim. Belki dediğin gibi bekarken oluyordur hatırlamıyorum. Ama şu son 4 aydır hiç olmadiydi. Sende mi yumurtlama zamanindasin. Bat a kaç gün var?
Canim ben 1 senedir yani bebek istedigimizden beri ilac icmiyorum desem inanir misin. Esimde dikkat ediyor. Bu kadar sabrettim umarim bende hamileyimdir.Endişelenme canım benimde aşılamayla oldu ve aşılama olduğu gün boğaz ağrısından konuşamıyordum bile bitki çayları falan içmiştim olmaz kesin demiştim sadece ilaç kullanmamaya çalış
Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..
Kizlar her mesaja cevap veremiyorun topluca yaziyorun k.bkmayin. Belirti olarak bel aģrım vardi hala da devam ediyor. Ve tlfnum susmuyor o yüzden nete bakamiyorum pek. Söyle soyleyeym stres yapmadiģim ve beklediģim ayda hamile kaldim. Hamile kaldm yaziyorm ama hala şoktaym. Sogan ve incir kürü bende yaptm. Iltihap vardi soğan onu söktürdü cok şükur. Stres yapmayip bol bol dua edin. Ve bi akrabamizdan zemzem suyu getirtmistim haccdan. Minik yudumlrla ictim ve besmele cekip bebk icin dua ettim hep.
Canim benim suan bisey yok sukurler olsun ve sen hamilesin kalbini ferah tutki hersey guzel olsun tekrar soyluyorum yipratma kendini rabbim hakkimizda hayirli olani hepimize hayirli zamanda nasip eylesinSakin kalmak inanılmaz zor .. Sürekli endişe halinde hissediyorum kendimi .. Tabii ki rabbimin verdiği iyiye de kötüye de boynumuz kıldan ince .. Ama belirsizlik .. Zor ..
Öyle canım herşey dua ile...Rabbim hepimize sağlıklı sıhattli bebekler nasip eylesin.Herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum.Çok şükür bugünlerimize.Eskiden takvimmi vardı sanki annelerimiz zamanında.
Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun allah verirse olur doktorların dediği ikinci planda tabi tedbir almakta da fayda var önce tedavini ol cnm regli olursankubra5505 Çok tşk ederim bilgilendirdigin için.Bu ay bat 28 de bakalım şayet gebe kalmadıysam incir kürü yaparim.Fakat benim dr miyom var dedi gebeliğe engel olabilir onu ameliyatla almak zorunda kalacaz dedi.Kafam çok karışık ne yapacağımı tam bilemedim.
Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun allah verirse olur doktorların dediği ikinci planda tabi tedbir almakta da fayda var önce tedavini ol cnm regli olursan
Kesinlikle pepaap harikaKizlar hangi adet programini kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?