Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayanlar doktorunuz klomeni size hangi durumlarda veriyor?
Progesteron yüksekliği hakkında bilgisi olan var mı?

Canim uzulme ne olur bak stres kotu etkiler seni, dualarimiz seninle insallah hersey yolunda gider

Hahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.
Ama iste ben abdest almadan uyumak istemedigim icin,oylece yatip kalamiyorum
@Sosyaljo Ewt normalmiş dikkatimi birşey daha çekti bir arkadaş yazmış duşa girdiğin zaman sıcak su spermi öldürüyormuş ben hep sıcak kullanıyorum.Gercekten gebeliğe engel mi ya ?

Hahahah normalmiş canım,herkeste oluyormuş bu durum.
Ama iste ben abdest almadan uyumak istemedigim icin,oylece yatip kalamiyorum
bendede aynı canım ama gece boyu yattın mı öyle çok akmıyor bir saat yatıp kalktım mı baya akıyor.. hemen duş alma bu arada doktorlar da vajinal duşu önermiyor herhangi birşeyde vajinaya sürme

Hic canını sıkma ama sikayetini bildir.Bi kere oyle konusmaya hakki yok.
Diger konuda da sikinti yapma canim.2 gunde katlama dusununce gayet iyi degerin.Bildigim kadariyla lekelenme vsde yok aksi bisy olsa genelde beklenir.
Baska birine gidebiliyorsan git digerini tamamen cikar aklindan bide onu sikinti yapma,minisin icin♡

Benimde yumurtlama akıntım takvimden hep önceki günlere denk geliyor.28 günde bir adet olurum demekki takvim yanıltıcı olabiliyor sanırım..Anlayamadım ben bu işi.

Insan yapimina degil Allah'in duzenine guven :) yani tabii yardimci olsunlarda
Haftada 2-3 kez duzenli iliskide zaten yumurtlamada yakalanir.

Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..
Canim benimde 4+2de 2062ydi.
Suan kuzenimin 10 gun gecti 100lerdeydi.Beklediler gecen hafta keseyi gordu.
Herkesin hikayesi baska ve bu senin hikayen...

Kizlar hangi adet programini kullaniyorsunuz

Flo kullaniyorum ben.

Alttan da güvenemedim işte bi korku var düşük riski oluyormuş diyorlar ondan. Pazartesi kendi doktorum çağırmıştı zaten bakalım o ne diyecek
Yok oyle birsey canim icin rahat olsun. Belki kendi doktorunda alttan bakar. Iyi haberlerini bekliyorum canim

Bende
Benimde korkum şuan hamileysem bu ay çok ilaç kullandım bebeğe bir şey olmuşmudur acaba düşün düşün bir hal oldum
10 gundur griple savasiyorum. Hic ilac almadim ama bitmis durumdayim. Bende hamileysem bu kadar griple birsey olur mu diye endiseleniyorum.

Insan yapimina degil Allah'in duzenine guven :) yani tabii yardimci olsunlarda
Haftada 2-3 kez duzenli iliskide zaten yumurtlamada yakalanir.

Öyle canım herşey dua ile...Rabbim hepimize sağlıklı sıhattli bebekler nasip eylesin.Herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum.Çok şükür bugünlerimize.Eskiden takvimmi vardı sanki annelerimiz zamanında.

Bende

10 gundur griple savasiyorum. Hic ilac almadim ama bitmis durumdayim. Bende hamileysem bu kadar griple birsey olur mu diye endiseleniyorum.
Endişelenme canım benimde aşılamayla oldu ve aşılama olduğu gün boğaz ağrısından konuşamıyordum bile bitki çayları falan içmiştim olmaz kesin demiştim sadece ilaç kullanmamaya çalış

Evet canım yumurtlama zamanına girdim benim yumurtlama erken oluyor dün adetim bitti bugün şeffaf akıntı az gelmeye başlamış. Bat 6 aralık canım daha çalışmalara hafta sonu başlıcaz bakalım inşallah bu ay olur. Benim yumurtalıklarım çok hassas galiba sürekli hissettiriyor kendilerini :)

Endişelenme canım benimde aşılamayla oldu ve aşılama olduğu gün boğaz ağrısından konuşamıyordum bile bitki çayları falan içmiştim olmaz kesin demiştim sadece ilaç kullanmamaya çalış
Canim ben 1 senedir yani bebek istedigimizden beri ilac icmiyorum desem inanir misin. Esimde dikkat ediyor. Bu kadar sabrettim umarim bende hamileyimdir.

Başka forumlara bakıyorum son adet tarihine göre 4000-5000 li değerler var .. Rabbim hepimizin içindeki sıkıntıları gidersin .. Can yakıcı bu durum .. Hiç mutlu değilim ..

Merhaba canim.( misafirlikteyim ama uzulmene dayanamadim, yazayim istedim) ..icini rahatlatirmi bilmiyorum ama, ben kizima hamile oldugumu ogrendigimde 119 gibi bi rakamdi.tam 4 haftalik deger..hatta lekelenmem bile vardi.2 gun sonra 300 küsurlara cikmisti..Demek istedigim, hep olumlu dusun.Allah anlimiza ne yazmis bilmiyoruz.Herseyin hayirlisi..baska Dr.ile gorustugunde yuregin ferahlayacaktir..dualarim seninle :)

Öncelikle tebrik ederim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin Rabbim..
Benim de bu ay ilk denememiz bu ayın sonuna doğru bat.
Beklemedeyim bakalım
Eğer olmazsa soğan kürünü bende denemek istiyorum rica etsem yazabilir misiniz

Sakin kalmak inanılmaz zor .. Sürekli endişe halinde hissediyorum kendimi .. Tabii ki rabbimin verdiği iyiye de kötüye de boynumuz kıldan ince .. Ama belirsizlik .. Zor ..
Canim benim suan bisey yok sukurler olsun ve sen hamilesin kalbini ferah tutki hersey guzel olsun tekrar soyluyorum yipratma kendini rabbim hakkimizda hayirli olani hepimize hayirli zamanda nasip eylesin

Öyle canım herşey dua ile...Rabbim hepimize sağlıklı sıhattli bebekler nasip eylesin.Herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum.Çok şükür bugünlerimize.Eskiden takvimmi vardı sanki annelerimiz zamanında.

Amin inşallah..
Tabii dikkat edelim bizde onlar gb sağlıklı degiliz en basiti bisyler etkilidir.Ama cok goruyorum tarihe odakli bu da cok kafayi bulandirir zamanla.Insan ister istemez takat.
Aslinda kendimize en buyuk zarari biz veriyoruz.

Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun allah verirse olur doktorların dediği ikinci planda tabi tedbir almakta da fayda var önce tedavini ol cnm regli olursan

Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun allah verirse olur doktorların dediği ikinci planda tabi tedbir almakta da fayda var önce tedavini ol cnm regli olursan
kubra5505 inşallah bu ay hamile kalırım ya yaklaşık 2 yıl oldu hamile kalamıyorum pek böyle şeyleride içemiyorum ama katlanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…