Anladım canım erken fark ettiklerinde hemen müdahele ediliyor ozaman bir zararı olmuyor heralde hiç bilgim yokta şimdi korktum bu hafta mı gitsem bende acabaBen burda 8.haftada gidecem dedim bi bayan sakin oyle bi hataya dusme ben dustum tuplerimden birini kaybettim dedi. Dis gebelikmis sikinti oluşturmuş erkn gidip baktirmadigi icin
Amin canım inşallahAMİN CANIM İNŞ SENDE SAĞLIKLI ŞEKILDE KUCAGINA ALIRSIN INŞ
inan bence,o testı nasıl çıkartıyorsunuz ordan :)Kuzular bunada sabah yaptım artık inanayım diymi ben
hamileyken dolgu olmazmıGünaydın kızlar dişim çok agrıyokorunmayı bırakmadan dişimi yaptırsam mı acaba ben hamileyken çok yiyorum da
Çıkarmadım canım buradakiler böyle testi:)))inan bence,o testı nasıl çıkartıyorsunuz ordan :)
yumurtlama dönemine girmişsiniz önümüzdeki üç gün boyunca döllenme gerçekleşebilir diye biliyorum bende. inşallah döllenme olur hayırlı ve güzel haberler alırsınız...Kızlar sonunda ovulasyonda çift çizgi gördüm az önce. Zaten dün gece su gibi akinti olmaya başlamıştı sabah da göğüs ağrısı ile uyandım. Ama şu an silik galiba bundan sonra ne yapmamız lazım ilk defa deniyorum ovulasyon testi ne zamanla ilişki olmalı hiçbir fikrim yok şuan koyulasmasini bekleyecek miyim acaba?
Harika bir haber canim ne mutlu sizeGünaydın kızlar, Cumartesi günü keseyi görmek için doktora gittik, bebişler bize süpriz yaptı doktor iki kese gördüğünü söyledi.
İkiz annesi oluyorum galibabazen 3. ayda ikinci kese kaybolabiliyor dedi. Rabbimden hayırlısını istiyorum ikizsede teksede hayırlısı olsun. Kalp atışlarını duyacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım güzel dileklerin için teşekkürler :) yeni düşünmeye başlamıştık ilk ayımızda ceviz badem falan yedim. Doktorun dediği gibi 12-14-16 günlerde denedik. belimin altına yastık koydum birde ilişkiden önce Türk kahvesi içtik sperm hareketliliğini artırıyormuş diye duydum denemiştim. Tabi en önemlisi abdestli olmak kalbini ferah tutmakAY CANIM HAYIRLISI OLSUN ALLAH KALBINE GÖRE VERSIN NELER YAPTIN AY İÇİNDE SÖYLE HEMEN BENDE DENICEM :)
5+2 de keseyi görmeye gittik 3mm di daha çok küçük 1458 di betA HCG vajinal baktı daha net görürüz diyeÇok güzel haber hayırlı olsun tekrar canım birşey sorucam keresiyiz göremeye nezaman gitmek lazım burda beta hcg yok bende kese oluşunca gidip göreyim diyorum 4 kasım yumurtlama olduğu gündü
6 haftaliksa git cnm benceAnladım canım erken fark ettiklerinde hemen müdahele ediliyor ozaman bir zararı olmuyor heralde hiç bilgim yokta şimdi korktum bu hafta mı gitsem bende acaba
Canım güzel dileklerin için teşekkürler :) yeni düşünmeye başlamıştık ilk ayımızda ceviz badem falan yedim. Doktorun dediği gibi 12-14-16 günlerde denedik. belimin altına yastık koydum birde ilişkiden önce Türk kahvesi içtik sperm hareketliliğini artırıyormuş diye duydum denemiştim. Tabi en önemlisi abdestli olmak kalbini ferah tutmak
yumurtlama dönemine girmişsiniz önümüzdeki üç gün boyunca döllenme gerçekleşebilir diye biliyorum bende. inşallah döllenme olur hayırlı ve güzel haberler alırsınız...
Şuan otomatik hesaplayıcılara göre 5 haftalık canım 2 haftasonra giderim diyordum ozaman 7 olcak geç olur6 haftaliksa git cnm bence
Amin :)Inşallah çok teşekkür ederim gerçekten :) Rabbim size de en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
değişikmiş cnmÇıkarmadım canım buradakiler böyle testi:)))
Canım ovulasyonda çift çizgi olunca her gün mü yaptınız ben yumurtlama haftası çatladığı gün yapamadım olmadı ondan mi acaba diyorum kontrolde herşey iyi cıktı şükürİncir kürü , gün aşırı ilişki , ovulasyonda çift çizgi görünen zamanda günlük ilişki , idrar yolu enfeksiyonundan kurtulma ve korunma , herife de keçiboynuzu pekmezi veeeee bol dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?