Cok mantikli gercekciyumdir olmucak hayallerin pesinden kosmam mukemmelliyetciyim ama bende yalan dolan olmaz dedikoyu severim ama dedikodu yaptigim adamin yuzune de soylerim o yuzden dedikodudan saymiyorum ahahahYooo benim iki uc arkadasim oglak gayet iyi anlasiyoruz hatta biri en samimi dostum arkadastanda ote yani ahiretligim diye severim. Cok agir basli olur oglaklar sendemi oylesin
Aminnn cnm rabbim korusun insallaah.. bende kese gormeye gitmek istiyorummmmmmKendi doktoruma gideceğim . Herhangibir kanamam kasılmam ters giden birşeyim yok . Zaten gittiğim doktor 15 gün sonra gel demişti aksi bir durum olmaz Rabbim sakınsın ..
Bende adet oldum yeni bat 17 aralık. (Kendime yazıyorum) :))
Bugun iste biri 13 biri 16 mm mis 24 26 28 kasimda iliski verdi ilac kullancam bakalim nolcakHadi yaa ne durumdalar peki? Ne diyor doktor
Tamda ayni ozellikler iste ben siverim oglaklari sayin oglak ortmenim favorin olarak iyi anlasicaz senle.Cok mantikli gercekciyumdir olmucak hayallerin pesinden kosmam mukemmelliyetciyim ama bende yalan dolan olmaz dedikoyu severim ama dedikodu yaptigim adamin yuzune de soylerim o yuzden dedikodudan saymiyorum ahahah
Ben asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..Yumurtlama günlerini hiç anlamayan var mı kızlar? Yani vücudu belli etmeyen.Acaba benimkiler küçük mü büyümüyor mu diye düşünüyorum artık hiç öyle bariz kasık batması ateş falan olmuyor ya
Bende anlamiyodum klomeni verene kadar hatta ilk istedigimizin 2.ayi ovu testide kullandim ama olmadi hic cift cizgi gormedim onda bileBen asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..
Ben anliyorum bazen agri oluyorBen asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı ,da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..
1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicemBugun iste biri 13 biri 16 mm mis 24 26 28 kasimda iliski verdi ilac kullancam bakalim nolcak
Tek kese görsem de tatmin olmayacağım ben kendimi biliyorum . Tıpır tıpır kalbini duyayım tek elden çıkıversin derdindeyimAminnn cnm rabbim korusun insallaah.. bende kese gormeye gitmek istiyorummmmmm
Canim benim yalniz kimi bunyede farkli etki yapiyor diyolar. Mesela sogan kuru ben denedim 2.aydi sanirim denemelerimizin hic bi faydasini gormedim hic degisiklik yoktu1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
Adetimin 5.günü bugün 2 gün ağrıdan ilaç içtim bende belirtilerimi dibine kadar yaşarım bitince bi heves yumurtlama belirtilerini bekliyorumm hadi diyorum olsun bişiler tık etmiyor namısssızzzBen asla anlamadım bu yaşıma kadar yumurtlamamı .. Sadece ovulasyon testiyle tespit edebildim geçtiğimiz ay . Ne akıntı ne ağrı ne sancı .. Halbuki regl ağrılarım da çok belirgindir yatak döşek olurdum . Yumurtlamayı da çok bariz yaşayanlar hatta hafif kanamalı geçirenler bile varmış ..
Benimde 5.gunu,ovulasyon testi alicanmiAdetimin 5.günü bugün 2 gün ağrıdan ilaç içtim bende belirtilerimi dibine kadar yaşarım bitince bi heves yumurtlama belirtilerini bekliyorumm hadi diyorum olsun bişiler tık etmiyor namısssızzz
Döllenme sonrası 1 haftada rahime ulaşıyor ve birkaç günde yuvalanıyor. Yuvalanmayla birlikte plasenta oluşuyor ve kanda HCG yükseliyor, birkaç gün içinde de HCG idrara geçiyor. Bu yüzden idrar testi kan testinden daha geç sonuç veriyor.Kizlar yumurtlama gununden kac gun sonra bebek rahme yerlesiyi merak ettimmm :))
Ben innovita kullandım memnun kaldım . Fiyatı da uygun . Yanısıra gebelik testi de gönderiyorlar . Gittigidiyordan satın almıştım ..Kizlar hangi ovulasyon testini onerirsiniz
Soğanı 10 gün denedim ben saraçoğlu onu rahimi temizlemek için öneriyor kist miyom enfeksiyon vs. İçin bebik içinse incir havuç.Canim benim yalniz kimi bunyede farkli etki yapiyor diyolar. Mesela sogan kuru ben denedim 2.aydi sanirim denemelerimizin hic bi faydasini gormedim hic degisiklik yoktu
Canım hemen geldi mi? Ona göre bu akşam sipariş vereyim bendeBen innovita kullandım memnun kaldım . Fiyatı da uygun . Yanısıra gebelik testi de gönderiyorlar . Gittigidiyordan satın almıştım ..
Saraçoğlu sağolsun galiba benim de vesilem oldu . Eşime keçiboynuzu pekmezi , yumurtlama dönemimde de 5 gün sabah akşam incir kürü kullandım .1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?