- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Fakat eğer süt hormon seviyesi yüksekse şeker hastalığı varsa kesinlikle yapılmamalı .Soğanı 10 gün denedim ben saraçoğlu onu rahimi temizlemek için öneriyor kist miyom enfeksiyon vs. İçin bebik içinse incir havuç.
Fayda görmedim diyorsun ama demek ki senin yımırtalar rahim temizdi işte ne güzel
Ben Mardinde ilçede yaşadığım halde 2 günde geldiCanım hemen geldi mi? Ona göre bu akşam sipariş vereyim bende
Bende merak ediyorum geliyormu hemenCanım hemen geldi mi? Ona göre bu akşam sipariş vereyim bende
Aslında ne kadar çok şey bilirsek o kadar işimiz zorlaşıyor galibaAdetimin 5.günü bugün 2 gün ağrıdan ilaç içtim bende belirtilerimi dibine kadar yaşarım bitince bi heves yumurtlama belirtilerini bekliyorumm hadi diyorum olsun bişiler tık etmiyor namısssızzz
Yok canım prolaktinim normal.Saraçoğlu sağolsun galiba benim de vesilem oldu . Eşime keçiboynuzu pekmezi , yumurtlama dönemimde de 5 gün sabah akşam incir kürü kullandım .
Canım ekledim zaten seni bak listeyeKızlar benide görün lütfen
Insallaah cnmm ya bana ignr yapmafi ilac verdi hafta sonu catlar dedi gun asiri 3 gun iliski olsun dedi nie igne vermediniz die sormayi unuttum amaTamda ayni ozellikler iste ben siverim oglaklari sayin oglak ortmenim favorin olarak iyi anlasicaz senle.
Yok ben kasıtlı olarak yapmadım 5 gün .. Devam etmek istedim ama üşendim fenalık geldi . Doğru olanı uzmanı söylüyor zaten .. Saraçoğlu ne diyorsa öyle yap ben doğru olana sabredemedimYok canım prolaktinim normal.
Saraçoğlu 21 gün diyor incir kürünü sen 5 gün yapmışsınherkes ayrı diyor kafam çok karıştı ben nasıl yapayım bi yardım edinnnn
Incir kurunu yapiyorum zaten havucta yiyorum cnmm aman olsunda ilaca falan raziyim1 saattir internette saraçoğlunun yumurta geliştirici ve çatlatıcı kürlerini izliyorum birazdan incir ve havuç almaya gidicem
İlaç kullanıp vücudunun dengesini bozacağına sende dene derim
7.haftada kalbi duyabilme ihtimalin baya yüksek cnm :) biz daha calismalara yeni basliyoruz onumuzdeki ay bugunlerde ins bizde cok cok mutlu oluruzTek kese görsem de tatmin olmayacağım ben kendimi biliyorum . Tıpır tıpır kalbini duyayım tek elden çıkıversin derdindeyimRabbim gönlümüze göre versin
Canım ekledim zaten seni bak listeye
Az önce oldum canım malesef bi dahaki aya artık :)Arel13 canım geçmişi okuduğumda perşembe günü hamilelik şüphen vardı noldu adet oldun mu yoksa bebiş geliyor mu
Rabbim gönlüne göre sapasağlıklı gebelik nasip etsin inşallah7.haftada kalbi duyabilme ihtimalin baya yüksek cnm :) biz daha calismalara yeni basliyoruz onumuzdeki ay bugunlerde ins bizde cok cok mutlu oluruz
Az önce oldum canım malesef bi dahaki aya artık :)
Amin amin inşallah canım :)hayırlısı canım insAllah önümüzdeki ay güzel haberi alırız hep beraber :)
Selam kızlar
Amin amin inşallah canım :)
Sağol canım nasılsınızaleykum selam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?