- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Kiz yok iste yımırta olusumu duzensiz oldugunu ogrendik bi ise yaramadi anlicagin ayrica obur aya kist olustu Allaha sukur adetle gittiSoğanı 10 gün denedim ben saraçoğlu onu rahimi temizlemek için öneriyor kist miyom enfeksiyon vs. İçin bebik içinse incir havuç.
Fayda görmedim diyorsun ama demek ki senin yımırtalar rahim temizdi işte ne güzel
Bazi doktorlar kusura bakma ama ayip olucak mal gibi. Benim ilk doktorumda klomeni dayadi yumurtalara bakip igneyi verirdi ne catlamismi ne biseymi yok bakmazdi. Bak bu ay doktoru degistim cok sukur kadin yumurtalara klomen bittikten sonra kac kere bakti buyumesi icin 5 gun bekledik gelisti oyle verdi igneyi canim. Bazi doktorlarda cins oluyor anlamadim benInsallaah cnmm ya bana ignr yapmafi ilac verdi hafta sonu catlar dedi gun asiri 3 gun iliski olsun dedi nie igne vermediniz die sormayi unuttum ama
Sağol canım nasılsınız
Bende elhamdülillah şükür iyiyim hamilelik etkisi galiba biraz boşta hissettim kendimiiyiyim ben şükür sen nasılsın :)
Bende elhamdülillah şükür iyiyim hamilelik etkisi galiba biraz boşta hissettim kendimi
Az önce oldum canım malesef bi dahaki aya artık :)
7 haftalık inşallah yarın gidecem bakalım ne diyecekhamile misin hayırlı sağlıklı kucağına alırsın insallah :) ne güzel kaç haftalık
7 haftalık inşallah yarın gidecem bakalım ne diyecek
7 haftalık inşallah yarın gidecem bakalım ne diyecek
Pek bilgim yok bu konuda. Gebelik olabilir. Çünkü daha önceki kk sitesinde okuduklarima göre yumurtlama zamanından sonra yine yumurtlama akıntısı geldigi zaman hep gebelikle sonuçlanmış. InşaAllah seninki de öyledir canimArkadaşlar merhaba benim bir sorum olucak bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz doktor kontrolünde klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu ayın 12.de ikiside çatladı çatlamasına rağmen bugün hafif sulu bazen tamamen yumurta akı gibi şeffaf bazende beyaz krem gibi akıntı oluyor ve kasıklarımda bazen şiddetli bazen batma şeklinde ağrılar oluyor yumurtlama dönemi gibi aynı tekrar yumurta üretmiş olabilirmiyim böyle bişi olabilirmi
Bak nasılda büyümüşler canım dedim sana Allahtan Ümit kesilmez diye değerlendir günleriMerhaba kizlar bugun gittim doktora 2 tane yumurtam gelismis birini 13mm digeri 16mm. 24-26-28kasimda iliski dedi bide ilac verdi 24unde bunada basla dedi. Nie igne vermedi anlamadim ben yumustalarin mutlulugundan bilemedim napcagimi. Ama yeterince buyumedimi acaba 20mmden bahsediliyordu burda. Eger regl olmazsan ki ins hamile olursun, olmazda reglinin 2.gununde gel igneye basliyalim dedi.
Amin cnmmm hepimize insallaah bu ay hala pek umudum yok ama igneyle falan ins olacak minik mucizem :)Rabbim gönlüne göre sapasağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Tam buyumediler ama 20mm falan olmasi gerekiyordu ama hafta sonuna insallaah o boyuta gelir ben gunleri degerlendiririm spermler bu actionu gercekleatirecekmi bakalim ben yapmam gerekeni yaptim sira onlarda :)Bak nasılda büyümüşler canım dedim sana Allahtan Ümit kesilmez diye değerlendir günleri
Uzasın bakalım bir süre canımı sıkana kadar üzerine düşmeyecek gibiyimCansuErhan52 Ben olsam boyatmazdım :)
Hicbi etkisi olmaması imkansız.
Uzasin degissin birak zaten sonra sende cok degiseceksin istedigin gb yine yaptirirsin :))))
Hata varmi sence cnm yaa okudum cok kisi ignesiz hamile kalabilmis yani catlatma ignesiz.. bide sanirim doktorum benden cok umutlu deil bu ayBazi doktorlar kusura bakma ama ayip olucak mal gibi. Benim ilk doktorumda klomeni dayadi yumurtalara bakip igneyi verirdi ne catlamismi ne biseymi yok bakmazdi. Bak bu ay doktoru degistim cok sukur kadin yumurtalara klomen bittikten sonra kac kere bakti buyumesi icin 5 gun bekledik gelisti oyle verdi igneyi canim. Bazi doktorlarda cins oluyor anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?