Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz yok iste yımırta olusumu duzensiz oldugunu ogrendik bi ise yaramadi anlicagin ayrica obur aya kist olustu Allaha sukur adetle gitti

Insallaah cnmm ya bana ignr yapmafi ilac verdi hafta sonu catlar dedi gun asiri 3 gun iliski olsun dedi nie igne vermediniz die sormayi unuttum ama
Bazi doktorlar kusura bakma ama ayip olucak mal gibi. Benim ilk doktorumda klomeni dayadi yumurtalara bakip igneyi verirdi ne catlamismi ne biseymi yok bakmazdi. Bak bu ay doktoru degistim cok sukur kadin yumurtalara klomen bittikten sonra kac kere bakti buyumesi icin 5 gun bekledik gelisti oyle verdi igneyi canim. Bazi doktorlarda cins oluyor anlamadim ben

Kızlar bişey diyin bana ya normalde çok kararlı net biriyim ama kafayı sıyırdım kaç gündür aralıkta hamile kalabileyim diye.
Sizce başlayayım mı incir havuç kürüne?
Yumurtalıklarıma usg ile baktıramadığım için kalitesini bilmiyorum ondan bu halim iyi olduklarını bilsem uğraşmıcam.Bazı yorumlarda denk gelmiştim kan testi ile de belli oluyormuş sanırım.
Atıyorum buraya sonuçlarımı anlayan bakabilir mi? Yumurta oluşumuyla alakası sonuç var mı burda diye biliyorum bıktınız bendenn

biumutsa Biraz doktor makalelerine falan bakabilirsin internetten ...

Eklentiler

• 09097B46-2BA0-48DF-8117-062F1150923E.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 135
CansuErhan52 Ben olsam boyatmazdım :)
Hicbi etkisi olmaması imkansız.
Uzasin degissin birak zaten sonra sende cok degiseceksin istedigin gb yine yaptirirsin :))))

@Efe2014 Çok uzunmuş cidden folik asit süren? Değerlere bakarak mı takip ediyor doktorun?

Pek bilgim yok bu konuda. Gebelik olabilir. Çünkü daha önceki kk sitesinde okuduklarima göre yumurtlama zamanından sonra yine yumurtlama akıntısı geldigi zaman hep gebelikle sonuçlanmış. InşaAllah seninki de öyledir canim

Bak nasılda büyümüşler canım dedim sana Allahtan Ümit kesilmez diye değerlendir günleri

Bak nasılda büyümüşler canım dedim sana Allahtan Ümit kesilmez diye değerlendir günleri
Tam buyumediler ama 20mm falan olmasi gerekiyordu ama hafta sonuna insallaah o boyuta gelir ben gunleri degerlendiririm spermler bu actionu gercekleatirecekmi bakalim ben yapmam gerekeni yaptim sira onlarda :)

Hata varmi sence cnm yaa okudum cok kisi ignesiz hamile kalabilmis yani catlatma ignesiz.. bide sanirim doktorum benden cok umutlu deil bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…