- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Ck gecms olsn ne diyecegimi bilemedimYarn kürtaj oluyorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ck gecms olsn ne diyecegimi bilemedimYarn kürtaj oluyorm
Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))Yumurta takibi yapmadım canım kendi haline bıraktım 1-2 aydır herşeyi. Kafama fazla takmayayım diye yani. Yumurtamın çatlayacağı varsa çatlar, adetimin geleceği varsa gelir gibisinden.
Ben de perşembe günü test yaptığımda negatif çıkmıştı. Adet gününü bekle zaten anlarsın o gün bir şekilde, her ay olan adet belirtilerin yoksa çok çok çok silik bir çizgi göreceksin aynı ben gibi, CitirTurtam demişti dersin2 gün daha dayan gülüm eğer hiçbir adet belirtin olmazsa kesin sende de pozitif çıkacak. Salı günü de adet belirtin olmazsa çarşamba sabah normal testlerden yap (ben “one step pregnancy test” kullandım canım kutu içinde değil sadece folyo ambalajlı satılıyor)
Belirtilerimiz çok benziyor içime öyle doğduMutlaka haberdar et beni bir gelişme olursa, iyi haberlerini bekliyorum Canım. Ben de gelişmeleri burada aktarırım. Salı günü tekrar test yaptıracağım. Umarım kimyasal değildir.
Gozun aydin :)Kızlar........![]()
Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))
Canım ınsallah sıkıntısiz gecer Allah sabir versin yardimciniz olsun..Yarn kürtaj oluyorm
Alt karnım ağrıyor regl mi olucam![]()
Canım insallah gebelik testi de çıkar :) ovulasyonda insanı yaniltiyor bu durumlarda daha batina varmış hadi hayirlisiyla olsun :)Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))
Adet sancısı gibi agrılar normal diyorlarCanım BAT ne zaman? Ne zaman yumurtladın? En son ne zaman test yaptın? Biraz da sen anlat bakıyım?
Bat dündü canım, 3 gün kala test yapmıştım negatifti :/Canım BAT ne zaman? Ne zaman yumurtladın? En son ne zaman test yaptın? Biraz da sen anlat bakıyım?
içilmez canımKızlar hayıt tohumuna başlayacağım hamileyken içilir mi henüz adet olmadım ama ne olur ne olmaz gerçi kesin yoktur da
Benim adet sancısı değil canım alt karnım adetten önce ağrımaz, Adetliyken ağrır geneldeAdet sancısı gibi agrılar normal diyorlar
Kısmet gerçekten canım. Soğan kürünü bi yapayım çünkü minik bi çikolata kistim var. O bitincede aslan pençesine geççem eşimede keçiboynuzu kürü yapçam. Benim anlamadığım iki sağlıklı embriyo verildi. TutmDı demek rahimde sıkıntı var dr onu araştırcak bakalım belki nprmaldede döllenme oluyo ama tutunamıyo bilemiyorum. Ama çok zor gerçekten inşallah tezzamanda hepimiz anne oluruz
adet geldi . geldi ama çarptı beni. kistten dolayi sanirim. mahvoldum. iyi ki bugun iş yoktu. ya haftaici olsaydi. sogan suyu ictim. civanpercemi ictim iyi geldi gibi. bu hafta baska doktora gidicem sanirim. benimki cikolata kistiyle dermoid kist farkini bana söylemiyor. bende hangisi var onu bile bilmiyorum.
@dmlslnkrmk
seymaka
Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/
Canım eşin peki test yaptırdımı senin. Ya tabi allah nasip ediyo ama bazen düşünüyom neden bazılarının oluyo şıp diye bizim neden olmuyo. Sıkıntı nerde bi anlasak. Hiç bileyim kolay olmuyo. Kafamdan bu bebek olayını atmam lazım ama nasıl yapçam bilmiyorum.Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor derler ya o hesap. Yumurtan 20mm olsun çatlasın sen her gün mikmik yap hiç es geçme ihtimalleri arttır ama olmayacaksa olmuyor kuzum. Ne kürler yaptım ne ilaçlar aldım her defasında bu kez olacak dedim ama olmadı nasipten öteye gidilmiyor bunu anladım.
İnşallah rahiminde hiç bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı bit bebiş gelir konar oraya tez vakit kuzum
Canım bende hep akıntı var ama bebiş yok bence alakası yokKızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/