Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta takibi yapmadım canım kendi haline bıraktım 1-2 aydır herşeyi. Kafama fazla takmayayım diye yani. Yumurtamın çatlayacağı varsa çatlar, adetimin geleceği varsa gelir gibisinden:KK53:.
Ben de perşembe günü test yaptığımda negatif çıkmıştı. Adet gününü bekle zaten anlarsın o gün bir şekilde, her ay olan adet belirtilerin yoksa çok çok çok silik bir çizgi göreceksin aynı ben gibi, CitirTurtam demişti dersin:KK36:2 gün daha dayan gülüm eğer hiçbir adet belirtin olmazsa kesin sende de pozitif çıkacak. Salı günü de adet belirtin olmazsa çarşamba sabah normal testlerden yap (ben “one step pregnancy test” kullandım canım kutu içinde değil sadece folyo ambalajlı satılıyor)
Belirtilerimiz çok benziyor içime öyle doğdu:halay::halay::halay: Mutlaka haberdar et beni bir gelişme olursa, iyi haberlerini bekliyorum Canım. Ben de gelişmeleri burada aktarırım. Salı günü tekrar test yaptıracağım. Umarım kimyasal değildir.
Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))

Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))

Perşemde yaptığım negatif, bu sabah yaptığım pozitif çıktı :KK36: 3 gün arayla yapmışım yani.

Canım insallah gebelik testi de çıkar :) ovulasyonda insanı yaniltiyor bu durumlarda daha batina varmış hadi hayirlisiyla olsun :)

Canım BAT ne zaman? Ne zaman yumurtladın? En son ne zaman test yaptın? Biraz da sen anlat bakıyım?
Bat dündü canım, 3 gün kala test yapmıştım negatifti :/

Regle dayalı hiçbir belirtim yok şu an, akıntım oluyor sadece :(

Öyle işte, sabah test yapıcam çıkmazsa sağlık olsun ❤️

Kısmet gerçekten canım. Soğan kürünü bi yapayım çünkü minik bi çikolata kistim var. O bitincede aslan pençesine geççem eşimede keçiboynuzu kürü yapçam. Benim anlamadığım iki sağlıklı embriyo verildi. TutmDı demek rahimde sıkıntı var dr onu araştırcak bakalım belki nprmaldede döllenme oluyo ama tutunamıyo bilemiyorum. Ama çok zor gerçekten inşallah tezzamanda hepimiz anne oluruz

Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor derler ya o hesap. Yumurtan 20mm olsun çatlasın sen her gün mikmik yap hiç es geçme ihtimalleri arttır ama olmayacaksa olmuyor kuzum. Ne kürler yaptım ne ilaçlar aldım her defasında bu kez olacak dedim ama olmadı nasipten öteye gidilmiyor bunu anladım.

İnşallah rahiminde hiç bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı bit bebiş gelir konar oraya tez vakit kuzum

Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/

adet geldi . geldi ama çarptı beni. kistten dolayi sanirim. mahvoldum. iyi ki bugun iş yoktu. ya haftaici olsaydi. sogan suyu ictim. civanpercemi ictim iyi geldi gibi. bu hafta baska doktora gidicem sanirim. benimki cikolata kistiyle dermoid kist farkini bana söylemiyor. bende hangisi var onu bile bilmiyorum.

@dmlslnkrmk
seymaka seymaka

Hay Allah kırmızılara mı üzüleyim ağrın olmasına mı bilemedim kuzum. İlk gün soğan suyunu içme bence içmişsin gerçi ama yarın içme en azından adetin bitsin. Papatya çayı falan iç rahatlatır seni ağrısız geçir inşallah regl haftanı.

Şubatı birlikte es geçtik kuzum inşallah Mart’ta kediler gibi oluruz :)

Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/

Canım o belli olmaz. Üşütünce de geliyor akıntı. Mesela benim hiç kesilmedi hep devam etti ama negatif sonuç aldım. Bildiğim kadarıyla kuru olunuyor gebelik öncesi ama takılma onlara bünyeden bünyey değişir o durum bence

Ya benim dün gelen kırmızılar bugün hiç yok banyoda yaptım gelen giden yok testt yaptım negatif. Bu kezde adetim gelmeyince stres oluyorum yaaa ooooof

Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor derler ya o hesap. Yumurtan 20mm olsun çatlasın sen her gün mikmik yap hiç es geçme ihtimalleri arttır ama olmayacaksa olmuyor kuzum. Ne kürler yaptım ne ilaçlar aldım her defasında bu kez olacak dedim ama olmadı nasipten öteye gidilmiyor bunu anladım.

İnşallah rahiminde hiç bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı bit bebiş gelir konar oraya tez vakit kuzum
Canım eşin peki test yaptırdımı senin. Ya tabi allah nasip ediyo ama bazen düşünüyom neden bazılarının oluyo şıp diye bizim neden olmuyo. Sıkıntı nerde bi anlasak. Hiç bileyim kolay olmuyo. Kafamdan bu bebek olayını atmam lazım ama nasıl yapçam bilmiyorum.

Benim akıntı da hala fazla. Yine uzun şeffaf akıntı geldi. Yumurtlama değil herhalde. Anlık oluyor diye biliyorum ben. Yumurtlama olsa akıntı dururdu artık

Back
X