- 16 Eylül 2019
- 31
- 32
- 88
- 38
- Konu Sahibi nanelilimonata
-
- #1.801
Ne güzel kuaför bulmak cok zor iş, mutlu olmanıza sevindim.Merhaba kızlar bende bu yaz evlendim, düğünüm Ankara'da oldu yukarıda yazan arkadaşın anlaştığı kişiyle anlaşacaktım bende ancak söylediği fiyat inanılmaz yüksek geldi o yüzden tercih etmedim iyi ki de etmemişim dedim okuyunca yazıyı. Ben saç ve makyajımı hem nişanımda, hem dış çekimim de hem de düğün günümde Winners Club Kuaförde yaptırdım. Gerçekten düğün boyunca gelin masasına dahi oturmadan oynadım ve gece sonunda saç ve makyajım ilk andaki gibiydi. Bu yüzden arayış içinde olan varsa aklında bulunsun ayrıca fiyatı da gayet uygun :) Umarım herkesin her şey gönlüne göre olur:) Not: Düğün günü ben(gelin) dahil 9 kişiyi çıkardılar tam zamanında eksiksiz şekilde ve herkes çok memnun ayrıldı :))
Ne güzel kuaför bulmak cok zor iş, mutlu olmanıza sevindim.
Tşk ederiz =) hayırlısı olsun . Yavas Yavas hallolur hersey darlamayın kendinizi.Herkese merhabalar, ben de geldim aranızabizim daha ortada aile tanışması bile yok ama biz şimdiden kendi aramızda kararlaştırdık kısmetse 2020 ağustos eylül gibi evlenmeyi düşünüyoruz. Düğün yerine nikah düşündüğümüz için erkenden tarih belirlemedik, son dakikalara sıkıştırıp sonra patlayacağız herhalde herkesin hayırlı mutlu yuvalar kurmasını diliyorum :)
Haziran mı ? Bnm nisan düşün bn başlamadım dha7 ay sonra düğün var,
Ancak nereden başlayacağıma dair hiçbir fikrim yok.
Adam dün geldi, nisanda mı evlensek ya, haziranı beklemeye ne gerek var dedi.Haziran mı ? Bnm nisan düşün bn başlamadım dha
Birsey söylememek uygun olur. Ben sölemedim sahsen =)Selam kızlar 2020 temmuz da bende evleniyorum inşallah. Size sorum olacaktı erkek tarafı takı muhabbeti açıyor ne isteyeceğimi merak ediyorlar bende geçiştiriyorum sürekli. Siz konuştunuz mu bu konuyu ne isteyeceksiniz yada ne takmayı düşünüyorlar? Malum altın fiyatları da çok yüksek ne uygun olur acaba..
Demek ki durumları o kadardır.Ya da tercihleri bu. Gercekten bunlarla canınızı sıkıp, ilişkinizi zedelemeyin.Evde söz nişan bir arada oldu yalnızca künye takıldı birde tektaş ve alyans o yüzden bu sefer riske atmak istemiyorum :)
Durumları o kadar olsa inan bana dert etmezdim ben devlet memuruyum alabilecek gücüm var çok şükür ama üzerlerine düşeni yapsınlarDemek ki durumları o kadardır.Ya da tercihleri bu. Gercekten bunlarla canınızı sıkıp, ilişkinizi zedelemeyin.
Sen bilirsin, umarım yaparlar ama niyetleri yoksa senin demenle yaparlar mı bilemedimDurumları o kadar olsa inan bana dert etmezdim ben devlet memuruyum alabilecek gücüm var çok şükür ama üzerlerine düşeni yapsınlar
Evde de olsa nisanda takı takılır ama her aile farklıdır ona birsey diyemem. Söz tepsisi vs hazırlamanıza gerek yok siz direkt Nisan yapıcaksınız cünkü. Kahveler içilecek yüzük kesilecek. (güzel Bi tepsiye koyuluyor artık zevkinize göre ben pasabahce nin avm magazasından aldım. Gelen ciceğin vazosunu da yine o magazadan sectim bilerek evimde aksesuar olarak kullanmak istedim. Cünkü para harcanıyor zaten kullanılsın ve zevkli olsun Die) onun dısında bizde hediye dagıtma adeti vardır. Ben dısarda yaptığım için cok farklı hediyeler hazırladım. Bu sizin isteğinize kalmıs. Mum, kese, sekerli bişiler ya da tamamen bütce ve tarz meselesi. Ben cocuklara hikaye kitapları hazırladım mesela. Genc hanımlara farklı, teyzelere farklı hediyeler vardı. Masayı da sade tutun derim. Nisan masasını yani. İkramlarınız ev yapımı ve lezzetli olursa daha ne olsunHerkese merhaba,
Bu 2020 ocak veya şubat ayında evde isteme söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum. Ama bu işlerden hiç anlamam ailemde pek gelenekselci değildir. Erkek tarafı iyi insanlar bir eksik bir şey olsa söylemezler bile asla ama bende bir eksik olsun istemiyorum. Tabiki eksiklikler olacaktır ama en azından minimuma indirmek istiyorum :) sizlere sorularımı şimdi soruyorum..
1. Evde nişanda takı takılmalı mı? Takılacaksa kim ne takmalı
2. Bohça olayı nişanda mı veriliyor?
3. Nişanda bohça dışında onlara vermem gereken bir şey var mı? Söz kurabiyesi, içinde mendiller olan söz tebsisi gibi şeyler duydum bunlar nedir?
Bu sorular dışında unutabilcegimi düşündüğüm gelenekler varsa söylerseniz beni çok mutlu edersiniz. Maalesef bu sorulara yanıt alabileceğim yakınlarım yok. Ayrıca evde nişan için tavsiyelerinizide bekliyorum :) isteyenler kına içinde yazabilir tabiiki ama sırayla gideyim dedim. Nişandan sonra kınayı da soracağım :)) şimdiden teşekkür ederim sizlere :) :)
Bohca dısında birsey vermeniz gerekmiyor. Bohcaya kullanacağınız, kaliteli seyler almanızı tavsiye ederim. Bunu sevgilinizle beraber de halledebilirsiniz. Cümbür cemaat alısveriş pek keyifli olmuyor.Herkese merhaba,
Bu 2020 ocak veya şubat ayında evde isteme söz nişan bir arada yapmayı düşünüyorum. Ama bu işlerden hiç anlamam ailemde pek gelenekselci değildir. Erkek tarafı iyi insanlar bir eksik bir şey olsa söylemezler bile asla ama bende bir eksik olsun istemiyorum. Tabiki eksiklikler olacaktır ama en azından minimuma indirmek istiyorum :) sizlere sorularımı şimdi soruyorum..
1. Evde nişanda takı takılmalı mı? Takılacaksa kim ne takmalı
2. Bohça olayı nişanda mı veriliyor?
3. Nişanda bohça dışında onlara vermem gereken bir şey var mı? Söz kurabiyesi, içinde mendiller olan söz tebsisi gibi şeyler duydum bunlar nedir?
Bu sorular dışında unutabilcegimi düşündüğüm gelenekler varsa söylerseniz beni çok mutlu edersiniz. Maalesef bu sorulara yanıt alabileceğim yakınlarım yok. Ayrıca evde nişan için tavsiyelerinizide bekliyorum :) isteyenler kına içinde yazabilir tabiiki ama sırayla gideyim dedim. Nişandan sonra kınayı da soracağım :)) şimdiden teşekkür ederim sizlere :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?