Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canım.. yanlız kalma zaten durumlar böyleyse başında biri olması iyi..

Allah başınızdan eksık etmesın canım ayaklarından öpülcek kadınmış ..

Kızlar kandiliniz mübarek olsun.. Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebek isteyene bebiş hamislerimize sag salim kucaginiza almayı nasip etsin bol bol dua edelim birbirimize bu gece Rabbim duysun sesimizi

Ayyy inşallah ya teşekkür ederim bu arada yanlış hatırlamıyorsam sendin galiba kaynanan öğrendimi bebeği esin söylememişti en son galiba
Bilmiorum ki canım ben eşime söyle istediğin zaman demiştim bir önceki kontrolümden sonra, sanmıyorum ama daha söylememiştir, zaten çok yoğun işleri nasılsın diyecek fırsatı bile olmamış olabilir

Ondan önce bakmışmydın kuzum bide ovülasyonla takip ediyomuydun
Ondan önce hamilelik testi yapmamıştım o ay canım, regle 3 gün kala 11. gün yaptım sabah ilk idrarla, sonra da buraya atmıştım zatenKanda da beta hcg 15 çıkmıştı o gün. Ovulasyon daha önceki günlerde yapmıştım ama daha koyulaşmamıştı, regl günü ama hem hamilelik hem de ovulasyon testleri pozitifti tabi

İyi bari canım hayırlı olsun :) bende bugün yumurtlamanın 9.günü ovülasyondada gebelik testindede bişey yok acaba tutmadımı yoksa geçmi çıkıyo diye merak ettim

İyi bari canım hayırlı olsun :) bende bugün yumurtlamanın 9.günü ovülasyondada gebelik testindede bişey yok acaba tutmadımı yoksa geçmi çıkıyo diye merak ettim
Sağol canım, çok teşekkürler, bence senin erken daha, en iyisi Cumartesi hamilelik testi yap istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Sağol canım, çok teşekkürler, bence senin erken daha, en iyisi Cumartesi hamilelik testi yap istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah kuzum erkendirde onun için çıkmıyodur :) bi kaç kişinin adete bikaç gün kala ovülasyonun koyulaştığını gördüm yani geçte koyulaşabiliyor değilmi ?

İnşallah kuzum erkendirde onun için çıkmıyodur :) bi kaç kişinin adete bikaç gün kala ovülasyonun koyulaştığını gördüm yani geçte koyulaşabiliyor değilmi ?
Aynen canım, benimki de çok erken dönemde koyulaşmamıştı, kişiden kişiye değişiyor herhalde, hiç takılma ona

Ne çekilişidir buu? Katılabilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…