- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
geçmiş olsun canım.. yanlız kalma zaten durumlar böyleyse başında biri olması iyi..Benim adetim neden böyle kötü geçiyor anlamıyorum kvalidemdeydim dedim artık anne kotulesiyorum die direk hastaneye gittik orda bayıldım kustum aşırı şiddetli ağrı tansiyon düşüklüğü üşüme titreme derken iğne vuruldum zor kendime geldim korkarım salmayacak bugün burda yat evde yalnız kalma diye :/
Kan grubundan anlaşılmış kuzum, bende çalışmıştım o kurumda hiç beklemezdimAaa bu nasil cikmis ortaya
Dün ısrar etmişlerdi burda kalın die kalmadık bugün Allahtan sabahtan geldim yoksa nolurdu bilemyorumgeçmiş olsun canım.. yanlız kalma zaten durumlar böyleyse başında biri olması iyi..
Allah başınızdan eksık etmesın canım ayaklarından öpülcek kadınmış ..Amin kuzum ya Aĺlah razı olsun kadının da bugün misafiri vardı yazık ugrastirdim hastane hastane eve misafirlerle girdik onlara hoşgeldiniz demeden obur odaya bana yatak yapmaya battaniye örtmeye geldi sen yat girme içeri die
Seni biliyorum kuzum8 gun sonra ama teste 5 6 saat sonra çıktı
Öyle saolsun korktu oda o halimi görünceAllah başınızdan eksık etmesın canım ayaklarından öpülcek kadınmış ..
Bilmiorum ki canım ben eşime söyle istediğin zaman demiştim bir önceki kontrolümden sonra, sanmıyorum ama daha söylememiştir, zaten çok yoğun işleri nasılsın diyecek fırsatı bile olmamış olabilirAyyy inşallah ya teşekkür ederim bu arada yanlış hatırlamıyorsam sendin galiba kaynanan öğrendimi bebeği esin söylememişti en son galiba
Merhaba, ben 11. gün silik görmüştümİyi günler kızlar kandiliniz mübarek olsun :) bi sorum olacaktı yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgi gördünüz ?
Ondan önce bakmışmydın kuzum bide ovülasyonla takip ediyomuydunMerhaba, ben 11. gün silik görmüştüm
Ondan önce hamilelik testi yapmamıştım o ay canım, regle 3 gün kala 11. gün yaptım sabah ilk idrarla, sonra da buraya atmıştım zatenOndan önce bakmışmydın kuzum bide ovülasyonla takip ediyomuydun
İyi bari canım hayırlı olsun :) bende bugün yumurtlamanın 9.günü ovülasyondada gebelik testindede bişey yok acaba tutmadımı yoksa geçmi çıkıyo diye merak ettimOndan önce hamilelik testi yapmamıştım o ay canım, regle 3 gün kala 11. gün yaptım sabah ilk idrarla, sonra da buraya atmıştım zatenKanda da beta hcg 15 çıkmıştı o gün. Ovulasyon daha önceki günlerde yapmıştım ama daha koyulaşmamıştı, regl günü ama hem hamilelik hem de ovulasyon testleri pozitifti tabi
Sağol canım, çok teşekkürler, bence senin erken daha, en iyisi Cumartesi hamilelik testi yap istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsinİyi bari canım hayırlı olsun :) bende bugün yumurtlamanın 9.günü ovülasyondada gebelik testindede bişey yok acaba tutmadımı yoksa geçmi çıkıyo diye merak ettim
İnşallah kuzum erkendirde onun için çıkmıyodur :) bi kaç kişinin adete bikaç gün kala ovülasyonun koyulaştığını gördüm yani geçte koyulaşabiliyor değilmi ?Sağol canım, çok teşekkürler, bence senin erken daha, en iyisi Cumartesi hamilelik testi yap istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Aynen canım, benimki de çok erken dönemde koyulaşmamıştı, kişiden kişiye değişiyor herhalde, hiç takılma onaİnşallah kuzum erkendirde onun için çıkmıyodur :) bi kaç kişinin adete bikaç gün kala ovülasyonun koyulaştığını gördüm yani geçte koyulaşabiliyor değilmi ?
İnşallah kuzum dediğin gibidir teşekkür ederim :)Aynen canım, benimki de çok erken dönemde koyulaşmamıştı, kişiden kişiye değişiyor herhalde, hiç takılma ona
H E
senin grubun daha kalabalık yayar mısın? Eylül 2 kişiye tüp bebek hediye ediyor,ilaç ce klinik masrafları dahil hepsini onlar ödüyorlar. Çekilişle seçecekmiş. Şuanlık 2 ama sayısının artacağını söyledi. Belki tüp bebek yapacaklar,yaptıracaklar için umut olur. Birine çıkar,masraflarından falan kurtulurlar.
Tüp bebek canım,instagramda @eylulonline düzenliyor.Ne çekilişidir buu? Katılabilirimmm
Tüp bebek canım,instagramda @eylulonline düzenliyor.
İstanbul'da bir klinikte. İlaçlar ve klinik masraflarını onlar ödüyor. Siz sadece kalacak yer buluyorsunuz.Yok onu anladım nasıl ve nerde demek istedim açıkçası:) Bakayım hemen. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?