- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Hadsize bakKızz sormaaa terbıyesız diişş
Geldı şimdi buldu benı
Eşimle aynı yaştayız onun çıkmadı benım çıktı
amin canım inşallah bakalım hayırlısıSenın içinde çılgınca sevınecegımı gunler gelcek kuuzum .. Demekkı zaman ihtiyacınız var rabbım öncelıkle sağlık versın
tuzlu su yapabilirsin gargara olarak.. yara yaparsa en azından birazcık engellerSorma caınım .
altlı ustlu çıkıyro bırde .. .Allttakı şişmiş yemek yerken damagımı ısırıyorum çok zor
Rabbım yardımcımız olsun ..
Şu su gargaraların zararı varmı acaba yapabılırmıyım ya ?
Dur dnıyım canım . Teşekkür ederimtuzlu su yapabilirsin gargara olarak.. yara yaparsa en azından birazcık engeller
Aaa bu nasil cikmis ortayaOhaaa skandal geri dönüşü olmayan bir hata acıdım valla
bebek doğduktan sonra kan grubu anneyle babayla pek alakalı değilmiş.. dna yapmışlar.. sonra paralar cebe.. meblağ yeterli geldiğinde de hoppp mahkmeyeAaa bu nasil cikmis ortaya
Muge anlidami islediler bunubebek doğduktan sonra kan grubu anneyle babayla pek alakalı değilmiş.. dna yapmışlar.. sonra paralar cebe.. meblağ yeterli geldiğinde de hoppp mahkmeye
ay canım darısı size@dombili_xlH E morcivertkedi sizin hamilelik takviminizi sevsinler :) en büyük eksiklikmiş ya gözümüz gönlümüz açıldı :)
yok tv8 de adını bilmiyom programın hakan ural falan varyaMuge anlidami islediler bunu
Kızlarrr ne alemdesiniz?? @can09eZeybltaslan @gamzeli_bebis Bugün benim kayinvalidede misafir varda dün ona gitmiştim yardıma giremedim hiç foruma :) dün benim bi sandalye taşımama dahi gönlü olmadı kadının ikide bi bisey vardır elleme bisey vardır sen taşıma:)) en sonunda dayanamadım anne bisey filan yok sen merak etme hasta olacam bugün yarın dedim diyoki dün rüyamda gördüm kucağıma sarı bi kız bebek veriyorlardı çok etkilenmisim çok güzeldi dedi baya üzüldüm de belli etmedim :) geçen haftada arkadaş görmüştü beni rüyasında oda dedi sarışın bi kızın olmuş çok güzeldi besikteydi diye Ama malesef :) dün aksam karnım mi kasığım mi ne anlamadim ağrıdı baya saolsun kayinvalidem baktı ama gelen giden yok bugün yolda sanırım:)
Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar
İnşallah vesile olur canım
Canlarım benım hayırlı kandiller ,
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlat isteyenlere hayırlı evlat , hamile olanlara sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasip etsin ♥
Valla başka bir forumdan arkadaş tavsiye etmişti bana da, 15 gün kullanınca yükselmiş onun da, ben o yüzden hepsini bitirmemiştim ama sen devam et istersen canım, bakarsın ya da 15 gün sonra yan etkisi falan da olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?