8 gun sonra ama teste 5 6 saat sonra çıktıİyi günler kızlar kandiliniz mübarek olsun :) bi sorum olacaktı yumurtlamadan kaç gün sonra çift çizgi gördünüz ?
eklıyorum canım .H E Canım yeni bat tarihim 07/04/ eklersin bu arada bebesin hayirli olsun canim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canmahh o zalım aylarkuzum geçmiş olsun bereketli nisan ayı bizim ayımız :)
annesıı öp onu öp
dayaklıkta kıyamıyorumannesıı öp onu öp
Eşşek sıparıbenımkılerde tuvalet rulosunu yakadıklarında hiç affetmıyorlar maalesef :)
Kıyılırmı yaa benım kedı de dun gece çöpü karıştırmış butun halıya yaymış .. Gören sanır aç :/dayaklıkta kıyamıyorum
eyvahh eyvah.. :)Kıyılırmı yaa benım kedı de dun gece çöpü karıştırmış butun halıya yaymış .. Gören sanır aç :/
Halımda beyaz bu halde sılemem topadım yıkamaya yollucam
daha çok cinnet geçireyimBu tatlılığa ne yapılır, tüm rulo önüne koyulur ❤
Eşim dıyo ben yapsam butun evı başıma yıkarsıneyvahh eyvah.. :)
aman amann dokunma hiç.. bırak pis kalsın.
Ay canım Allah razı olsun kayınvalıdenden .Benim adetim neden böyle kötü geçiyor anlamıyorum kvalidemdeydim dedim artık anne kotulesiyorum die direk hastaneye gittik orda bayıldım kustum aşırı şiddetli ağrı tansiyon düşüklüğü üşüme titreme derken iğne vuruldum zor kendime geldim korkarım salmayacak bugün burda yat evde yalnız kalma diye :/
Geçmiş olsun canım benim de öyle zor oldu başlamadan 2 gün önce belim koptu midem bulandı istifra vs şükür geçti ama halsizliği kaldı .Benim adetim neden böyle kötü geçiyor anlamıyorum kvalidemdeydim dedim artık anne kotulesiyorum die direk hastaneye gittik orda bayıldım kustum aşırı şiddetli ağrı tansiyon düşüklüğü üşüme titreme derken iğne vuruldum zor kendime geldim korkarım salmayacak bugün burda yat evde yalnız kalma diye :/
Benim hep böyle Allahtan geliyor isyanda etmek istemiyorum ama hastanede eşarp falan kalmadı açıldı saçlarım yola yola tutam tutam elimde kaldı agridanAy canım Allah razı olsun kayınvalıdenden .
Kendını sıcak tut . Acaba üşüttün mü bazen benımde böyle ağır geçer ..
Bol bol çikolata ye canım ağrıarına ıyı gelır
ah canım bnım çok gecmıs olsunH E
Benim hep böyle Allahtan geliyor isyanda etmek istemiyorum ama hastanede eşarp falan kalmadı açıldı saçlarım yola yola tutam tutam elimde kaldı agridan
ceza verdim mi bu sefer daha beterini yapıyor sıpa.Eşim dıyo ben yapsam butun evı başıma yıkarsın
Hayır yanı napayım hayvancağıza bazen ceza verıyorum ama olay anında yakalarsam 2 kedı oldugu için bnde kimn yaptıgı bellı olmuyo durduk yere ceza vermekte ıstemıyorum :)
Amin kuzum ya Aĺlah razı olsun kadının da bugün misafiri vardı yazık ugrastirdim hastane hastane eve misafirlerle girdik onlara hoşgeldiniz demeden obur odaya bana yatak yapmaya battaniye örtmeye geldi sen yat girme içeri dieah canım bnım çok gecmıs olsunrabbım şifa versın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?