Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladıgım kadarıyla nicklerınızde boşluk oldugu için ilk sayfadakı lıste de çıkmıyorsunuz ..

Benim adetim neden böyle kötü geçiyor anlamıyorum kvalidemdeydim dedim artık anne kotulesiyorum die direk hastaneye gittik orda bayıldım kustum aşırı şiddetli ağrı tansiyon düşüklüğü üşüme titreme derken iğne vuruldum zor kendime geldim korkarım salmayacak bugün burda yat evde yalnız kalma diye :/

eyvahh eyvah.. :)
aman amann dokunma hiç.. bırak pis kalsın.
Eşim dıyo ben yapsam butun evı başıma yıkarsın

Hayır yanı napayım hayvancağıza bazen ceza verıyorum ama olay anında yakalarsam 2 kedı oldugu için bnde kimn yaptıgı bellı olmuyo durduk yere ceza vermekte ıstemıyorum :)

Ay canım Allah razı olsun kayınvalıdenden .
Kendını sıcak tut . Acaba üşüttün mü bazen benımde böyle ağır geçer ..
Bol bol çikolata ye canım ağrıarına ıyı gelır

Geçmiş olsun canım benim de öyle zor oldu başlamadan 2 gün önce belim koptu midem bulandı istifra vs şükür geçti ama halsizliği kaldı .

H E
Ay canım Allah razı olsun kayınvalıdenden .
Kendını sıcak tut . Acaba üşüttün mü bazen benımde böyle ağır geçer ..
Bol bol çikolata ye canım ağrıarına ıyı gelır
Benim hep böyle Allahtan geliyor isyanda etmek istemiyorum ama hastanede eşarp falan kalmadı açıldı saçlarım yola yola tutam tutam elimde kaldı agridan

ceza verdim mi bu sefer daha beterini yapıyor sıpa.
ona değil bana ceza oluyor

ah canım bnım çok gecmıs olsun rabbım şifa versın inşallah
Amin kuzum ya Aĺlah razı olsun kadının da bugün misafiri vardı yazık ugrastirdim hastane hastane eve misafirlerle girdik onlara hoşgeldiniz demeden obur odaya bana yatak yapmaya battaniye örtmeye geldi sen yat girme içeri die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…