- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Orası öyle bende bitek buay böyle abandım.. toplu buldumda öyle almıştım..haklısın canım o daha iyi ama pahalı olduğundan sürekli yapamıyoruz
Ya hamislere ne demeli bebeği koyan gidiyor yahuHep böyle oluyo yumurtlama dönemınde gerı gelırler :)) :))
işte tam hayalimi canlandırıyosun şuanBaşladı ahahaha
Sadece bi tanesinde pik olan olmuş hiç kıpkırmızı göremedim canım
Bizimki de başladı,ooh ooh vakit çabuk geçer simdiBaşladı ahahaha
Keyfimiz yerinde, akşam yemeğede anneme gitces benden iyisi yok bugünBizimki de başladı,ooh ooh vakit çabuk geçer simdi
Bu ayda olmadı
Nedemistimkibenn bunu kıskandıKeyfimiz yerinde, akşam yemeğede anneme gitces benden iyisi yok bugün
Keyfimiz yerinde, akşam yemeğede anneme gitces benden iyisi yok bugün
valla hayat size güzel şuan kızlarBizimki de başladı,ooh ooh vakit çabuk geçer simdi
Insallah cnm bnmGecmis olsun kuzum. Umudumuz bidaki bat zamanına canm ne diyelim.
Allah kolaylık verdin canım, ben valla bıraktım herşeyi yarınaBugün aşırı bir yoğunluk var 1.5 saat sonra işten çıkıcam işlerin hala yarısı duruyorakşam ovü yapayım da neşeleneyim bari
Sağolasın canım, iki ayağım bir pabuca girdi hangisine başlasam yarım kalacak zaten 1-2 tanesini halledip kutsal cumaya bırakıcam bende galiba, oh be geliyor sonunda cumaAllah kolaylık verdin canım, ben valla bıraktım herşeyi yarına
Hamiiiş aday adayı olduğumdan dolayı pek yormuyorlar sağolsunlarvalla hayat size güzel şuan kızlar
benimde akşam yemeği derdim yok.Hamiiiş aday adayı olduğumdan dolayı pek yormuyorlar sağolsunlar
Allahıma şükürler olsun geldi sonundaSağolasın canım, iki ayağım bir pabuca girdi hangisine başlasam yarım kalacak zaten 1-2 tanesini halledip kutsal cumaya bırakıcam bende galiba, oh be geliyor sonunda cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?