Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu be canım, vitamin mi? Bir kere doktor vermişti bana böyle bir sise. Bitkisel her vitamin var diye. Bir sise bitti bir daha almadım, 80-90 arası birseydi, hata mi ettim acaba

Canim benim b12 190 da 300 400 arası olması lazimmis gebelik için ablalar saolsunlar bunu tavsiye ettiler doktor vermedi bana için e baktım sadece b12 var dilaltı başka bi madde yok içinde doktor verseydi keşke devam etseydin bazı ilaçlar bu kutu içmekle yetmiyor yine sor doktoruna istersen ama bence bida kafana göre ilaç bırakma zaman kaybetme

Ya kızlar bugün adet günüm hiç gecikmez erken gelirdi daha önce ama geç olmazdı sabah papatya çayı ictim o etkilemiş olabilirmi bilgisi olan varmı?? Hamilelik şüphem yok pazar günü test yaptım bişey çıkmadı

Teşekkür ederim canım, sana da şifa olsun. Haftaya Tup bebeğe başlıyorum, aklımda olsun doktor vitaminlere de baksın. Benim b12 çok uğraştırdı evlendiğim ilk yıl. Endokrin iğne falan verdi, normale geldi sonra yine boşaldı depo. Bıktım devam etmedim, en don vücudun tüketiyor gibi bir şey demişti, ne kadar doğru bilmiyorum. Doğru söylüyorsun, doktordan daha iyi bilirim bazen eşimle hep tartışırız bu konuda

Pazar ne testi yaptım kan mi, idrarsa çok emin olma canım. Eğer gelmezse ki insallah gelmez, sabah yap bakalım bir test

Ayy testiii tekrarlasanaaa kız 4 gün var aradaa belkii vardırr

Ay annem de evlenmeden sultanım bebeğim diye uyandırırdı severdi; şimdi kocana iyi bak, iyi davran, evini toplu tut. Sen yazana kadar farketmemişim bak, gidince biraz trio yapayım
Yok kızların güzeli diye seven benim annem değil canım, kayınvalide görümcemi öyle sever

Bu be canım, vitamin mi? Bir kere doktor vermişti bana böyle bir sise. Bitkisel her vitamin var diye. Bir sise bitti bir daha almadım, 80-90 arası birseydi, hata mi ettim acaba
Evet canım B12 takviyesi bu, biraz düşüktü benim de, dilaltı emilen ilaçlar çabuk yükseltiyor, istersen aile hekiminde falan bi baktır sen de d vitamini ve B12’ye, bi de onun dışında pregnacare conception diye bir vitamin vermişti bana.

Abovvv teyze sert girmiş Torunu, yavrumun yavrusu yarısı da yılanın yavrusu diye seveni duymuştum Seviyorlar mi dovuyorlar mi belli değil valla aman herkes yerinde sagolsun
kesin torununuda öyle sever :)

Göçmen kızıuım diye göçmenler kocalarını boşuyomus falanda diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…