- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Dün değil canim bügundu ama henüz bişey yok
Bilmiorum ki canım ben eşime söyle istediğin zaman demiştim bir önceki kontrolümden sonra, sanmıyorum ama daha söylememiştir, zaten çok yoğun işleri nasılsın diyecek fırsatı bile olmamış olabilir
Bu be canım, vitamin mi? Bir kere doktor vermişti bana böyle bir sise. Bitkisel her vitamin var diye. Bir sise bitti bir daha almadım, 80-90 arası birseydi, hata mi ettim acaba
Canim benim b12 190 da 300 400 arası olması lazimmis gebelik için ablalar saolsunlar bunu tavsiye ettiler doktor vermedi bana için e baktım sadece b12 var dilaltı başka bi madde yok içinde doktor verseydi keşke devam etseydin bazı ilaçlar bu kutu içmekle yetmiyor yine sor doktoruna istersen ama bence bida kafana göre ilaç bırakma zaman kaybetme
Ya kızlar bugün adet günüm hiç gecikmez erken gelirdi daha önce ama geç olmazdı sabah papatya çayı ictim o etkilemiş olabilirmi bilgisi olan varmı?? Hamilelik şüphem yok pazar günü test yaptım bişey çıkmadı
Ayy testiii tekrarlasanaaa kız 4 gün var aradaa belkii vardırrYa kızlar bugün adet günüm hiç gecikmez erken gelirdi daha önce ama geç olmazdı sabah papatya çayı ictim o etkilemiş olabilirmi bilgisi olan varmı?? Hamilelik şüphem yok pazar günü test yaptım bişey çıkmadı
Yok kızların güzeli diye seven benim annem değil canım, kayınvalide görümcemi öyle severAy annem de evlenmeden sultanım bebeğim diye uyandırırdı severdi; şimdi kocana iyi bak, iyi davran, evini toplu tut. Sen yazana kadar farketmemişim bak, gidince biraz trio yapayım
Evet canım benimki de buydudombili_xl ilaç bu dimi
Ay sonunda yaptım buyrun kızlaar
Lh bebeğimLh mi canım bu hcg mi
Amaaan üç günlük dünyada bu kadar nefret söylemi de boş insan işi laf aramızdaAbovvv teyze sert girmişTorunu, yavrumun yavrusu yarısı da yılanın yavrusu diye seveni duymuştum Seviyorlar mi dovuyorlar mi belli değil valla aman herkes yerinde sagolsun
Yok kızların güzeli diye seven benim annem değil canım, kayınvalide görümcemi öyle sever
Lh bebeğim
Evet canım B12 takviyesi bu, biraz düşüktü benim de, dilaltı emilen ilaçlar çabuk yükseltiyor, istersen aile hekiminde falan bi baktır sen de d vitamini ve B12’ye, bi de onun dışında pregnacare conception diye bir vitamin vermişti bana.Bu be canım, vitamin mi? Bir kere doktor vermişti bana böyle bir sise. Bitkisel her vitamin var diye. Bir sise bitti bir daha almadım, 80-90 arası birseydi, hata mi ettim acaba
Ay nerde ya keşke hcg de de böyle görebilsek kuzumBir heyecan yaptırdı ama ne güzel canlı parlak çizgiler
Abovvv teyze sert girmişTorunu, yavrumun yavrusu yarısı da yılanın yavrusu diye seveni duymuştum Seviyorlar mi dovuyorlar mi belli değil valla aman herkes yerinde sagolsun
Kızacak ne var canım torun gelecek nihayetinde inşallahEhehe Hadi ya kızacak kadın size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?