- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ovu testindeki çizgiler bile insanı çok mutlu ediyo yaBugün aşırı bir yoğunluk var 1.5 saat sonra işten çıkıcam işlerin hala yarısı duruyorakşam ovü yapayım da neşeleneyim bari
Sende benim gibiAllahıma şükürler olsun geldi sonunda
İnşallah aynı çizgileri hcg de de görürüz amiiinOvu testindeki çizgiler bile insanı çok mutlu ediyo ya
Sorma bizim askerlik bitmezSende benim gibiDaha pazartesiden başlıyorum cuma ne zaman gelicek, keşke cuma olsa, şu kadar kaldı
Çokça aminnn inşallahİnşallah aynı çizgileri hcg de de görürüz amiiin
Sorma bizim askerlik bitmez
Yok kuzum gebelerimizden 3 tanesı falan yazmıyor .. Yoksa gerisı hala burdaYa hamislere ne demeli bebeği koyan gidiyor yahu
bu akşam eşim dışardan getırcek ben yatıştayım
Ahaha benimki kızların güzeli diye sever amaaaaa kendi kızını tabi ki
Ben anneme gidiyorum direkt şu anBen de yeni uyandım, bakalım bize ne gelecek aksamaTembellikte üst noktalardayim bugün
Benimkinin sevis sekli “ayni benim gibi” yemeğin güzel olmuş deme sekli “ ayyy kimin gelini”
Ben anneme gidiyorum direkt şu an
Kızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Benım kı gavur İzmir li diyomus
Kaynanam olmamasına sevinsem mi üzülsem mi. BilemedimAbovvv teyze sert girmişTorunu, yavrumun yavrusu yarısı da yılanın yavrusu diye seveni duymuştum Seviyorlar mi dovuyorlar mi belli değil valla aman herkes yerinde sagolsun
dombili_xl ilaç bu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?