Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay hiç bişi yapmıcam kuzum geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ay hiç bişi yapmıcam.
ama bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testi alıcam. eşimde sperm testi yaptırcak
çok yazı okudum böyle kafayı rahatlatınca artık olmaz diye düşünürken hamile kaldığını öğrenen çok var.. stresle çok ilgisi var bu durumun mümkün oldukça rahatlamalıyız

çok yazı okudum böyle kafayı rahatlatınca artık olmaz diye düşünürken hamile kaldığını öğrenen çok var.. stresle çok ilgisi var bu durumun mümkün oldukça rahatlamalıyız
Evet herkes öyle diyor ama hamile kalcam diyip kalanda çok var ne düşünsem acabaa

yaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.
bitince biraz yatıyorum sadece. ondan bile eşim baazn kalkma biraz daha yat desede fenalık gelio kalkıyorum.
ben ki yumurtlama haftasnda yorgun oldugu için bi tarafını dönüp uyuyan biriyim bazen
ve kg verme sürecinde oldugum için çokta illede bu ay olsun demiyorum.
bence bizi belirsizlik strese sokuyo kızlar biri bana deseki 5 ay sonra hamile kalcaksın.
oooo daha 5 ay var deemem. gezer tozr kilomu veririm
ama insan olmayınca acaba bi sorunmu var acaba ne kdr daha olmcak diye bi düşünmüyo değil.
ama öyle karalar bağliyim ağliyim surat asiyim hiç olmuyo bende.
vardır Allahın bi bildiği diyorum zamanı vardır.
nerde hata yapıyoruz acep

H E nası değiştirdin yazı rengini canım ya
bende ayarlardan yapıom kaydediom ama değişmiyo
bu renk istiom mesela ama hep yapmam gerekiyo bu işşlemi

yoksa prolara özelmi

bende kendimi rahatlatıyorum ama eşim çok stres yapıyor bu ay çok üzüldü mesela regl balsayınca çok kaptırıyor kendini. dediğin gibi olmadıkça da ister istemez bir sorun mu var diye düşünmekten alamıyor insan kendini

aynen benim eşimde üzülüyor bi tık olunca.
ama napalımmm yapcak bişi yokkkk zamanı varrr :)
inşalalh hepimiz için yakındır o zaman kızlar

ama prolarda
ben pro değilimmm
zormu pro olmakkk bende olam bariii 50 tl sanırım ama uğrastırıcımı yani kredi kartıyla falan hallediliyomu
Hiçte zor değil valla, hem de hayırlı bir yere gidiyor öğrencilere burs veriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…