Daha dur maria ve brrk mart cikmadan ogrenebilirler insallah.. ama evet biz fosss:)kızlar şaka maka koskoca ay hiçbirimizden bişi çıkmadı
kucukbikadin @Maria26 can09e @cylnprcl @efuulimm
yazıklar olsun bize
Aaa teşekkür ederim bende yiyeyimmYumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor
çok yazı okudum böyle kafayı rahatlatınca artık olmaz diye düşünürken hamile kaldığını öğrenen çok var.. stresle çok ilgisi var bu durumun mümkün oldukça rahatlamalıyızbende bu ay hiç bişi yapmıcam kuzum geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ay hiç bişi yapmıcam.
ama bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testi alıcam. eşimde sperm testi yaptırcak
Bilmem hoşuma gidiyoBacim sen niye degistirdin yazi rengini gozukmuyor hic
Evet herkes öyle diyor ama hamile kalcam diyip kalanda çok varçok yazı okudum böyle kafayı rahatlatınca artık olmaz diye düşünürken hamile kaldığını öğrenen çok var.. stresle çok ilgisi var bu durumun mümkün oldukça rahatlamalıyız
yaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.çok yazı okudum böyle kafayı rahatlatınca artık olmaz diye düşünürken hamile kaldığını öğrenen çok var.. stresle çok ilgisi var bu durumun mümkün oldukça rahatlamalıyız
inşallah sizden görelim çift çizgileri yaaa :)Valla benim bat 27 mart, marianın da 30 sanırım, bekliyoz
Amin kuzuuuuminşallah sizden görelim çift çizgileri yaaa :)
bende kendimi rahatlatıyorum ama eşim çok stres yapıyor bu ay çok üzüldü mesela regl balsayıncayaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.
bitince biraz yatıyorum sadece. ondan bile eşim baazn kalkma biraz daha yat desede fenalık gelio kalkıyorum.
ben ki yumurtlama haftasnda yorgun oldugu için bi tarafını dönüp uyuyan biriyim bazen
ve kg verme sürecinde oldugum için çokta illede bu ay olsun demiyorum.
bence bizi belirsizlik strese sokuyo kızlar biri bana deseki 5 ay sonra hamile kalcaksın.
oooo daha 5 ay var deemem. gezer tozr kilomu veririm
ama insan olmayınca acaba bi sorunmu var acaba ne kdr daha olmcak diye bi düşünmüyo değil.
ama öyle karalar bağliyim ağliyim surat asiyim hiç olmuyo bende.
vardır Allahın bi bildiği diyorum zamanı vardır.
nerde hata yapıyoruz acep
aynen benim eşimde üzülüyor bi tık olunca.bende kendimi rahatlatıyorum ama eşim çok stres yapıyor bu ay çok üzüldü mesela regl balsayıncaçok kaptırıyor kendini. dediğin gibi olmadıkça da ister istemez bir sorun mu var diye düşünmekten alamıyor insan kendini
ama prolardaAmin kuzuuuumHepimize nasip olsun Yazıyı bir kere ayarlayınca yetiyor prolarda bebeğim
inşallah bakalım hayırlı zamanda gelsin..aynen benim eşimde üzülüyor bi tık olunca.
ama napalımmm yapcak bişi yokkkk zamanı varrr :)
inşalalh hepimiz için yakındır o zaman kızlar
Hiçte zor değil valla, hem de hayırlı bir yere gidiyor öğrencilere burs veriliyormuşama prolarda
ben pro değilimmm
zormu pro olmakkk bende olam bariii50 tl sanırım ama uğrastırıcımı yani kredi kartıyla falan hallediliyomu
ben geçen ay yaptım 15 gün:)Kizlar sogan kuru denediniz mi hic?
ne güzel bende olim kızHiçte zor değil valla, hem de hayırlı bir yere gidiyor öğrencilere burs veriliyormuş
İse yaradi mi peki? Bende pko var canim, temizledigini soyluyorlar ama canim? Bu ay hamis olmazsam gelecek ay yapmayi dusunuyorumben geçen ay yaptım 15 gün:)
Ol da rengarenk yazalım yaane güzel bende olim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?