Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm evlwndikten sonra 11 kilo aldm (57den 68e ciktim) ve hala veremedim. Bence cok guzel bisey istahin olmamasi, ben yedikce mutlu oluyorum reamen

Yo iştahım olur ama ben kendimi tutarım piskolojik olarak yemicem zayiflicam derim tüm iştahım gider kilo aldigimi hissettiğim an tutarım kendimi ama yemekle aram yok abur cubur daha çok ama istersen verebilirsin bence herşey insanın beyninde bitiyor önemli olan gerçekten istemek

Ben de vermek istiyorum bayağı kilo vermek lazım. Reflunun tek ilacı kilo vermek bence.

Aynen oyle haftaya diyetisyenden randevu aldm zaten moralim bozuluyor tekstilciyim dunyanin kiyafeti var bitane ustume uyduramiyorum kilodan

Ben de vermek istiyorum bayağı kilo vermek lazım. Reflunun tek ilacı kilo vermek bence.

Öğünlerini azalt az ve sık ye mesela ven buçukta evde oluyorum yemek yedikten sonra sadece yersem meyve yiyorum oda yarım yarim bi adet dönemimde felan çikolata vs şeyleri yiyorum aksam

Hiç ilerletmeden hemen git yoksa benim gibi çekersin. Ve idrar kültürü yapsınlar, boşa gereksiz ilaç vermesinler.

Kuzu ben zamanında çektim eskisi gibi deilim.artik iki kere kum döktüm iki aydır azıma tek ilaç almadım şimdi adacayi yağına başladım iyi gelir inşallah bol su içerek geçiriyorum o yanmayi çok çok kötü olursam giderim anca teşekkür ederim bu arada :)

Öğünlerini azalt az ve sık ye mesela ven buçukta evde oluyorum yemek yedikten sonra sadece yersem meyve yiyorum oda yarım yarim bi adet dönemimde felan çikolata vs şeyleri yiyorum aksam
Aynen. Dikkat etmeye çalışacağım artık. Olur da hamile kalirsam bir de zorlanmayim hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…