Ne yazcansen bilirsen bende sana yazarımanlastık
Tamam canim 4 nisanHemencik bir bat taeihi alayım o halde ♥
Yarın pc ye geçince hemen ekleyim canım ♥
İnşalah ugurlu gelir kuzum
Ekle canim❤Ozaman senıde eklıyorum
dur kız biraz düsiniyim 4 hafta vaktim varNe yazcanmerak ederim ben şimdi
Bende kiz dedim
kız allah seniŞuan kız dıyenler önde
Bide ben şöyle bişey yaptım
Dedim ben 30 gün sabredemem
Dedim ben bi devletten randevu alam
27 marta randevu aldım
Özeldeki randevuya 30 , devlettekine 14
Karanlık maranlık sağlıklı desinkız allah senidevletteki cihazlar daha eski oluyor karanlık gösteriyor
Bende erkek demiştim zatenŞuan kız dıyenler önde
Bide ben şöyle bişey yaptım
Dedim ben 30 gün sabredemem
Dedim ben bi devletten randevu alam
27 marta randevu aldım
Özeldeki randevuya 30 , devlettekine 14
Cnm evlwndikten sonra 11 kilo aldm (57den 68e ciktim) ve hala veremedim. Bence cok guzel bisey istahin olmamasi, ben yedikce mutlu oluyorum reamen
Ben de vermek istiyorum bayağı kilo vermek lazım. Reflunun tek ilacı kilo vermek bence.Yo iştahım olur ama ben kendimi tutarım piskolojik olarak yemicem zayiflicam derim tüm iştahım gider kilo aldigimi hissettiğim an tutarım kendimi ama yemekle aram yok abur cubur daha çok ama istersen verebilirsin bence herşey insanın beyninde bitiyor önemli olan gerçekten istemek
Hadi ya seninde mi öyle oldu ama benim biraz daha uzun sürdü 4 gün adet 4 günde leke geldi yarında gelir muhtemelen yinede yarın gelirse bir doktora goruneyim
Hiç ilerletmeden hemen git yoksa benim gibi çekersin. Ve idrar kültürü yapsınlar, boşa gereksiz ilaç vermesinler.Bencede enfeksiyon felan da olabilir bugün yanmam oldu benim de
Muhtemelen seninki enf. Ama bende hiçbiri yok akıntı yanma gibiBencede enfeksiyon felan da olabilir bugün yanmam oldu benim de
Aynen oyle haftaya diyetisyenden randevu aldm zaten moralim bozuluyor tekstilciyim dunyanin kiyafeti var bitane ustume uyduramiyorum kilodanYo iştahım olur ama ben kendimi tutarım piskolojik olarak yemicem zayiflicam derim tüm iştahım gider kilo aldigimi hissettiğim an tutarım kendimi ama yemekle aram yok abur cubur daha çok ama istersen verebilirsin bence herşey insanın beyninde bitiyor önemli olan gerçekten istemek
Karanlık maranlık sağlıklı desinCinsiyet için değil yani :) bide yeni açılan bir hastane seçtim cihazları yenıdır dedi eşim
Ben de vermek istiyorum bayağı kilo vermek lazım. Reflunun tek ilacı kilo vermek bence.
Hiç ilerletmeden hemen git yoksa benim gibi çekersin. Ve idrar kültürü yapsınlar, boşa gereksiz ilaç vermesinler.
Aynen. Dikkat etmeye çalışacağım artık. Olur da hamile kalirsam bir de zorlanmayim hem.Öğünlerini azalt az ve sık ye mesela ven buçukta evde oluyorum yemek yedikten sonra sadece yersem meyve yiyorum oda yarım yarim bi adet dönemimde felan çikolata vs şeyleri yiyorum aksam
Muhtemelen seninki enf. Ama bende hiçbiri yok akıntı yanma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?