Benim midemde sıkıntı var sanırım hem içemedim geçen hafta deniuim dedim çünkü yokk aslaaben geçen ay yaptım 15 gün:)
adetten snraki 2. günNe zaman başladın
olsun önemli olanm temizlenmesiBenim midemde sıkıntı var sanırım hem içemedim geçen hafta deniuim dedim çünkü yokk aslaaazcık içtim hem midem yandı bütün gün hemde bulantı mafoldu.
Ama işte geçen dr un verdiği tek doz ilaç baya su gibi aktı sarı sarı akıntı temzlendi
alın terimle diyosun yaniBen yemek yarışmasında 1. Olunca kazanmıstım :))
Eeee yanııı mikemmel bir tarifle hem hediyemi hem pro luğu kazandımalın terimle diyosun yani
Aynenolsun önemli olanm temizlenmesi
Kesinnlikle canim ya insan acaba bi problemmi var ya olmazsa dusuncesiyle tutturuyo olsun biran once diyeyaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.
bitince biraz yatıyorum sadece. ondan bile eşim baazn kalkma biraz daha yat desede fenalık gelio kalkıyorum.
ben ki yumurtlama haftasnda yorgun oldugu için bi tarafını dönüp uyuyan biriyim bazen
ve kg verme sürecinde oldugum için çokta illede bu ay olsun demiyorum.
bence bizi belirsizlik strese sokuyo kızlar biri bana deseki 5 ay sonra hamile kalcaksın.
oooo daha 5 ay var deemem. gezer tozr kilomu veririm
ama insan olmayınca acaba bi sorunmu var acaba ne kdr daha olmcak diye bi düşünmüyo değil.
ama öyle karalar bağliyim ağliyim surat asiyim hiç olmuyo bende.
vardır Allahın bi bildiği diyorum zamanı vardır.
nerde hata yapıyoruz acep
Yok ya bence stres de etkiliyo ama problem yoksa artık zamanı vardır demekki diyip geçiyoruz. Bende mesela hayatta gün içinde oturup düşünmüyorum niye olmuyo niye olmadı falan diye. Önemli olan yumurtlamadan sonra stresin azaltılması. Tuttu mu tutacakmı diye düşünemmek.Kesinnlikle canim ya insan acaba bi problemmi var ya olmazsa dusuncesiyle tutturuyo olsun biran once diye
Benim bat geldi canım yazmıştım geldi diye
hepimiz regl olduk maalesef cnm
ben bu ay kafam rahat gitcem ya ovülasyon falan olmadan bebeğe odaklanmadan. bir de böyle deneyelim bakalım
Aaa teşekkür ederim bende yiyeyimm
Evet herkes öyle diyor ama hamile kalcam diyip kalanda çok varne düşünsem acabaa
Cnm ben regl oldum bugun 4. Günum yarin klomene başlıyorum yine11.03 tarihli batlar varmış ama yeni bat da yok testte yok kızlar ne kaçırdım ben
E Eslem91 @kucukbikadin @cylnprcl @Hasretim42 sizlerin 11.03 imiş
@Vuslat ne zaman canm seninde bugün bat ama test yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?