- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
En azından bi umudun bekleyişin var canım sağlıcakla artsın inşallah stres yapma içini ferah tutİnşallah kuzum şu değer bir artsın rahatlarım kalp atışına kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından bi umudun bekleyişin var canım sağlıcakla artsın inşallah stres yapma içini ferah tutİnşallah kuzum şu değer bir artsın rahatlarım kalp atışına kadar
Kuzum istersen yap ilk idrarla ..Kuzum 5 aydır folidoce kullanıyorum zaten ona devam ederim, yarın idrar testi yapsam mı? Ne zaman yapayım idrar?
Aşkım aslında 72 saat daha sağlıklı değil mi pazartesi falan kan için ama ben hayatta dayanamam o kadarKuzum istersen yap ilk idrarla ..
ama pazar günü muhakkak kan ver bakalım artısa aynı hastane olsun .
Bende folidoce kullanıyorum devam et ona .
Pazar gününe kadar yat kuzum dinlen ..
Allahım nolurrr sağlıjlı olsun♥
Canım benim bana ettiğin güzel duaların tez zamanda seni bulsunEn azından bi umudun bekleyişin var canım sağlıcakla artsın inşallah stres yapma içini ferah tut
Zeybltaslan canım yaa çizgi biraz değişik geldi şey yapalım .
Yarın ilk idrarla yapman lazım kuzum .
İnşallaahhh doğrufur kuzum inşallaahj 2. Hayırlı haber senden gelir inşaallaahh![]()
Aminnn inşallah canım Allah razı olsunCanım benim bana ettiğin güzel duaların tez zamanda seni bulsun![]()
Kuzum normalde böyle değerlerde 2 günde bir değer istiyorlar .Aşkım aslında 72 saat daha sağlıklı değil mi pazartesi falan kan için ama ben hayatta dayanamam o kadarçok koyulaşma olacağını sanmıyorum ama yarın yapcam idrar, değer biraz korkuttu beni ama en azından 5 değil sınırda değil diyorum..
Valla temizliğe falan elimi sürmicem, yatıcam paso. Sigara pakedimi çöpe attım, kahve işini de çözersem tamamdır
İnşallah vardır kuzumEvet baktıkça banada farklı geldi biraz kalın o anlık heyecana kapıldım ama çabuk söndümaynen yarın öyle yapacam canim
![]()
Elçinim böyle değerler de yükselir di mi? Örneği vardır di mi?Kuzum normalde böyle değerlerde 2 günde bir değer istiyorlar .
Ama tercih senın istersen pazarteside uapabılırsın .
Her türlü bir artıl görmemiz lazım ..
Amn amannn amaann sigara artık bitti .
Kahveyide zamanla azalt .
Doktorum hafta 1 2 bardak içebilirsin demişti ama ben sevmediğim için içmiyorum :)
Kuzum bak dediğim gibi eğer kimyasal olsaydı sen bundan 3-4 gün önce test yaptın o gunde çıkması lazımdı .Elçinim böyle değerler de yükselir di mi? Örneği vardır di mi?
Ya ben seni nasıl seviyorum biliyor musun? Nasıl rahatlattın beni,canımsın..Kuzum bak dediğim gibi eğer kimyasal olsaydı sen bundan 3-4 gün önce test yaptın o gunde çıkması lazımdı .
Bence sabah dediğim gibi senın pik geç oldu .
Geç döllendi bence
Değer artar tabii eğer dediğim gibi geç döllenme olduysa ♥
Aklına kötü hiçbirşey getirme ne olursa olsun çok şükür diyoruz ♥
Rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin .
Senın için hayırlı olan inşallaaahh şuan gebe olmandır
Sürekli dua et .
Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun de
Hakkımda hayırlı olanda bebeğim olsun de♥♥
Hadi inşallahh minnağımız bizledirYa ben seni nasıl seviyorum biliyor musun? Nasıl rahatlattın beni,canımsın.. ❤
İnşallah her şey güzel olur hayırlısıyla canımın içi. Kimyasal olsa dediğin gibi olurdu doğru söylüyorsun
Kendime,sana, bütün isteyen bekleyen herkesle dualarım her gece..
Aynen öyle oldu daha hamile olduğumu öğrendiğimde başladı maraton, önce ikinci çizgi çıkacak mı? Çıktıysa niye silik? Kan verince değerim çıkacak mı? Çıktıysa yükselecek mi? Yükselirse kalbi atacak mı? Böyle uzar gider.. zor olsa da bu bile çok güzelmiş ama rabbim herkese tattırsın inşallahHadi inşallahh minnağımız bizledir
Sen şimdi korkuyorum artmassa diyosun o korkuların hiiç bitmeyecek .
Öyle bir yola adım attın ki ..
hayatında ilk defa kendinden başkasını düşünceksin ..
şimdiye kadar kime canım dedinse hepsii bir kenarı olcak .
Eskiden hiçbirley düşünmezken , şimdi bunu yapıyorumm acaba bebeğime bişey olur öu diye düşünceksin ..
İnşallaahhh tadarız kuzumm kucağımıza aldıgımızı göstersin rabbim ♥
Burdan yazalım kızlar bebeğimizi kucağımıza aldık diyelim♥
Bırakırsanız peşinizdeyimAynen öyle oldu daha hamile olduğumu öğrendiğimde başladı maraton, önce ikinci çizgi çıkacak mı? Çıktıysa niye silik? Kan verince değerim çıkacak mı? Çıktıysa yükselecek mi? Yükselirse kalbi atacak mı? Böyle uzar gider.. zor olsa da bu bile çok güzelmiş ama rabbim herkese tattırsın inşallah
Mesela 4 gündür sağ bacağım ağrıyor kasığıma vuruyor hala ağrıyor, sabahtan beri af edersin iğrenç bembeyaz sümük gibi katı bir akıntım var bunlar oldukça aklım hala daha bebekte, bende bir şey var mı sorusu gelmiyor aklıma bile
Ben bu topiği bırakmam dünürler yemeğe çağırdı kısmına kadar burdayım![]()
Hahayt hayaldi gerçek olduBırakırsanız peşinizdeyim
2019_2020 anaları dünür oluyor yaparız başlığı![]()
Olcak rabbımın izniyleHahayt hayaldi gerçek oldu![]()
Valla bakma durduk durduk martın son günleri patlattık topiği ee boşuna uğurlu liste demedin listemizeOlcak rabbımın izniyle
Ay diyodum mart ayı ne ugursuz geçti
İyi oldu senın. Bu haber♥
Aaaa onu unutursam içim kurusunValla bakma durduk durduk martın son günleri patlattık topiği ee boşuna uğurlu liste demedin listemize ❤
Tabi benim patisini sürüyen kızımı da unutmayalım![]()
Kurban olurum sanaAaaa onu unutursam içim kurusun ♥ Yavrum patisini sürdü geldi ♥
Hem anası hem kendisi gebe ♥
Ay yerim sizi yaaaaa![]()