• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S.a kızlar hayırlı geceler mesajları tek tek okudum ne güzel haberler testler gelmiş öyle söyle umut olayım size benim değer 5.5 iken testte çıktı ve artışta gayet güzel ilerliyor dikkat edin sadece kendinize

Yaa çok mutluyum bebeğim anlatamam sana dilim tutuldu görünce hiç beklemiyordum, yarin idrar yapayim pazarda kan vereyim pazar kanda ne cikmasi lazim

Canm çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla değerinin katlandığını göstersin, sağlıkla ilerlrsin gebeliğin ❤ Darısı başımıza :)

Erkek analarında daha hamileyken kaslı güçlü kollar oluşmaya başlıyor 🤣🤣 doğduktan sonra da öyle devam 3 yıldır devam yani yer zaman farketmez halter kaldırıyorum hergün 🙈 kızlar en azından daha hafif ve naif oluyor yaaa bu nedir 🙈🤣 her akşam bel fıtığımla derleşiyorum. Geçenlerde oğlandan sonra kızı olan arkadaşımla konuştuk büyüdü kızı tabi. Yaaa diyo oğlandan sonra bu kız ne ki kız olacağını bilsem yine doğurucam o derece diyo 🙈🙈🤣 tabi erkek çocuklarında sakin uyumlusu vrdır hepsini kötülemiyim şimdii 🤣🤣🤣 yani kız erkek farkı böyle galiba ya 😂
Erkekler kizlardan daha hareketliler birazda yaramazlar galiba. Canim sana birsey sorucam bugun doktor bana amniyotik band var dedi bebek icin riakliymis bu konuda bir bilgin varmi? Sakin kalmaya calisiyorum ama olmuyor moralim cok bozuk

H E H E senin freely testlerinden yaptım adetin ayın 5 inde orucluydum bugün akşam orucu açmadan önce yaptım saat 7.20 gibi o ara baktım bise yoktu şimdi baktım kalbim durcak yanılmıyorum dimi kusura bakmayın her acıdan çektim valla
Gozun aydin canim cok sevindim saglikli devam eder insallah😍

MaşaAllah kızlar yeni girebildim bayadr okuyorum yeni bitti mutlu haberler peş peşe geliyor Rabbim Sonuna kadar yaşatsnn size bu mutluluğu Bizede Red Phoenix Red Phoenix kuzum benm gözn aydn tarfsizdr o an anlatmazsn tadını cıkarmak nasip olsnn bizede dua edinn. Lütfen

Kızlar günaydın sabah yaptım beliren bise olmadı yanlış alarm tahmin ettiğimiz gibi hakkınızı helal edin 😊 daha 6 günüm var hergun yapacam 😂😂😂

Eklentiler

• 20190330_070605.webp
    20190330_070605.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 98
Kuzum hayırlı olsun katlanarak artsin insallah cok sevindim darisi bizlere olsun ♥♥♥
Canm çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla değerinin katlandığını göstersin, sağlıkla ilerlrsin gebeliğin ❤ Darısı başımıza :)
Canlarım Allah razı olsun çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda size inşallah :dua:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr :KK200: birkaç gündür çok hastayım giremiyorum kanımda enfeksiyon çıktı dr ilaç başladı.. bu aydan da ümidim kalmadı
Çok geçmiş olsun canım.. Ben de ilaçlarıma devam ediyorum. Bu ay bir yıllık ilaç kullandım zaten.. İlişki de yasak epeydir. Birkaç gün sonra ilaçlar bitince serbest olacak inşallah..

Back
X