• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Red Phoenix Red Phoenix yaaa ben bu haberi nasıl kacirdiimm😍😍 uyuyodum o an ya.tavuk gibi aman başım yastık görmesin anında gidiyorum.cook mutlu olduumm aha da geliyor bebiş insallaahh💃💃değerinin katlayacagina inanıyorum tatlisiim..ay ne güzel süreci birlikte yasicaazz🙏🙏
Ben hala şoktayım canımın içii :KK200: Değeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah :dua: Nasıl mutluyum nasıl

günaydınn kızlarr forum un tavuğu geldii :D :D

Eklentiler

• 20190330_093545.webp
    20190330_093545.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben hala şoktayım canımın içii :KK200: Değeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah :dua: Nasıl mutluyum nasıl
Tahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiim😍 kendi adıma üzüldüm ,o ilk anda burada değildim diye😳 ama çok şükür mutluluğun yetti bana💗💗 değer articakta inanıyorum,zaten teste göre koyulaşma var kii😇😇

Kızlar günaydın sabah yaptım beliren bise olmadı yanlış alarm tahmin ettiğimiz gibi hakkınızı helal edin 😊 daha 6 günüm var hergun yapacam 😂😂😂
Kuzum adetim 1 gün geçmişken bile çizgi çıkmadı 3 gecikince silik çıktı umudunu kaybetme sakın daha varmış :dua:

Tahmin edebiliyorum mutluluğunu tatlisiim😍 kendi adıma üzüldüm ,o ilk anda burada değildim diye😳 ama çok şükür mutluluğun yetti bana💗💗 değer articakta inanıyorum,zaten teste göre koyulaşma var kii😇😇
Gözüm seni çok aradı yalan değil ama yeğenimizin uykusu gelmiş kurban olurum ona :anne: Hiç üzülme kaçırdım diye 9 ay bu şekil heyecanlı olucam zaten :D

Back
X