Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay elçin bilmiyorum valla adet yakın diye böyle çıkmaz dimi
Olur mu öyle şey kuzum ..
koyulaşmazsa korkum kimyasal

Ama daha snın günün var Allahın izniyle
Şu an sirkeli suda bekliyorlar, işten bir kız o kadar lafını etti ki akşam dayanamadım aldım geldim valla
Bende çok yiyorum kuzum benım bulantılarıma acı iyi geliyor
Doktorumda etsiz olduktan sonra yiyebilrsin dedi ..
Bide yeşillikleri guzel yıka dedi ..

Bunlara dikkat ettikten sonra ooohhhh afiyetle ye

Benimde şüphem acaba iki kere pik görünce acaba hangisi tam pikti gerçi akıntıya göre 20 si diye düşünüyorum ama bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190402-181352.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20190402-181403.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
Dün yaptığım test canm ama dün bu kadar incelememistim
Kuzum elinde test varsa yarın sabah ilk idrarınla yap bakalım, valla benim bile daha yeni yeni koyulaşıyor testlerim öyle sanmıyorum falan deme ay inşallah vardır yaaa

Benimde şüphem acaba iki kere pik görünce acaba hangisi tam pikti gerçi akıntıya göre 20 si diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Aa evet canım 20 si 24 ünde pik olmuş acaba 2 yumurtlamı çatladı ?
Ozaman moral bozmak yok en geç 7 sine kadar koyulaşması lazım kuzum

Aa evet canım 20 si 24 ünde pik olmuş acaba 2 yumurtlamı çatladı ?
Ozaman moral bozmak yok en geç 7 sine kadar koyulaşması lazım kuzum

Ay kusura bakma hamiş hamiş senide yoruyoruz valla hakkını helal et inşallah bakalım her sabah yapmaya devam edicem

Kuzum elinde test varsa yarın sabah ilk idrarınla yap bakalım, valla benim bile daha yeni yeni koyulaşıyor testlerim öyle sanmıyorum falan deme ay inşallah vardır yaaa

Deniyim bakalım yarın sabah da. Laboquick erken ve kaset, innovita cubuk ve erken testler var hangisini denesem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…