Olur mu öyle şey kuzum ..Ay elçin bilmiyorum valla adet yakın diye böyle çıkmaz dimi
Bende çok yiyorum kuzum benım bulantılarıma acı iyi geliyorŞu an sirkeli suda bekliyorlar, işten bir kız o kadar lafını etti ki akşam dayanamadım aldım geldim valla
Aynen yapacam bakalım erken test var yarın onumu yapsam acaba bide
Anammmm
Valla gördüm ama kaç saat sonra çıktı kuzum ??
Kuzu yarın sabah ilk idrarla kaset yap bence eğer fos çıkarsak anlarizki adet yakınken böyle çıkıyor
Anammmm
gerçekten görmemiş
Ben gördüm valla ama kaç saat oldu bebeğim?Testte olan çizgi mi sizce? Beklediği için mi? Şaşırdım diyebilirim flashla incelediğimde böyle bişey gördüm sadece
Olur mu öyle şey kuzum ..
koyulaşmazsa korkum kimyasal
Ama daha snın günün var Allahın izniyle
Bende çok yiyorum kuzum benım bulantılarıma acı iyi geliyor
Doktorumda etsiz olduktan sonra yiyebilrsin dedi ..
Bide yeşillikleri guzel yıka dedi ..
Bunlara dikkat ettikten sonra ooohhhh afiyetle ye
Valla gördüm ama kaç saat sonra çıktı kuzum ??
Ben gördüm valla ama kaç saat oldu bebeğim?
Varsa dene bence freely varsa onu dene hatta hassasmışya :)
Kuzum elinde test varsa yarın sabah ilk idrarınla yap bakalım, valla benim bile daha yeni yeni koyulaşıyor testlerim öyle sanmıyorum falan deme ay inşallah vardır yaaaDün yaptığım test canm ama dün bu kadar incelememistim
Aa evet canım 20 si 24 ünde pik olmuş acaba 2 yumurtlamı çatladı ?Benimde şüphem acaba iki kere pik görünce acaba hangisi tam pikti gerçi akıntıya göre 20 si diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Kuzum elinde fazla varsa yarın sabah yap bakalım ilk idrarla çıkıcak mı ??Çok bekledi canm dünkü testim ama incelememiştim dün Bugün aklıma geldi flash açtımki beklediği içiin dedim size atmak istedin
Benim ilk seçim akşamı yaptığımda üç dört dakika bembeyazdı yarım saat sonra çıktı sabaha yaptığımda hemen çıktı. İnşallah gittikçe koyulaşacakAdet günüm cuma günü adet yakın diye böyle çıkiyorsa diye korkuyorum
Yarın iksini birden yapacam
Aa evet canım 20 si 24 ünde pik olmuş acaba 2 yumurtlamı çatladı ?
Ozaman moral bozmak yok en geç 7 sine kadar koyulaşması lazım kuzum
Kuzum elinde test varsa yarın sabah ilk idrarınla yap bakalım, valla benim bile daha yeni yeni koyulaşıyor testlerim öyle sanmıyorum falan deme ay inşallah vardır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?