- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Aminnnn inşallah canım. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hayırlı vakitte kucağımıza almayı nasip etsinYa Rabbi sen gönlümden geçenleri biliyorsun hâyra çevirip bana yaşat inşallah" Hepinizin kandili mübarek olsun Bu gunde hepinizden ricam dualarinizda bana da yer ayirın evlat sahibi olabilmem için ve butun evlat isteyenler için inşallah.
Canım ben arkadaşa cevap verdim sana da yazayımBnde bunu yazacaktim tam banada ilginc geldi
Evet kuzum senin durum bizden farkliCanım ben arkadaşa cevap verdim sana da yazayımben dış gebelik geçirdim değerim sıfırlandıca bir hafta sonra hsg çekildim o gün kanamam başladı doktorum muayene etti adet başlangıcı sayacağız dedi
silik de olsa çıkıyor mu?günlerdir yapıyorumm
Bende dış gebelikten sonra çektrdim sol kapalı açlmadı kuzm ama sağ açık böylede gebe kalablrsnn dediii duaa et 1 sendr kalamıyorm gbeeeTeşekkürler canım inşallah sanada nasip olurben dış gebelik sonrası tedbir amaçlı çektirdim sağ tüpümde hafif tıkanıklık vardı o açıldı ama genel durum gayet iyi dedi doktor
Ye kuzum ama eve getir yeşiilliğini falan sirkeli sua beklet öyle ye sakın dürüm yaptırıp yemeKızlar zamanında topikte konuşulmuştu sanki ama etsiz çiğ köfte yiyebilir miyim? Bildiğimiz dükkanlarda bulgurla yapılan varya?
Sağlıklı olsunda farketmez benım ilk çocuk oldugu için şu olsun diyemiyorum :)Anladım gösterir inşallah doktorun tercubeli ise kesin söyler bende haftaya gidicegim bakalım hakkımızda hayırlısı
kızlar ben gittm kan verdim.
eğer 1-2 lik bi değer bu gölge çizgileri yapıyorsa ümitlenmiyim diye.
tamda tahmin ettiğim gibi çıktı sonuç 1.35
yani benim umutlarda nisana kaldı
H E @morcivertkedi @Maria26 Zeybltaslan @dvtb Minik_ceylo @1609ece @nedemistimkibenn
Sen çalış yinede daha var kaç gün totem mi yapıyon gı yoksabozmdım moralimi kuzum en azından öğrenmiş oldummm nisanda daha iyi çalışmalar yapcaz demekki
yok kız zaten çalışıyozSen çalış yinede daha var kaç gün totem mi yapıyon gı yoksa
Ben ikisinde de goruyorum. Alttaki daha net ama usttekide belli oluyor canim. Gercekte nasil daha nettir heraldeKizçeler Üsteki bebetime alttaki freely diğer test bozulmuş akşamki halleri
İnşallah kalırsın canım bana da sağ açıldı ama o bile olmasa tek tüp sağlıklı olunca kalırsın dedi doktorum. Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin sana daBende dış gebelikten sonra çektrdim sol kapalı açlmadı kuzm ama sağ açık böylede gebe kalablrsnn dediii duaa et 1 sendr kalamıyorm gbeee
Kizçeler Üsteki bebetime alttaki freely diğer test bozulmuş akşamki halleri
Ben ikisinde de goruyorum. Alttaki daha net ama usttekide belli oluyor canim. Gercekte nasil daha nettir heralde
Alttakinde açmadan da görebiliyorum. Ben görebiliyosam herkes görür bence
Şu bebek çalışmalarında hiç normal bir durumum olmadıEvet kuzum senin durum bizden farkli
Hadi inşallah vardır canımIkisinde de var ustekinde sabah yapar yapmaz cıktı ama diğeri kurudukca belli oldu ama umutlanıyorum cumaya kadar bekliycem
Ikisinde de var ustekinde sabah yapar yapmaz cıktı ama diğeri kurudukca belli oldu ama umutlanıyorum cumaya kadar bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?