Estafurullah öyle şeymi olur canım.Ay kusura bakma hamiş hamiş senide yoruyoruz valla hakkını helal et inşallah bakalım her sabah yapmaya devam edicem
Kuzum elinde fazla varsa yarın sabah yap bakalım ilk idrarla çıkıcak mı ??
Benim ilk seçim akşamı yaptığımda üç dört dakika bembeyazdı yarım saat sonra çıktı sabaha yaptığımda hemen çıktı. İnşallah gittikçe koyulaşacak
Kuzum normal kaset test deneDeniyim bakalım yarın sabah da. Laboquick erken ve kaset, innovita cubuk ve erken testler var hangisini denesem.
Bizim eczane erken gebeliktede normaldede laboquick satıyor ben hep o markayla yaptım ovülasyon testlerim de labo diğerlerini bilmiyorumDeniyim bakalım yarın sabah da. Laboquick erken ve kaset, innovita cubuk ve erken testler var hangisini denesem.
Estafurullah öyle şeymi olur canım.
Siz benım yanımdaydınız bende her daim elimden geldiğince yanınızda olucam ♥
Hadi bakalım inşAllahh daha belirgin bi sekilde iletirsin❣
İnşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gebesinizdir canımTamam canm. Dua edin nolurrrrr
Bizim eczane erken gebeliktede normaldede laboquick satıyor ben hep o markayla yaptım ovülasyon testlerim de labo diğerlerini bilmiyorum
Inşallah cnm sende sabah kesin yap bak tamam mı
İnşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gebesinizdir canım
Deniycem inşAllah canmmm. Allah'ım noluurrr
Onun zümrüt gözlerini pembe minnak dilini yerim yerimmmm
Onun zümrüt gözlerini pembe minnak dilini yerim yerimmmmgel teyzecimmm ben sana çarlinin yaş mamalarından verem
Inşallah kuzum şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inşallah yarın peşpeşe güzel haberler veririz
valla benimde genelde bekledikten sonra böyle belirgin oluyor ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözünü hatırlatıp duruyorlar bu şekilde olunca bile :)Bayaaa bekledi ama test o yüzden hiiiçç sanmıyorum
valla benimde genelde bekledikten sonra böyle belirgin oluyor ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz atasözünü hatırlatıp duruyorlar bu şekilde olunca bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?