Hayırlı kandiller cnmHayırlı kandiller kızlar
Oyyy sarmanmış ya bu Çarli
Hayırlı olsun cnm sag salim devam etsin insallah bizede dua etSizinle de paylaşalım dedim testi hamileyim ben
Sağol canım benim rabb bu mubarek günde sizlere de evlat versin canım duaniz kabul olsun insallahHayırlı olsun cnm sag salim devam etsin insallah bizede dua et
Geçen ay bu kadar sürmedi iğnenin etkisi . Herşeyi kafaya takar oldum artık hangisi neyden bilmiyorum
Sizinle de paylaşalım dedim testi hamileyim ben
Sag
Sağol canım benim rabb bu mubarek günde sizlere de evlat versin canım duaniz kabul olsun insallah
Ben
bende gördüm onu biliyor musun
Beş gün önce çıkmıştı silik ama testlere güvenim yoktu başka marka test aldim bata iki güç gün var bazen oynama oluyorBat ne kadar geçti böyle cıktı?
15yusra11 kuzum valla ben bile gördüm insallah vardır sabah ki testini sabırsızlıkla bekliyorum hadi kiz hislerimi boşa çıkarma en başından beri diyorum sana ♥♥♥
Beş gün önce çıkmıştı silik ama testlere güvenim yoktu başka marka test aldim bata iki güç gün var bazen oynama oluyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagınıza alırsınızSizinle de paylaşalım dedim testi hamileyim ben
Çok tatlısınnn
İnşallah isteyen herkesinHayırlısı olsun inşallah bu seferki tutar
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gelirsinBaya beklediği için pek sanmıyorum da inşAllah sabah deniycem dua edin nolurrr
Merhaba sevindim sizin içinBen hala şoktayım canımın içiiDeğeri 9 görünce ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum düştü resmen ve eveeet dünden daha belirgin uYKuCu KoaLa değerini ilk öğrendiğinde 5miş yükselmiş benim de yükselir inşallah Nasıl mutluyum nasıl
Sağolun Allah razı olsun inşallah canım rabbim bebeginide sana bağışlasınHayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?