Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gonulmeyvesi kuzum çok geçmiş olsun aynı şeyi bu yıl ben yaşadım, banyoda problem oldu benim de dolaplarım şişti hep, kabardı halılar battı.. Allah yardımcın olsun

Canm benim çok sağol benim başıma da ilk kez geldi neye uğradığımı şaşırdım

Eşimin tepkisi aklıma gelince hala gülüyorum

Şimdi evi sil baştan temizlemem lazım acaba nerden başlasam

Canm benim çok sağol benim başıma da ilk kez geldi neye uğradığımı şaşırdım

Eşimin tepkisi aklıma gelince hala gülüyorum

Şimdi evi sil baştan temizlemem lazım acaba nerden başlasam
Kuzum ıslanan halılar mecbur bir daha gidicek yıkamaya çok kötü kokuyolar yoksa

Ah canım parke olması kötü olmus yaaaa

Isitici varsa ac canm parkeye dogru yada kalorifer hatti yerden geciyosa onu yak

Benim kasık ağrıları ve göğüs ucu sızlamaları başladı aynı regl öncesi hibi ama erken sanki daha sende de buna benzer belirtiler var mı
Ben 2 aydir dikkat ediyorum yimurtlamadan sonra sag kasigim agriyo ama gecen ayda olmustu bu ayda oldu iyi bisey olsa gecen ay hamile kalirdim

Aynen canım paketledim halıcı da hala gelemdi evin önünde kazı çalışması var şuan evin içi ve dışı heryer darmadağınık buda psikolojimi kötü etkiliyor yaaa
Seni cok iyi anliyorum ya evde tadilat vardi 1 hafta kendimi kesicektim az kalsin. Insana hic duzelmicekmis gbi geliyor

Gonulmeyvesi geçmiş olsun canım.
nişanlıyken ben annemin evi su bastı hemde ne basmak
hepimiz köydeyiz apartman boş tuvalette bi boru patlıyor ve apartman kapısının altından binanın yanlarından kat aralarından su aktıgını düşün o kadar yani
eve bi geldik tüm parkeleri söktük kova kova su attık parkeler 1 ay öyle kaldı kurudu
halıları yıkattık vs. parkeleri yeniden taktırdık.
ne gündü ya

Ayyy hemde işyerinde yaptım kuzuu hallerimi görmeliydin.. yarın bat günü bakalım belki de daha idrara geçmedi yarın gelmezse tekrarlarız test bol hayır olumlamaların da işe yaramiyy
Benim gibi olursan görürsün adet gelmediği sürece bu ihtimalin hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…