- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.300
- 748
Belki benim gibi olucan ne biliyosun negatif kadın
Gonulmeyvesi kuzum çok geçmiş olsun aynı şeyi bu yıl ben yaşadım, banyoda problem oldu benim de dolaplarım şişti hep, kabardı halılar battı.. Allah yardımcın olsun
Kuzum ıslanan halılar mecbur bir daha gidicek yıkamaya çok kötü kokuyolar yoksaCanm benim çok sağol benim başıma da ilk kez geldi neye uğradığımı şaşırdım
Eşimin tepkisi aklıma gelince hala gülüyorum
Şimdi evi sil baştan temizlemem lazım acaba nerden başlasam
Ayyy hemde işyerinde yaptım kuzuu hallerimi görmeliydin.. yarın bat günü bakalım belki de daha idrara geçmedi yarın gelmezse tekrarlarız test bol hayır olumlamaların da işe yaramiyyBelki benim gibi olucan ne biliyosun negatif kadın
Aynen canım paketledim halıcı da hala gelemdi evin önünde kazı çalışması var şuan evin içi ve dışı heryer darmadağınık buda psikolojimi kötü etkiliyor yaaaKuzum ıslanan halılar mecbur bir daha gidicek yıkamaya çok kötü kokuyolar yoksa
Ah canım parke olması kötü olmus yaaaaAyy sağol canım yaa bende uyıyordum eşim holden Alllaaaahh diye koşarak mutfağa gitti ev yıkılıyo heralde dedimbide ayağıma terlik giyiyorum
Mutfağa bi girdim terlik suyun içinde yüzüyor sadece on dk içinde havuz olmış mutfak bide baya büyülk mutfağım şimdi tek duam parkenin kabarmaması bir buçuk saat suyunu çekmekle uğraştık
Halı yıkma da hala gelmedi
Ah canım parke olması kötü olmus yaaaa
Ben caktirmiyorum ama icim icimi yiyoVallahi en son o kesiği atıyodu uyandımaynen kocam her gün kafana takma diyo da keşke mümkün olsa
Canım o aralardan giriyor maalesef alt çok su aldıysa kabarır gibiSanki araları hafif kabarmış acaba daha çok kabarır mı yaa
Ben imkansiz bati bekleyememBen korkuyorum bat günü ya da bat geçince yapıcam ama dayanabilirsem
Cok gecmis olsun canimGüne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandımlavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı
Benim kasık ağrıları ve göğüs ucu sızlamaları başladı aynı regl öncesi hibi ama erken sanki daha sende de buna benzer belirtiler var mıBen imkansiz bati bekleyemem
Isitici varsa ac canm parkeye dogru yada kalorifer hatti yerden geciyosa onu yakAyy sağol canım yaa bende uyıyordum eşim holden Alllaaaahh diye koşarak mutfağa gitti ev yıkılıyo heralde dedimbide ayağıma terlik giyiyorum
Mutfağa bi girdim terlik suyun içinde yüzüyor sadece on dk içinde havuz olmış mutfak bide baya büyülk mutfağım şimdi tek duam parkenin kabarmaması bir buçuk saat suyunu çekmekle uğraştık
Halı yıkma da hala gelmedi
Ben 2 aydir dikkat ediyorum yimurtlamadan sonra sag kasigim agriyo ama gecen ayda olmustu bu ayda oldu iyi bisey olsa gecen ay hamile kalirdimBenim kasık ağrıları ve göğüs ucu sızlamaları başladı aynı regl öncesi hibi ama erken sanki daha sende de buna benzer belirtiler var mı
Seni cok iyi anliyorum ya evde tadilat vardi 1 hafta kendimi kesicektim az kalsin. Insana hic duzelmicekmis gbi geliyorAynen canım paketledim halıcı da hala gelemdi evin önünde kazı çalışması var şuan evin içi ve dışı heryer darmadağınık buda psikolojimi kötü etkiliyor yaaa
Benim gibi olursan görürsün adet gelmediği sürece bu ihtimalin hep varAyyy hemde işyerinde yaptım kuzuu hallerimi görmeliydin.. yarın bat günü bakalım belki de daha idrara geçmedi yarın gelmezse tekrarlarız test bol hayır olumlamaların da işe yaramiyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?