Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandım lavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı

Çok doğru söyledin kuzum, hava bi açıyor bi kapatıyor ne giyeceğimi bile şaşırdım belki de o gri hava etkiliyor psikolojimi..

Hiç korkma kuzum benim geldi geçti bak Allah'ıma şükür ilaç bile kullanmadın, kızımız korkuttu azcık şaka yaptı o kadar annesi

Geçmiş olsun

Ahh canım çok geçmiş olsun.
Benımde başıma geldi böyle bir durum gecenin 3ünde foşşşş diye bir sesle sıçrayarak kalktım .
İlk idrark edemedim dedim heralde şiddetli yapmur yağıyo
Sonra benım kediler olay mahalinden ıslak gelince banyoya bir koştum aman amannnnn
Boru patlmaış nasıl durduk yerde patladı anladım .
Eşimde yoktu o panikle sırıl sıklam oldum
En son aklıma vanayı kapatmak geldi

Gonulmeyvesi kuzum çok geçmiş olsun aynı şeyi bu yıl ben yaşadım, banyoda problem oldu benim de dolaplarım şişti hep, kabardı halılar battı.. Allah yardımcın olsun

Ayy sağol canım yaa bende uyıyordum eşim holden Alllaaaahh diye koşarak mutfağa gitti ev yıkılıyo heralde dedim bide ayağıma terlik giyiyorum
Mutfağa bi girdim terlik suyun içinde yüzüyor sadece on dk içinde havuz olmış mutfak bide baya büyülk mutfağım şimdi tek duam parkenin kabarmaması bir buçuk saat suyunu çekmekle uğraştık

Halı yıkma da hala gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…