sizin yaş kaç acabaAminnn inşallah
Nezaman baslicaksin ben ins pazartesiye kadar dayanabilirimKızz benim de 10 kaldı heyecan doruktaa.
Bunun anlami ne acaba idrarda bi kere ciksa anlicam test bozuk her yaptiginda neden cikarkiFos çıktı canimkanda olmayan şey idrarda nasıl çıkıyor anlamış değilim
Bende de bu ay öyle oldu, bir kez değil 2 3 kez belirsiz çizgi çıktı çok umutlanmıştım ama bu testlere güvenmemek lazım demekkiBunun anlami ne acaba idrarda bi kere ciksa anlicam test bozuk her yaptiginda neden cikarki
34 yaşındayım siz?sizin yaş kaç acaba
Ben korkuyorum bat günü ya da bat geçince yapıcam ama dayanabilirsemNezaman baslicaksin ben ins pazartesiye kadar dayanabilirim
geçmiş olsunGüne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandımlavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı
Aynı yaştayız ahh inşallah olur dr diyo 35 ten sonra sıkıntılı filan moralimi bozuyo Eylül e kadar olmazsa klımen başlarız dedi yaş gecikmesin diyobende 35 martta
geçmiş olsun
Ben korkuyorum bat günü ya da bat geçince yapıcam ama dayanabilirsem
Benide annem ve kayınvalidem çok görürdüBilincaltimi yoksa bir isaretmi bilmiyorum ama benide surekli baskalari ruyasinda goruyor
Çok doğru söyledin kuzum, hava bi açıyor bi kapatıyor ne giyeceğimi bile şaşırdım belki de o gri hava etkiliyor psikolojimi..İstanbul'a yağmur gelicekmis,hava ondan kapalıdır.Ve ruh halimiz bundan çok etkileniyor bence tatlisimDiren ama güzel güneşli havalarda yakında Ben çok şükür ya Hala korkarak gidiyorum wcye ama şükür hiçbir sıkıntı yok canım benim
Geçmiş olsunGüne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandımlavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı
Ahh canım çok geçmiş olsun.Güne sabahın 5inde mutfağımın su basmasıyla uyandımlavabonun borusu patlamış halılarımı yeni yıkamadn gelmişti heryerin temizliği.bitmişti veee yine yenideenn ama elhamdülillah ben dün evime geldim eğer gelmemiş olsaydım bütün evi basardı
Ahh canım çok geçmiş olsun.
Benımde başıma geldi böyle bir durum gecenin 3ünde foşşşş diye bir sesle sıçrayarak kalktım .
İlk idrark edemedim dedim heralde şiddetli yapmur yağıyo
Sonra benım kediler olay mahalinden ıslak gelince banyoya bir koştum aman amannnnn
Boru patlmaış nasıl durduk yerde patladı anladım .
Eşimde yoktu o panikle sırıl sıklam oldum
En son aklıma vanayı kapatmak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?