Canım bende gebe değilimBende 2 gecedir kendimi erken doğum yaparken goruyorumhep bi kosusturmaca. Hayir sanki gebeyim neyin korkusuysa bu bilinc altimla yuzlesmem gerek
Canım bende gebe değilimkardeşim yakın zamnda doğum yaptı ondan etkilendim galiba, normal doğum yapacağım hemşire ile kesik olacak mı olmayacak mı onun tartışmasını yapıyodum
Canım bende gebe değilimkardeşim yakın zamnda doğum yaptı ondan etkilendim galiba, normal doğum yapacağım hemşire ile kesik olacak mı olmayacak mı onun tartışmasını yapıyodum
Bilincaltimi yoksa bir isaretmi bilmiyorum ama benide surekli baskalari ruyasinda goruyorKızlarr günaydınnGüzel haberler alacağımız bir gün olsun gerçi günü yarıladınız bazılarınız ben biraz geç uyanıyorum ondan böyle oluyor kızlar rüyamda kendimi doğum yaparken gördüm hatta beni tekerlekli sandalyeler varya ona oturtmuşlar ve o birden fırlatıyo kendimi yerde buluyorum bu da bi tek benim başıma gelirdi zaten ama rüyanın yorumları güzel bi mutlu uyandım o yüzden
Canım hakkında hayırlısı olsun dilerim en kısa zamanda gelir bebişimBu arada 40 günü de lohhsa gibisin su an dedi o yüzden
Kızz benim de 10 kaldı heyecan doruktaa.Gunaydiiinbata 10var testte basliyimmi
Ben bu ay yaptım bakalım canım aşılama olacağım inşallah yumurtalarimi kaliteli yapmıştır❤
İnşallah canım oğluna kardeş en kısa zamanda gelir benim de kızıma kardeş inşallahhhh benim kız da 4.5 yaşında kardeş istiyoruz 4 aydır bekliyoruz bakalımselam kızlar ben de tedavi oluyorum inşallah aranıza katılmak nasip olur
4.5 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz nasipse.
Vallahi en son o kesiği atıyodu uyandımee sonuça varabilmismiydiniz . Ya stres yapmiyoruz desek bile aslinda bilinc altimiz bize al sana stres yapmiyosun bunlar ne diye gosteriyo
Beni başkaları bi 5 6 aydır görüyo onda sorun yokBilincaltimi yoksa bir isaretmi bilmiyorum ama benide surekli baskalari ruyasinda goruyor
Hepsini aynı anda yapıp bakıyorlar mi erkek için kuzum? Hiç bilmiyorum valla o acı nasıl dayanabilir miyim diye çok korkuyorum Ramazanda geliyo nasıl cektrcem :) anestezi veriyolarmis kimine doktorum devlette benim ama verirlermi hiç zannetmiyorum?
ben de gördüm
Bende gördüm bende
benimde 3,5 yaşında oğlum var Allah en kısa zamanda ikinciyi nasip etsinİnşallah canım oğluna kardeş en kısa zamanda gelir benim de kızıma kardeş inşallahhhh benim kız da 4.5 yaşında kardeş istiyoruz 4 aydır bekliyoruz bakalım
Aminnn inşallahbenimde 3,5 yaşında oğlum var Allah en kısa zamanda ikinciyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?