Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2 gecedir kendimi erken doğum yaparken goruyorum hep bi kosusturmaca. Hayir sanki gebeyim neyin korkusuysa bu bilinc altimla yuzlesmem gerek
Canım bende gebe değilim kardeşim yakın zamnda doğum yaptı ondan etkilendim galiba, normal doğum yapacağım hemşire ile kesik olacak mı olmayacak mı onun tartışmasını yapıyodum

Canım bende gebe değilim kardeşim yakın zamnda doğum yaptı ondan etkilendim galiba, normal doğum yapacağım hemşire ile kesik olacak mı olmayacak mı onun tartışmasını yapıyodum
ee sonuça varabilmismiydiniz . Ya stres yapmiyoruz desek bile aslinda bilinc altimiz bize al sana stres yapmiyosun bunlar ne diye gosteriyo

Bilincaltimi yoksa bir isaretmi bilmiyorum ama benide surekli baskalari ruyasinda goruyor

selam kızlar ben de tedavi oluyorum inşallah aranıza katılmak nasip olur
4.5 yaşında bir oğlum var kardeş istiyoruz nasipse.
İnşallah canım oğluna kardeş en kısa zamanda gelir benim de kızıma kardeş inşallahhhh benim kız da 4.5 yaşında kardeş istiyoruz 4 aydır bekliyoruz bakalım

Bilmiyorum yanıltmak istemem ama ben devlete güvenmiyorum özelde yaptırdım anestezi için randevu almam gerekiyordu mecbur normal yaptırdım erkek içinde sperm sonucu iki üç saate çıkıyor ultrosanda gerek olursa gün içind e yer varsa yapıyorlar yada ertesi gün çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…