- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 27
Teşekkür ederizzAyyyhadiii püüüğğğ maşallahh
Sağol kuzumCanımmm öncelikle fasulyene maşallah sağ salim kucgına al inşallah
Eşimde keçiboynuzu özü yiyor canım sağol doğru yoldayız o zaman
Geç döllenöe ise kanda çıkabiliyor cnmİyi akşamlar hanımlar. Ya benim günüm geldi ama adet olmadım testte negatif çıkıyor. Acaba varsa kanda çıkarmı ?
AhahahahBali sadece kaymakla seviremama şu tarif için mecbur yicem heralde
Teşekkür ederiz teyzesiiOy ben bu fasulyeyııı yerim maşalllaaahh ♥♥♥
Ahahahahsende damak tadına düşkünsün bayası ye ye haber bekliyoruzz
Kaç tane lazım?Kızlar ben Meryem süresi dağıtıyorum da okuyabilecek olan var mı acaba pazar gününe kadar❤
Cnm meryem suresini komple mi okuyorsun yokda belki ayetler mi bugun bende 19 21 22. Ayetleri ve yasin süresinin 82 83. Ayetlerini kayida yazip zemzeme attim bekletip yazılar silinince içilmesi gerekiyormuş iciicem insAllahKızlar ben Meryem süresi dağıtıyorum da okuyabilecek olan var mı acaba pazar gününe kadar❤
Daha yeni dağıtmaya başladım da canım bı kişi 1 tane okuyacak şekilde olduğu için 10 tane felan olursa iyi olurKaç tane lazım?
Ben komple okuyorum canım 41 tane ayrı 41 kişiye okutmaya çalışıyorum kendimde hergun okumaya çalışıyorum inşallahCnm meryem suresini komple mi okuyorsun yokda belki ayetler mi bugun bende 19 21 22. Ayetleri ve yasin süresinin 82 83. Ayetlerini kayida yazip zemzeme attim bekletip yazılar silinince içilmesi gerekiyormuş iciicem insAllah
Ben bi tane alayım inşaallah verebildiklerime de verir dönüş yaparım sana canımDaha yeni dağıtmaya başladım da canım bı kişi 1 tane okuyacak şekilde olduğu için 10 tane felan olursa iyi olur
Bende bi tane okuyabilirim canım isme mi okuycaz niyet nasıl alicazBen komple okuyorum canım 41 tane ayrı 41 kişiye okutmaya çalışıyorum kendimde hergun okumaya çalışıyorum inşallah ❤
Allah razı olsun canımBen bi tane alayım inşaallah verebildiklerime de verir dönüş yaparım sana canım
Allah razı olsun canımBende bi tane okuyabilirim canım isme mi okuycaz niyet nasıl alicaz
Anladım canım saol ilgin icinBilmiyorum yanıltmak istemem ama ben devlete güvenmiyorum özelde yaptırdım anestezi için randevu almam gerekiyordu mecbur normal yaptırdım erkek içinde sperm sonucu iki üç saate çıkıyor ultrosanda gerek olursa gün içind e yer varsa yapıyorlar yada ertesi gün çağırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?