Ben evde değilim evde olsam yarın mutlaka okurdum. Regl bitince bende okumaya başlicam zaten yarın bitmiş oluyor reglim .. hafta sonu dönücem eve fırsat olmaz sanırım ..Daha yeni dağıtmaya başladım da canım bı kişi 1 tane okuyacak şekilde olduğu için 10 tane felan olursa iyi olur
Anladım canımBen evde değilim evde olsam yarın mutlaka okurdum. Regl bitince bende okumaya başlicam zaten yarın bitmiş oluyor reglim .. hafta sonu dönücem eve fırsat olmaz sanırım ..
Sağol canım benim içim çok rahatladı gördüm ya keseyiMorvampir1 saglıkla gelsin annesi minnoşumuz tekrar gözün aydın cnm
1hafta bekleyim o zamanGeç döllenöe ise kanda çıkabiliyor cnm
Selam canım, gölge var evet inşallah, ne kadar vardı regle?
Biliyorum kuzum okumuştum msj ı haberim var :) hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah ❣
Bunada şükür dogruyok canım normal onlar en azından hala midemiz bulandığında hamile olabilme ihtimalinin olduğunu anlayacak kadar aklımız var
Valla bende 10 15 kez kez yaptım hepsi şab testiydi bugüne kadar hiçbirinde çıkmadı hayalet bilebu seninkiler de var ama çizgi hadi bakalım yarın ilk idrarla nasıl çıkacak acaba daha koyu çıkması lazım
Diğerleriyle aynı sanırım dimi canım? Test mi bozuk, yada senin vücudundaki beta neden böyle biraz çıkmış acaba eğer gebelik yoksa yani bilemedim canım .. gebelik olsaydı da birazcık daha koyu olması lazımdı sanırımAbla sabahki testim
Ay şimdi aklıma gelemdi
Ama zamanla sizinlede anımız olur canım :)
Listeyede ekli em inşalaj canım yemekten sonra geçersem pc ye
Geçmiş olsun canım
Kızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
Kızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim
Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?