Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni dağıtmaya başladım da canım bı kişi 1 tane okuyacak şekilde olduğu için 10 tane felan olursa iyi olur
Ben evde değilim evde olsam yarın mutlaka okurdum. Regl bitince bende okumaya başlicam zaten yarın bitmiş oluyor reglim .. hafta sonu dönücem eve fırsat olmaz sanırım ..

Ben evde değilim evde olsam yarın mutlaka okurdum. Regl bitince bende okumaya başlicam zaten yarın bitmiş oluyor reglim .. hafta sonu dönücem eve fırsat olmaz sanırım ..
Anladım canım Allah razı olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

Benimkiler aynı kalıyor gibi sabahki daha belirgin gibi geldi bana ama belli olmaz çok ağrımda var şu cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah güzel bi sonuc alırım

Kızlar günaydın, ben neden böyle geçiriyorum gebeliği bilmiyorum. Dün gece yine ateşim çıktı bademciklerim davul gibi oldu kolumu kaldıracak halim yok, işe zor geldim

Doktorum bağışıklığın kendini kapattı bebeği korumak için demişti ama bilmiyorum bugün nasıl geçicek acaba? Hala ateşim var

Canım çok geçmiş olsunn bedenin bebeğini koruyor hep ona çalışıyor sende daha sıkı daha vitaminli ve düzenli beslen bağışılığın zayıf düşmesin

Hergün mutlaka süt iç
Meyve ye bol bol
Fındık badem
Yemeklerini düzenli ye

Artık 2 canlısın ❤

En kısa zamanda toparlan inşallah

geçmiş olsun kuzu kolla kendini dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…