- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
İnsAllah hayırlısıyla olur canımAllah razı olsun canım❤Benim adıma özelden ismimi yazarım sana cumartesi olacak olan aşılama min hayırlısiyla olumlu sonuçlanması için diye niyet edebilirsin canım ❤
Çok yakından çekmişsin anlaşılmıyo canımTestte birşey görüyor musunuz? Eki Görüntüle 2264805
Ben göremedim canım bat ne zmnTestte birşey görüyor musunuz? Eki Görüntüle 2264805
Tekrar çekeyim hemenÇok yakından çekmişsin anlaşılmıyo canım
Anladım Rabbim hayirli vakitte nasıp etsin inşallah zor beklemekİlk hsg de ilaç gitmedi tüp bebek merkezine yönlendirdi orda da tanıdık vardı bi doktora yönlendirdi başka biyerde tekrar bi Hsg çektir yanlışlık olabilir dedi sonraki gün yine çektirdim 19 ve 20 Temmuzda yani. Ağustosta ameliyat sonrası doktor yine bi Hsg isteyebiliriz dedi Ekim de tekrar çektirdim o zaman ilaç geçti tüplerden.. 2-2.5 yıldır istiyorum ve uğraşıyorum.
Düzenli olmadığım için bilemiyorum kiBen göremedim canım bat ne zmn
Canım bu testin iç kısmı mı anlayamadım bunda var gibi duruyoEki Görüntüle 2264807
Bide böyle çektim ama daha öncede böyle olduğu oldu o yüzden güvenim kalmadı bu testlere ama genede bi heyecanlanıyorum umutlanıyorum
Evet iç kısmı üstteki kapağını çıkarttımCanım bu testin iç kısmı mı anlayamadım bunda var gibi duruyo
Var gibi görünüyo canım ama sen sabah tekrarla istersen testi canım yeni yapmıştın dimi bu testi eğer varsa sabah ilk idrarla daha koyu çıkabilirEvet iç kısmı üstteki kapağını çıkarttım
Evet evet yeni yaptım sabah inşaallah tekrarlarım ilk işim buraya yazmak olacak inşaallahVar gibi görünüyo canım ama sen sabah tekrarla istersen testi canım yeni yapmıştın dimi bu testi eğer varsa sabah ilk idrarla daha koyu çıkabilir
anladım canımDüzenli olmadığım için bilemiyorum ki
Burda silik çizgi gözüküyor canım inşAllah vardır hayırlısıylaEki Görüntüle 2264807
Bide böyle çektim ama daha öncede böyle olduğu oldu o yüzden güvenim kalmadı bu testlere ama genede bi heyecanlanıyorum umutlanıyorum
Rica ederim canım inş vardırEvet evet yeni yaptım sabah inşaallah tekrarlarım ilk işim buraya yazmak olacak inşaallahçok teşekkür ederim
Hep var benim dokununcaBenim yumurtlama yaklaştığında yaptırdığımda oluyordu kendim bastırınca bile ağrıyor. Dr normal diyor yumurtalar büyüdüğü için baskı oluyor canım. Benim bazdn oğlan yanlışlıkla oyun oynarken vuruyor falan canımın yandığı bile oluyor anlıksadece yumurtlama döneminde oluyorsa normalmiş
Canım testin kendini çizgisi gibi ama bilemedim
Biliyorum kuzum okumuştum msj ı haberim var :) hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah ❣Dün verdim abla 2.59 cıktıyarın olmazsam akşam vercem yine
Birşey olsa dr muayene de görür anlardı canım. Özellkle kist vs olsa .. bilemedim ama baktın geçmiyor tekrar git dr a ihmal etme istersen fıtık yerinde değil dimi kasıklarda rahim bölgeainde mi? Bende kasık fıtığı vardı bi ara doğumdan sonra geçti ama, bastırınca hep ağrım olurdu çok yürüyüncede ağrırdıHep var benim dokununca
Valla bende 10 15 kez kez yaptım hepsi şab testiydi bugüne kadar hiçbirinde çıkmadı hayalet bileŞimdiki idrarimla yaptım yine var toplu test aldım geçen ayda yaptım okdr test çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?