hımmm sabah okumuştum yanlış hatırlamıyorsamYa zaten o yanımdaydı yanimda olmayıp ilk gören anında iletişim halinde olduğumuz kim
yanlış cevapp
Ne guxel vala ya masAllah sizeRed Phoenix ile çok yakınız bayağ yakınız ev ve iş yerlerimiz çapraz olarak yakın sabah hanımefendi işe gitti hastayım dedi çıktı benim eve geldi beraber gittik hastaneye
Maşallah sağlıkla doğsun inşallah
Olmuş tabiSelam Pik olmş değil mi bugün mü yarın mı önmlii
Ben 7 gün sonra kan verdiğim de 0.100 çıkmıştı negatifin dibi yani 11 gün sonra verdiğim de 13.97 çıkmıştı ❤Kızlar ben biraz aceleci davrandımmmbata 7 kala ve Ovülasyondan sonra7. Gün kan verdim ama negatif çıktı üzülmedim diyemiycem ama erken de olduğunu biliyorum
Sağoll canmm dün değerlndrmedm çok solktu qik olmaz birden diye düşünmştümm ama bugünün yarını es geçmm inşallah güzel sonçlanırrOlmuş tabiBugün de önemli yarın da, dün değerlendirmediyseniz eğer bugün olsun mümkünse
İnşallah öyle olur benimdeBen 7 gün sonra kan verdiğim de 0.100 çıkmıştı negatifin dibi yani 11 gün sonra verdiğim de 13.97 çıkmıştı ❤
Aynen bende baştan sona okuyorum.Hamiş haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum.Rabbim hepimize nasip etsin insallah bi mutluluğuKızlar bende nasıl bi bağımlılık yaptıysanız ne zaman girsem en son gördüğüm yerden son yere kadar herşeyi okuyorum 40 50 sayfa olsa bile) güya annem kaynvalideme gidecek ben gelemem dedim temizlik yapcam bugün diye ama burdaym tembel tembel )
Ümraniyede miydiniz siz de?Evet ecenin fasülyesinin videosunu da ben çektimEvden bağırsam o da biraz zorlasa duyabilir
Baya bi uyumuşum kızlar ya kendime geldim doktor bi tane antibiyotik yazdı bana, kendi doktorumda onayladı hamileliğin başından sonuna bile kullanılabilir güvenli dedi ona başlayacağım akşama.
Sağ olsun1609ece de bana sabah c vitamini içirdi bi şişe de verdi inşallah toparlarım hafta sonu siz nasılsınız bakamadım buraya hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?