- 18 Mart 2011
- 9.318
- 32.300
- 748
inşallahhh canımmm
Fazla esyam yok bide hergun ev supurup siliyorum biriken bisey olmuyor. Fazla esya çok gözüme batiyo hemen atıyorum birine veriyorum vs :))Bir günde nasıl yetisti bu kadar şey ?
Neguzrl olmuştur temiz temiz
Ywtistiremiyorum hiç ben
Mutfağı bile bir günde zor bitiriyorum
GunaydinUyuyup uyanmak ve bir daha uyuyamamakla birlikte günaydın canlar
Kuzum ilaç konusunda bir bilgim yok ama inşallah bebişinin gelmesine vesile olurEvet dün doktora gittim gene gelişme hiç yok klomene galiba direnciim varmış diğer ay başka ilaç başlayacakmış ne ilaciysa bilgi sahibi olan varmı kizceler
Valla bütün umutlarım tükendiKuzum ilaç konusunda bir bilgim yok ama inşallah bebişinin gelmesine vesile olur
Allah’tan umut kesilmez ama, rahmi olmayan hiç hamile kalamayanlar napsın kuzum? Şükret ki çözümü olan bir durum bu. Umutsuzluğa kapılma, bol bol dua etValla bütün umutlarım tükendi
İnşallah saol canımAllah’tan umut kesilmez ama, rahmi olmayan hiç hamile kalamayanlar napsın kuzum? Şükret ki çözümü olan bir durum bu. Umutsuzluğa kapılma, bol bol dua et
Canım bana bir kez klomen 2 kez de femara diye bi ilaç vermişti doktor femara daha etkiliymiş ama bizde işe yaramadıEvet dün doktora gittim gene gelişme hiç yok klomene galiba direnciim varmış diğer ay başka ilaç başlayacakmış ne ilaciysa bilgi sahibi olan varmı kizceler
Canım ben klomen değil de letrasan kullanıyorum belki öyle bişey verebilirEvet dün doktora gittim gene gelişme hiç yok klomene galiba direnciim varmış diğer ay başka ilaç başlayacakmış ne ilaciysa bilgi sahibi olan varmı kizceler
Hayirlisi olsun canımGünaydın kızlarburadaki arkadaşliklar hamile kalma süreçinde en yakınimdan istemeyecegim duayı rahatça isteyebildigim arkadaşlıklar o yüzden şimdi geldik hastaneye saat 13:30 gibi asilamam yapılacak hakkımızda hayırlısı olacak ve sağlıklı hayırlı evlat olacaksa pozitif sonuçlanmasını istiyoruz sizlerden de dua bekliyoruz
İki kez klomen kullandım iikiside sonuçsuz kaldı bakalım ne olacak bu seferCanım bana bir kez klomen 2 kez de femara diye bi ilaç vermişti doktor femara daha etkiliymiş ama bizde işe yaramadıİnşşllh senin tedavin olumlu sonuçlanır
Amin canım inşallahHayirlisi olsun canım
Dualarimiz seninle
İnşallah alıcaz güzel haberini :)
İyi düşün ,iyi olsun
Tesekkur ederim cnmBol bol su tüket bi iki gün geçmezse doktora git geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?